Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Studiohörlur med exakt ljudåtergivning!

Shure SRH440

  Art.nr: 167567
 • Studioanpassade!
 • 10 - 22 000 Hz
 • Mjuka öronkuddar
 • Ihopvikbara
 • Neodymium-magneter
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(9 st)

 • Stebro83 2016-09-13

  Riktigt bra kvalité

  Letade efter några hörlurar att ha när jag spelar in musik, de känns som om det är väldigt bra kvalité på dem, känner mig definitivt trygg med dem som val. Kan definitivt rekommendera dem.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Petri 2016-03-30
  Topp 500 skribent

  Gött ljud

  Provade med full volym på min yama rn500 förstärkare, ljudet var fortfarande bra och hörlurarna vibrerade som dom skulle hoppa av huvudet. På normala volymer är dom helt klart prisvärda med rent fint ljud.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • NETONNETHANDLARN 2015-06-29
  Topp 50 skribent

  Utmärkt.

  För att beskriva dessa så är utmärkt ett bra ord. Jag har många olika hörluarar i studion i olika prisklasser men dessa var förvånande bra ljudåtergivning och täthet. Dem sluter väldigt bra.

  + Lätt vikt
  + Bra passform
  + Bra ljudåtergivning
  - Plastigt

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Noppen 2015-06-10

  Svinbra!

  Jag sitter och spelar in och mixar/mastrar musik hemma och jag har aldrig haft ett par hörlurar som så exakt och precist återger musiken. Hörlurarna känns solida och är väldigt bekväma att ha på sig, även långa sessioner.
  Så jag kan definitivt rekommendera dessa lurar. Till dig som vill ha ett par lite billigare säger jag bara att köp dom här. Det kommer vara värt det! Jag lovar!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MatNy 2015-02-24

  Tyst blev det

  Jag sitter och producerar musik i samma rum som resten av familjen sitter och ser på TV i och med dessa täta lurar funkar det perfekt.. Dom är helt OK ...vad man förväntar sig.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 3,00 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 10 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Känslighet 105 dB
Impedans 44 Ohm
Dimensioner
Vikt 181 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 6.3 mm adapter, utbytbara öronkuddar, bärväska
Färg Svart

Produktbeskrivning

Shure SRH440

Professionella studio-hörlurar från Shure ger enastående ljudåtergivning och komfort!Optimerad för hemmet och studioinspelning, SRH440 hörlurar återger exakt ljudåtergivning över en utökad räckvidd. Membran av äkta neodymium det bästa materialet för att skapa ett starkt magnetfält, vilket ökar högtalarspolens känslighet och basrespons, och ger en ren, balanserad ljudkvalitet.

DVIVGAFunktioner:
Utökad frekvensrespons ger tillförlitlig ljud över en utökad räckvidd.
Impedans, handlingskraft och känslighet är kalibrerade för professionella ljud-enheter som DJ mixrar, mixerbord och hörlursförstärkare.
Justerbart huvudband och ihopvikbar konstruktion ger bra komfort och gör hörlurarna enkla att bära med sig.
Löstagbar kabel i hörluren.

Titta även på

Sennheiser HD 471g
(1 st)
 • Stängd, akustisk design
 • 16 - 24,000 Hz
 • Stora, luftiga öronkuddar

790:-

Shure Shure SRH440 226787 Shure SRH440Professionella studio-hörlurar från Shure ger enastående ljudåtergivning och komfort!Optimerad för hemmet och studioinspelning, SRH440 hörlurar återger exakt ljudåtergivning över en utökad räckvidd. Membran av äkta neodymium det bästa materialet för att skapa ett starkt magnetfält, vilket ökar högtalarspolens känslighet och basrespons, och ger en ren, balanserad ljudkvalitet. Funktioner:Utökad frekvensrespons ger tillförlitlig ljud över en utökad räckvidd.Impedans, handlingskraft och känslighet är kalibrerade för professionella ljud-enheter som DJ mixrar, mixerbord och hörlursförstärkare. Justerbart huvudband och ihopvikbar konstruktion ger bra komfort och gör hörlurarna enkla att bära med sig.Löstagbar kabel i hörluren. Over-ear 4,9 9 849 SEK 849 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear