Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bekväm, trådlös hörlur för musikälskaren

Philips SHB7150FB/00

  Art.nr: 194229
 • Bluetooth 3.0
 • 15 meter räckvidd
 • Laddas med USB
 • Enkel anslutning med NFC
 • Mikrofon och volymkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • Cmac 2016-07-11

  Perfekt

  Då jag har hörapparat i ett öra så behövs stora kåpor för att kunna lyssna. Dessa är perfekta, ej för stora sitter skönt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • perkulla 2016-05-18

  Kanon

  Bra kvalité och bra ljud mycket bra bas och hänger med på hög volym snabb leverans helt nöjd

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • bjornqvist 2016-03-16

  Bekväm hörlur som gör vad den ska.

  En robust och följsam produkt som känns gedigen. Ljudbilden är inte i hifi-klass men inte så illa heller. Mellanregistret dominerar något, så den är mest lämpad för pratiga ljudkällor såsom telefoni eller TV-program. Sitter stadigt men utan att klämma.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • simee 2015-11-06

  skit bra för det priset !!

  bekväma !! och heltäckande !! hela örat går in i dem !! vilket är bra ! inte det finaste ljudet men funkar jättebra. sen ett måste för mig att det är bluetooth då när jag jobbar vill jag inte gå in massa sladdar och fastna. lätta och man ser inte ut som en pajas i dom. :) 12 timmars batteri tid står det jag har iför säg test 9 timmar och det funkar för hela dagen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MistaLunar 2015-04-14

  Utmärkta hörlurar

  Lättanvända hörlurar. Går att snabbt koppla in till dator eller mobiltelefon via Bluetooth. Fungerar perfekt åtminstone 5 meter från datorn inomhus (hackar något vid längre avstånd), men bra om man t.ex. damsuger eller lagar mat med musik (som övriga i familjen inte vill störas av). För mig var det prefekt med trådlösa hörlurar eftersom våran katt åtminstone bitit av sladden till fem hörlurar som måste slängas - ibland splitter nya som används 10 minuter (för nu för tiden kan man ju inte reparera hörlurssladdar). Trådlösa är således perfekta för mig! Även fjärrfunktioner som fungerar tillsammans med ITunes (byta spår, upprepa och pausa). Dessa funktioner fungerar dock inte med Spotify (på macbook air).

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Lovastina 2015-10-03
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Ja, det ska fungera till en stereo som har bluetooth. //Henrik

   HenrikJ 2015-10-26

Teknisk specifikation

Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetooth-version 3.0
Räckvidd 15 meter
Övrigt
Batterityp Li-Polymer
Taltid 9,0h
Standbytid 200.0 h
Vikt 176 gram
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Medföljande tillbehör Stereokabel, Manual, USB-kabel

Produktbeskrivning

Väck liv i din favoritmusik

Ultrakompakt men otroligt stark. Med 40 mm neodymium element genererar SHB7150 ett oerhört kraftfullt ljud. Imponerande, tydliga vokaler och fyllig bas som får dina favoritlåtar att bli ännu mer levande.

Tillsammans med öronkuddar av mjukt läder som formar sig perfekt runt dina öron får du en komplett musikupplevelse, varesig du väljer att lyssna trådlöst eller trådat. Med sköna öronkuddar som andas kan du använda hörluren i timmar utan att det känns obekvämt eller obehagligt. Öronkuddarna stänger också ute oljud som annars skulle störa dig när du lyssnar på musik. Perfekt om du pendlar, behöver fokusera i skolbänken eller sitter i ett kontorslandskap.
 

Trådlöst eller trådat - valet är ditt

SHB7150 är utrustad med Bluetooth, NFC-parning och ett 3,5 mm uttag så att du alltid kan lyssna på musik, vart du än är.

Med en NFC-kompatibel hörlur får man verkligen det bästa av två världar - utmärkt ljud, utan krångel. Parkoppla enkelt ihop med en NFC-aktiverad enhet för att njuta av kristallklart, trådlöst ljud. Om du istället vill använda dig utav 3,5 mm-uttaget använder du bara den medföljande sladden och du får samma uppslukande lyssnarupplevelse.

För att ansluta SHB7150 via Bluetooth behöver du bara söka efter hörluren på din smartphone eller surfplatta och ange den fyrsiffriga kod som återfinns i manualen. När du ansluten kan du höja eller sänka volymen, ta emot eller lägga på samtal samt byta spår. Knapparna är smart placerade på hörluren så att du kommer åt alla snabbkommandon när du är i farten.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Sennheiser HD 461g
(0 st)
 • Stängd, akustisk design
 • Neodymium magneter för djup bas och bred frekvens 12 - 22,500 Hz
 • Stora, luftiga och bekväma öronkuddar

699:-

Philips Philips SHB7150FB/00 SHB7150FB/00 Väck liv i din favoritmusikUltrakompakt men otroligt stark. Med 40 mm neodymium element genererar SHB7150 ett oerhört kraftfullt ljud. Imponerande, tydliga vokaler och fyllig bas som får dina favoritlåtar att bli ännu mer levande.Tillsammans med öronkuddar av mjukt läder som formar sig perfekt runt dina öron får du en komplett musikupplevelse, varesig du väljer att lyssna trådlöst eller trådat. Med sköna öronkuddar som andas kan du använda hörluren i timmar utan att det känns obekvämt eller obehagligt. Öronkuddarna stänger också ute oljud som annars skulle störa dig när du lyssnar på musik. Perfekt om du pendlar, behöver fokusera i skolbänken eller sitter i ett kontorslandskap. Trådlöst eller trådat - valet är dittSHB7150 är utrustad med Bluetooth, NFC-parning och ett 3,5 mm uttag så att du alltid kan lyssna på musik, vart du än är.Med en NFC-kompatibel hörlur får man verkligen det bästa av två världar - utmärkt ljud, utan krångel. Parkoppla enkelt ihop med en NFC-aktiverad enhet för att njuta av kristallklart, trådlöst ljud. Om du istället vill använda dig utav 3,5 mm-uttaget använder du bara den medföljande sladden och du får samma uppslukande lyssnarupplevelse.För att ansluta SHB7150 via Bluetooth behöver du bara söka efter hörluren på din smartphone eller surfplatta och ange den fyrsiffriga kod som återfinns i manualen. När du ansluten kan du höja eller sänka volymen, ta emot eller lägga på samtal samt byta spår. Knapparna är smart placerade på hörluren så att du kommer åt alla snabbkommandon när du är i farten. Over-ear 4,2 6 649 SEK 649 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear