Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Öppen hörlur med ljud för den kräsna lyssnaren

Sennheiser HD600

  Art.nr: 094743
 • Öppen hörlur med fantastisk ljudkvalitet
 • Löstagbar dubbelsidig kabel
 • 12 - 39,000 Hz
 • Kabellängd 3 meter
 • 6,3 mm adapter ingår

Recensioner

Snittbetyg
(2 st)

 • 2015-12-11

  Fortfarande bäst i klassen

  Jag köpte mitt första exemplar för 15 år sen och när de till sist gick sönder tänkte jag att utvecklingen måste ha gått vidare, men jag köpte samma modell en gång till. Du kan få 80 % av ljudkvaliteten för 10 % av priset, men om du provlyssnar, kommer du att köpa de här.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • TeJy 2015-05-27

  Nödvändigt köp

  Jag är artist/musikproducent. De här lurarna är absolut nödvändiga vid produktionen och mixning då de är ärliga i sin återgivning. Det man hör är så det låter. HD-600 har blivit Musikproducenters favorit.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Öppna
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 3,00 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 12 Hz
Frekvensomfång till 39000 Hz
Känslighet 97 dB
Impedans 300 Ohm
Maximal ineffekt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Vikt 260 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Adapter för 6,3 mm-anslutning
Färg Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Sennheiser HD600

HD600 från Sennheiser är föregångaren och lillebrodern till den prisbelönta och välljudande HD650. De är en omslutande stereohörlur med öppen och dynamisk konstruktion, som passar att anslutas direkt till hifi-system för att ge dig ljud av högsta kvalitet. En 6,3 mm adapter ingår för att de ska passa in nästan överallt.

Sofistikerad design

Precis som sin storebror HD650 har HD600 en sofistikerad design med rejäla öronkåpor som ger en robust formgivning. Hörluren har elegant färgskala i svart och silver och utsidan av hörlurskåporna har ett metallnät som ger ett öppet och extremt transparent ljud. Den dubbelsidiga och löstagbara kablen är tre meter lång och Kevlar-förstärkt för ett hållbart resultat, och mycket lågt hanteringsoljud.

Mjuka öronkuddar i velour och stoppning under huvudbygeln garanterar skön komfort över både huvudet och öronen så du kan koncentrera dig på ljudet!

Utmärkt ljud

Ljudet i HD600 håller riktigt hög kvalitet. Med dator-optimerade magnetsystem som minimerar distorsion och brett frekvensomfång får du ett exceptionellt naturligt och exakt ljud som även den kräsna lyssnaren gillar. De här hörlurarna är ett självklart val för den professionella ljudteknikern eller studiomedarbetaren vid ljudinspelningar i äkta hifi-kvalitet.

Titta även på

Monster ROC Sport Platinum OE
(0 st)
 • ControlTalk för mobilsamtal
 • Löstagbar spiralkabel
 • Äkta Monster Sound®

2 290:-

Sennheiser Sennheiser HD600 Sennheiser HD600HD600 från Sennheiser är föregångaren och lillebrodern till den prisbelönta och välljudande HD650. De är en omslutande stereohörlur med öppen och dynamisk konstruktion, som passar att anslutas direkt till hifi-system för att ge dig ljud av högsta kvalitet. En 6,3 mm adapter ingår för att de ska passa in nästan överallt.Sofistikerad designPrecis som sin storebror HD650 har HD600 en sofistikerad design med rejäla öronkåpor som ger en robust formgivning. Hörluren har elegant färgskala i svart och silver och utsidan av hörlurskåporna har ett metallnät som ger ett öppet och extremt transparent ljud. Den dubbelsidiga och löstagbara kablen är tre meter lång och Kevlar-förstärkt för ett hållbart resultat, och mycket lågt hanteringsoljud.Mjuka öronkuddar i velour och stoppning under huvudbygeln garanterar skön komfort över både huvudet och öronen så du kan koncentrera dig på ljudet!Utmärkt ljudLjudet i HD600 håller riktigt hög kvalitet. Med dator-optimerade magnetsystem som minimerar distorsion och brett frekvensomfång får du ett exceptionellt naturligt och exakt ljud som även den kräsna lyssnaren gillar. De här hörlurarna är ett självklart val för den professionella ljudteknikern eller studiomedarbetaren vid ljudinspelningar i äkta hifi-kvalitet. Over-ear 5 2 2790,0000 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear