Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hörlurar med hög komfort och storslagen ljudupplevelse

Philips Fidelio L2 - Black

  Art.nr: 198602
 • Noggrant testade för bästa ljudbalans
 • Öronsnäckor i aluminium
 • Perfekt komfort med formbara skumkuddar
 • Mikrofon och fjärrkontroll
 • Halvöppen baksida ger naturligt ljud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • alebark 2015-07-17

  Philips Fidelio L2 levererar

  Riktigt fint ljud. Klara toner och en bas som ligger perfekt. Många som ska välja hörlurar gör sitt val på att det ska vara mycket bas. De kan köpa andra lurar som Beats eller liknande. Här finns det en bas som låter välljudande inte som en baslåda på en gammal Volvo 740. Dessutom är det många som pluggar in lurarna i sin mobil eller lyssnar på några MP3-spår, det är helt missvisande. Ska ni lyssna på MP3 eller liknade format kan ni köpa vilka lurar som helst under 300kr.
  Dessa lurar har en perfekt balans mellan alla toner i hela registret. Gediget byggda och sitter riktigt skönt. Ångrar inte mitt köp en sekund. Finns säkert bättre hörlurar än såhär men då blir det en betydligt högre prisklass.

  Mitt enda minus är nog att de endast kommer i en mjuk sammetsliknade påse. Hade gärna haft ett lite mer skyddande skal.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • L8Fluff 2014-04-09

  Inte alls bra hörlurar

  Jag köpte dessa efter många rekomendationer som jag läst och ljudet skulle vara fenomenalt - 10/10.
  Så visst - jag kanske hade höga förväntningar.
  Men oj så besviken jag blev.

  Ljudet ger jag 3/10, det låter både ihåligt och saknar bas.
  Jag lyssnade i flera olika enheter och tyvärr lät dom lika i alla.

  Jag kan absolut inte rekommendera dessa.
  De sitter okej på huvudet, men det är så induviduellt så kanske inte borde yttra mig om den saken.

  Eller
  Avbryt
  • PeterE 2014-09-06

   Inspelning

   Tänk på att många lurar behöver "spelas in", dvs att de kan låta betydligt bättre efter 50 timmars användning

  • Tompan84 2014-09-11

   hUH?

   Håller med den andra kommentatorn, finns inte en chans att du spelat in dom som du borde, krävs minst 10 timmar lätt för sådana lurar att göra sig rätt. Så eftersom du garanterat inte gjort det, så är din recension helt överflödig och jag fick ingen hjälp alls.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Högtalarelement med optimal ventilation

Neodymhögtalarelementen reagerar på all din musiks dynamik. De är utformade med ett ventilationshål i mitten vilket lägger tonvikten på de medelhöga och låga frekvenserna och skapar den akustiska energi som ger en omfattande men ändå kontrollerad bas och ett transparent mellanregister. Elementen har också en högtalarspole som ger systemet snabb respons för att matcha musikens tempo och ge HD-ljud.

Öronsnäckor i aluminium för akustisk precision

Öronsnäckor i aluminium utvalda för sin kapacitet att minska oönskad vibration och resonans. De monteras på ett lager särskilt utformad plast som gör hörlurarna ännu stabilare. Det dämpar så effektivt som möjligt vibrationer och ger ett exakt, skarpt ljud.

Formbara skumöronkuddar

Allt material som används i Fidelio L2 är noga utvalt för en långvarig lyssnarkomfort. Lyxiga, formbara skumöronkuddar ger en ergonomisk passform. Skummet formar sig inte bara efter örat, det formar också ett skydd som bevarar den bästa basresponsen och minskar oönskat ljud utifrån.

Högtalare vinklade efter örats naturliga form

Ett förvinklat högtalarelement matchar örats naturliga form och riktar ljudet rätt in i hörselgången. Det innebär mycket mindre av den klangfärg som kan uppstå när ljudet reflekteras mot ytterörat, tillsammans med en mer realistisk ljudbild och förbättrad komfort.

Halvöppen baksida för naturligt ljud

Designen med halvöppen baksida kombinerar det balanserade, transparenta ljudet hos en öppen baksida med den djupa basen och brusreduceringen som en helt stängd baksida ger. Den har fint vävt tyg, som är akustiskt tåligt, inbyggt i de akustiska gallren för kontrollerad brusreducering, minimalt läckage och mindre omgivande ljud.

Titta även på

Philips Fidelio X2 - Black
(3 st)
 • Uppgraderad modell av testfavoriten Fidelio X1
 • Öppen akustisk design för äkta HiFi-ljud
 • Härlig komfort för långvarig användning

1 789:-

Philips Philips Fidelio L2 - Black L2BO/00 Högtalarelement med optimal ventilationNeodymhögtalarelementen reagerar på all din musiks dynamik. De är utformade med ett ventilationshål i mitten vilket lägger tonvikten på de medelhöga och låga frekvenserna och skapar den akustiska energi som ger en omfattande men ändå kontrollerad bas och ett transparent mellanregister. Elementen har också en högtalarspole som ger systemet snabb respons för att matcha musikens tempo och ge HD-ljud.Öronsnäckor i aluminium för akustisk precisionÖronsnäckor i aluminium utvalda för sin kapacitet att minska oönskad vibration och resonans. De monteras på ett lager särskilt utformad plast som gör hörlurarna ännu stabilare. Det dämpar så effektivt som möjligt vibrationer och ger ett exakt, skarpt ljud.Formbara skumöronkuddarAllt material som används i Fidelio L2 är noga utvalt för en långvarig lyssnarkomfort. Lyxiga, formbara skumöronkuddar ger en ergonomisk passform. Skummet formar sig inte bara efter örat, det formar också ett skydd som bevarar den bästa basresponsen och minskar oönskat ljud utifrån.Högtalare vinklade efter örats naturliga formEtt förvinklat högtalarelement matchar örats naturliga form och riktar ljudet rätt in i hörselgången. Det innebär mycket mindre av den klangfärg som kan uppstå när ljudet reflekteras mot ytterörat, tillsammans med en mer realistisk ljudbild och förbättrad komfort.Halvöppen baksida för naturligt ljudDesignen med halvöppen baksida kombinerar det balanserade, transparenta ljudet hos en öppen baksida med den djupa basen och brusreduceringen som en helt stängd baksida ger. Den har fint vävt tyg, som är akustiskt tåligt, inbyggt i de akustiska gallren för kontrollerad brusreducering, minimalt läckage och mindre omgivande ljud. Over-ear 3,5 2 1690 SEK 1690 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear