Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

DJ-hörlur med vridbara öronkåpor och förstklassigt ljud

JBL Bassline - Black

  Art.nr: 196681
 • Grym bas
 • Vridbara öronkåpor
 • 40mm högtalarelement
 • Mikrofon
 • Fjärkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
MinMax
MinMax
MinMax
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Berre 2015-09-25

  För bra för sitt pris....

  När jag provade de för första gången så blev jag impad av den ljudkvalité som den levererar. Klar ljud med bra bas. Rekommenderar att du skaffar dessa om du inte vill spendera mer än 500kr.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Ahlika 2014-11-04

  Kanon

  Bra ljud, klen bas men kan bero på att min mobiltelefon inte riktigt orkar med.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Musik med stil

Bassline är en hörlur för den kräsne musikälskaren. Den har allt en avancerad DJ-hörlur ska ha: djärva färgscheman, brilliant design av metal, dubbla roterande kåpor som låter dig lyssna på ett spår samtidigt som ditt andra öra är redo för nästa.

Bassline har ett imponerande ljud som verkligen matchar det högklassiga utseendet. Med stora, 40mm högtalarelement arbetar hörlurarna för att leverera förstklassigt, klart och tungt ljud som får hela kroppen att gunga!

Fungerar med din telefon

När du inte använder hörlurarna på klubben kan du enkelt koppla in dom i din mobil eller surfplatta och lyssna på musik eller svara på samtal. Hörlurarna levereras med kabel som har både in-line mikrofon och fjärrkontroll.

JBL JBL Bassline - Black BASSLINEBLK Musik med stilBassline är en hörlur för den kräsne musikälskaren. Den har allt en avancerad DJ-hörlur ska ha: djärva färgscheman, brilliant design av metal, dubbla roterande kåpor som låter dig lyssna på ett spår samtidigt som ditt andra öra är redo för nästa.Bassline har ett imponerande ljud som verkligen matchar det högklassiga utseendet. Med stora, 40mm högtalarelement arbetar hörlurarna för att leverera förstklassigt, klart och tungt ljud som får hela kroppen att gunga!Fungerar med din telefonNär du inte använder hörlurarna på klubben kan du enkelt koppla in dom i din mobil eller surfplatta och lyssna på musik eller svara på samtal. Hörlurarna levereras med kabel som har både in-line mikrofon och fjärrkontroll. Over-ear 5 2 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear