Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Välljudande trådlösa hörlurar från Sennheiser!

Sennheiser RS120 II

  Art.nr: 162182
 • Upp till 20 timmars batteritid
 • Volymreglage
 • Detaljerad ljudåtergivning
 • Uppladningsbara batterier medföljer
 • Bra ljudkvalitet

Recensioner

Snittbetyg
(8 st)

 • 2015-02-23

  Inte värt pengarna

  + De är relativt lätta
  + Man kan byta de uppladdningsbarabatterierna vilket utökar livslängden.
  + Smidig laddning av lurarna.

  - Oavsett hur man ställer in dem så är det ett bakgrundsbrus som man inte kan bli av med(man kan bara ändra hur högt bruset är), det är väldigt jobbigt att ha det i bakgrunden hela tiden. När det blir tyst i det man tittar lyssnar på så hör man bara det där brusandet.
  - De sitter inget vidare, jag skulle säga att jag har ett normalstort huvud men lurarna är alldeles för små vilket gör att de sitter dåligt och glider lätt av.
  -Volymen ändrar sig av sig själv vilket är otroligt irriterande.
  - De känns väldigt billiga och sköra.
  - Priset, de är verkligen inte värda 849:- De känns mer att vara i 2-300:- klassen.

  Om du ska köpa dessa så tänk på att du måste ha ett hörlursuttag på tvn annars måste man köra dessa via RCA och då fungerar de bara med analog tv. Får inget ljud om man titar via DigtalBox eller använder smarttv funktionen eller har datorn kopplad till tvn. Rekommenderar inte att köpa dessa, grymt besviken på denna produkt!.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt
 • Spajk 2015-01-13

  Mycket prisvärda hörlurar!

  Bra ljud, skön passform, lång räckvidd.
  Helnöjd med köpet!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Vivian 2014-03-29

  Bra

  Köpte för åtta år sen och har nyttjat dem ofta. När de gamla hade gjort sitt köpte jag ett par nya. För mig har dessa lurar varit toppen.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Norling 2014-02-19

  Mycket bra!

  Jag tycker dom här hörlurarna är kanon,lång räckvidd bra batteri längd. Mycket bra ljud för dom här pengarna!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • dansaf 2013-08-10

  Bra ljud men inte bekväma i längden

  +Bra ljud både med film och musik. Inget bakgrundsbrus vad jag kan höra.

  +Riktigt bra räckvidd, testade gå utomhus ca. 20 meter från sändaren, först då började det brusa litegrann med flera träväggar och ett garage i vägen.

  + Basstationen är snygg

  + Drivs med vanliga AAA batterier vilket är bra, kan inte uttala mig om batteritiden.

  - Lurarna är inte jättebekväma, on-ear, efter mindre än 10 minuter ömmar öronen av trycket även om det till en början känns helt ok. Huvudbygeln går att justera och är vadderad.

  - Att sätta lurarna på laddning är inte helt hundra då basstationens metallbyglar måste hamna precis mellan huvudbågens vadderingar, där sitter metallblecken för laddning. Man måste alltså vara ganska noggrann när man sätter tillbaka lurarna på laddning så de inte hamnar snett. Finns ljusindikator för ström och laddning på fronten av sändaren så man ser direkt om man gjort fel.

  - Sändaren kan sända på tre olika kanaler, dessa kanaler söker man in på lurarna med en vanlig ratt. Det dumma är att volym- och tuningratten sitter alldeles brevid varandra och ser identiska ut. Hände flera gånger att man kom åt tuningratten när man skulle justera volymen. Inget problem om man känner sig för först men borde gå att göra bättre, laddstationen har en knapp med tre lägen så varför hörluren inte har samma vet jag inte.

  - När man inte har något ljud i lurarna går basstationen i viloläge efter ett par minuter, detta resulterar i ett högljutt brus i lurarna. Inte bekvämt när du precis lyssnat på något och sen bara sitter med lurarna kvar på huvudet några minuter. Samma brus uppstår så fort hörlurarna inte har kontakt med basstationen.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 22 Hz
Frekvensomfång till 19500 Hz
Räckvidd 100 meter
Känslighet 106 dB
Impedans 24 Ohm
Batteritid 20,00 timmar
Batterier 2xAAA
Dimensioner
Vikt 230 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör TR 120 II sändare med ljudkabel, nätdel, två uppladdningsbara batterier, 1,2 V, AAA, Ni-MH, snabbguide, säkerhetsguide
Färg Svart

Produktbeskrivning

Sennheiser RS120 II

Öppna dynamiska hörlurar från Sennheiser med trådlös ljudöverföring för en trådlös frihet. Lyssna på musik i hela huset och slipp problemet med kablar som är för korta. Nu slipper du att stereon åker i golvet för att du gick lite för långt, eller att du måste sitta för nära TV:n för att kabeln inte räcker till. Med Sennheiser RS120 II kan du vika tvätt eller laga mat samtidigt som du ostört lyssnar på din favoritmusik. Med upp till 100 meters räckvidd kan man spela musik och röra sig fritt i hemmet utan problem.

Hörlurarna har en oerhört smidig lösning där sändaren är utrustad med en “Easy Recharge” funktion som gör det enkelt att ladda luren. Du hänger bara luren på sändaren och batterierna börjar laddas direkt. Dockningsstationen har 2xRCA-ingångar med tillhörande sladd, samt en 6,3mm-adapter så du kan koppla den till det mesta.

Hörlurarna ger en mycket detaljerad ljudåtergivning samt en kraftfull bas för bästa möjliga ljud. Med ett välbalanserat ljud med utmärkt basreproduktion är luren perfekt för både stereolyssning och TV/hemmabio. Hörlurarna har även en mycket bekväm passform samt en låg vikt vilket gör det bekvämt att lyssna även under längre tid. Man begränsas inte heller av batterierna då hörlurarna har en batteritid på upp till 20 timmar.

Titta även på

Sennheiser RS 175
(0 st)
 • Trådlös-teknik (100m) och upp till 18 timmars batteritid
 • Bass Boost och Surround Sound
 • Ergonomisk och smart design

1 974:-

Sennheiser Sennheiser RS120 II Sennheiser RS120 IIÖppna dynamiska hörlurar från Sennheiser med trådlös ljudöverföring för en trådlös frihet. Lyssna på musik i hela huset och slipp problemet med kablar som är för korta. Nu slipper du att stereon åker i golvet för att du gick lite för långt, eller att du måste sitta för nära TV:n för att kabeln inte räcker till. Med Sennheiser RS120 II kan du vika tvätt eller laga mat samtidigt som du ostört lyssnar på din favoritmusik. Med upp till 100 meters räckvidd kan man spela musik och röra sig fritt i hemmet utan problem.Hörlurarna har en oerhört smidig lösning där sändaren är utrustad med en “Easy Recharge” funktion som gör det enkelt att ladda luren. Du hänger bara luren på sändaren och batterierna börjar laddas direkt. Dockningsstationen har 2xRCA-ingångar med tillhörande sladd, samt en 6,3mm-adapter så du kan koppla den till det mesta.Hörlurarna ger en mycket detaljerad ljudåtergivning samt en kraftfull bas för bästa möjliga ljud. Med ett välbalanserat ljud med utmärkt basreproduktion är luren perfekt för både stereolyssning och TV/hemmabio. Hörlurarna har även en mycket bekväm passform samt en låg vikt vilket gör det bekvämt att lyssna även under längre tid. Man begränsas inte heller av batterierna då hörlurarna har en batteritid på upp till 20 timmar. Over-ear 3,5 8 849,0000 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear