Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Välljudande trådlösa hörlurar från Sennheiser!

Sennheiser RS120 II

  Art.nr: 162182
 • Upp till 20 timmars batteritid
 • Volymreglage
 • Detaljerad ljudåtergivning
 • Uppladningsbara batterier medföljer
 • Bra ljudkvalitet
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(9 st)

 • rewenne 2016-06-23

  brus

  köpte den förra året o använd lite då o då o upptäckte det kommer lite brus o man får skruva lite m,m, o blir bara sämre mer ju man använder, så jag använder mest med sladd med hörlurar dom håller nog längre o låter bättre än med trådlös eller med batteri som bara dör. den jag har köp slängde jag på skroten tyvärr.

  Eller
  Avbryt
 • 2015-02-23

  Inte värt pengarna

  + De är relativt lätta
  + Man kan byta de uppladdningsbarabatterierna vilket utökar livslängden.
  + Smidig laddning av lurarna.

  - Oavsett hur man ställer in dem så är det ett bakgrundsbrus som man inte kan bli av med(man kan bara ändra hur högt bruset är), det är väldigt jobbigt att ha det i bakgrunden hela tiden. När det blir tyst i det man tittar lyssnar på så hör man bara det där brusandet.
  - De sitter inget vidare, jag skulle säga att jag har ett normalstort huvud men lurarna är alldeles för små vilket gör att de sitter dåligt och glider lätt av.
  -Volymen ändrar sig av sig själv vilket är otroligt irriterande.
  - De känns väldigt billiga och sköra.
  - Priset, de är verkligen inte värda 849:- De känns mer att vara i 2-300:- klassen.

  Om du ska köpa dessa så tänk på att du måste ha ett hörlursuttag på tvn annars måste man köra dessa via RCA och då fungerar de bara med analog tv. Får inget ljud om man titar via DigtalBox eller använder smarttv funktionen eller har datorn kopplad till tvn. Rekommenderar inte att köpa dessa, grymt besviken på denna produkt!.

  Eller
  Avbryt
 • Spajk 2015-01-13

  Mycket prisvärda hörlurar!

  Bra ljud, skön passform, lång räckvidd.
  Helnöjd med köpet!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Vivian 2014-03-29

  Bra

  Köpte för åtta år sen och har nyttjat dem ofta. När de gamla hade gjort sitt köpte jag ett par nya. För mig har dessa lurar varit toppen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Norling 2014-02-19

  Mycket bra!

  Jag tycker dom här hörlurarna är kanon,lång räckvidd bra batteri längd. Mycket bra ljud för dom här pengarna!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 22 Hz
Frekvensomfång till 19500 Hz
Räckvidd 100 meter
Känslighet 106 dB
Impedans 24 Ohm
Batteritid 20,00 timmar
Batterier 2xAAA
Dimensioner
Vikt 230 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör TR 120 II sändare med ljudkabel, nätdel, två uppladdningsbara batterier, 1,2 V, AAA, Ni-MH, snabbguide, säkerhetsguide
Färg Svart

Produktbeskrivning

Sennheiser RS120 II

Öppna dynamiska hörlurar från Sennheiser med trådlös ljudöverföring för en trådlös frihet. Lyssna på musik i hela huset och slipp problemet med kablar som är för korta. Nu slipper du att stereon åker i golvet för att du gick lite för långt, eller att du måste sitta för nära TV:n för att kabeln inte räcker till. Med Sennheiser RS120 II kan du vika tvätt eller laga mat samtidigt som du ostört lyssnar på din favoritmusik. Med upp till 100 meters räckvidd kan man spela musik och röra sig fritt i hemmet utan problem.

Hörlurarna har en oerhört smidig lösning där sändaren är utrustad med en “Easy Recharge” funktion som gör det enkelt att ladda luren. Du hänger bara luren på sändaren och batterierna börjar laddas direkt. Dockningsstationen har 2xRCA-ingångar med tillhörande sladd, samt en 6,3mm-adapter så du kan koppla den till det mesta.

Hörlurarna ger en mycket detaljerad ljudåtergivning samt en kraftfull bas för bästa möjliga ljud. Med ett välbalanserat ljud med utmärkt basreproduktion är luren perfekt för både stereolyssning och TV/hemmabio. Hörlurarna har även en mycket bekväm passform samt en låg vikt vilket gör det bekvämt att lyssna även under längre tid. Man begränsas inte heller av batterierna då hörlurarna har en batteritid på upp till 20 timmar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Sennheiser RS 175
(0 st)
 • Trådlös-teknik (100m) och upp till 18 timmars batteritid
 • Bass Boost och Surround Sound
 • Ergonomisk och smart design

1 974:-

Sennheiser Sennheiser RS120 II 504779 Sennheiser RS120 IIÖppna dynamiska hörlurar från Sennheiser med trådlös ljudöverföring för en trådlös frihet. Lyssna på musik i hela huset och slipp problemet med kablar som är för korta. Nu slipper du att stereon åker i golvet för att du gick lite för långt, eller att du måste sitta för nära TV:n för att kabeln inte räcker till. Med Sennheiser RS120 II kan du vika tvätt eller laga mat samtidigt som du ostört lyssnar på din favoritmusik. Med upp till 100 meters räckvidd kan man spela musik och röra sig fritt i hemmet utan problem.Hörlurarna har en oerhört smidig lösning där sändaren är utrustad med en “Easy Recharge” funktion som gör det enkelt att ladda luren. Du hänger bara luren på sändaren och batterierna börjar laddas direkt. Dockningsstationen har 2xRCA-ingångar med tillhörande sladd, samt en 6,3mm-adapter så du kan koppla den till det mesta.Hörlurarna ger en mycket detaljerad ljudåtergivning samt en kraftfull bas för bästa möjliga ljud. Med ett välbalanserat ljud med utmärkt basreproduktion är luren perfekt för både stereolyssning och TV/hemmabio. Hörlurarna har även en mycket bekväm passform samt en låg vikt vilket gör det bekvämt att lyssna även under längre tid. Man begränsas inte heller av batterierna då hörlurarna har en batteritid på upp till 20 timmar. Over-ear 3,3 9 849 SEK 849 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear