Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Professionella studiohörlurar av högsta kvalité!

Shure SRH940

  Art.nr: 167585
 • Bild&Ljud - Betyg: 6/6
 • Äkta Hi-Fi -jud!
 • Mjuka öronkuddar
 • 5 - 30 000 Hz!
 • Ihopvikbara
1 990:-

Delbetala från 166:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • RutgerVanR 2014-10-19

  Helt ok lurar för studio

  Känns gedigna och är sköna att använda en längre tid. Ljudet är såvitt jag kan bedömma med mina öron och förstärkare utmärkt. Fungerar kalas i min hemstudio.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Zacha 2014-02-03

  Kan något vara för neutralt?

  Till och börja med satt dom sådär på huvudet, fick huvudvärk första gången jag satte på dem, och kändes lite plastiga runt kåporna. Detta är dock två saker jag skulle kunna bortsett ifrån om ljudet hade passat mig bättre.

  Jag är lite av ett Shure-fan, och gillar allt som oftast en neutral ljudbild utan några färgningar. Dom här lurarna kändes dock väldigt tråkiga, vilket gjorde mig lika besviken på lurarna som mig själv. Så det fick bli en retur.

  Men för någon som verkligen letar efter ett par bra neutrala lurar kan jag tänka mig att det här är ett riktigt bra köp.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2013-11-07

  Väldämpad och lättlyssnad lur

  Denna lur går över hela örat och borde passa de flesta, de klämmer ganska hårt på huvudet men sluter väldigt tätt. Lätt att ställa in så de sitter bra och skönt. Kvalitén är plastig men hållbar och slitstark, om än inte riktigt i samma klass som Shure SRH1840 som är på en betydligt högre nivå. De läcker väldigt lite ljud även när man pressar dem till max, väldigt lite ljud tränger dessutom in så man kan spela på lägre volym för det mesta. Dock tycker jag ljudet är lite för aggressivt i övre mellanregistret men basen känns tight och djup och på lagom nivå. I jämförelse med Shures dyrare öppna lurar saknas lite rymd och detaljer. De är roliga och lättlyssnade så länge du klarar hålla volymen på en rimlig nivå.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Loke 2012-08-26
  Topp 10 skribent

  Detaljrikedom

  Mycket bättre än så här blir det inte. Dessa lurar har i olika recensioner jämförts med 5-6 gånger dyrare sådana (som t.ex. Denon AD-D5000 och Sennheiser HD 800), och befunnits vara likvärdiga. Lurarna har en hög upplösning, neutral klangfärg och ger en närhetskänsla till ljudet. Även om det rör sig om en sluten lur får man inte en känsla av instängdhet. De är bekväma att ha på sig. Impedansen på 42 ohm gör att de är lättdrivna. Lurarna levereras i en bärväska, i vilken de kan vikas ihop för att spara utrymme. Det medföljer två kablar, en rak och en spiral, ett extra par öronmusslor och kontaktadapter.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej! Jag undrar om dessa skulle passa till en iPhone/iPad/iPod eller andra MP3 spelare? Hälsningar Peter

  2012-04-05
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Troligtvis. Apple har en ovanlig lösning då 3.5 mm kontakten är av TRRS-typ där mikrofon och jord är omkastat jämfört med andra tillverkare. Denna lur har ju ingen mikrofon så det fungerar nog för alla spelare med 3.5 mm uttag. //Retrovertigo

   Retrovertigo 2013-03-30

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 3,00 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 5 Hz
Frekvensomfång till 30000 Hz
Känslighet 100 dB
Impedans 42 Ohm
Dimensioner
Vikt 320 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 6.3 mm adapter, utbytbara öronkuddar, bärväska, 2m rak kabel, 3m spiral kabel
Färg Grå

Produktbeskrivning

Shure SRH940

Designad för professionella ljudtekniker och studio-talanger, SRH940 hörlurar från Shure ger exakt respons genom hela ljudspektrat för smidig high-end förlängning med djup bas.

Proffsig perfektion

Låg vikt och ihopfällbar med vadderad huvudbygel ger överlägsen komfort och portabilitet. Två löstagbara kablar ingår (rak och spiral) samt en uppsättning extra öronkuddar för säkerställa en lång livslängd.
Membran av äkta neodymium det bästa materialet för att skapa ett starkt magnetfält, vilket ökar högtalarspolens känslighet och basrespons, och ger en ren, balanserad ljudkvalitet.

shure

Funktioner

SRH940 har en sluten, omslutande konstruktion som vilar bekvämt över öronen och reducerar bakgrundsljud. De har ihopfällbar design med 90-graders vridbara öronkåpor för praktisk förvaring.
Äkta Shure-kvalité gör att hörluren ska klara av alla påfrestningar som uppkommer vid daglig användning.
Blixtlåsförsedd hårt resefodral medföljer för att skydda hörlurarna när du är ute eller när de inte är i bruk.

Titta även på

Philips Fidelio X2 - Black
(3 st)
 • Uppgraderad modell av testfavoriten Fidelio X1
 • Öppen akustisk design för äkta HiFi-ljud
 • Härlig komfort för långvarig användning

1 789:-

Shure Shure SRH940 226791 Shure SRH940 Designad för professionella ljudtekniker och studio-talanger, SRH940 hörlurar från Shure ger exakt respons genom hela ljudspektrat för smidig high-end förlängning med djup bas. Proffsig perfektion Låg vikt och ihopfällbar med vadderad huvudbygel ger överlägsen komfort och portabilitet. Två löstagbara kablar ingår (rak och spiral) samt en uppsättning extra öronkuddar för säkerställa en lång livslängd. Membran av äkta neodymium det bästa materialet för att skapa ett starkt magnetfält, vilket ökar högtalarspolens känslighet och basrespons, och ger en ren, balanserad ljudkvalitet. Funktioner SRH940 har en sluten, omslutande konstruktion som vilar bekvämt över öronen och reducerar bakgrundsljud. De har ihopfällbar design med 90-graders vridbara öronkåpor för praktisk förvaring. Äkta Shure-kvalité gör att hörluren ska klara av alla påfrestningar som uppkommer vid daglig användning. Blixtlåsförsedd hårt resefodral medföljer för att skydda hörlurarna när du är ute eller när de inte är i bruk. Over-ear 4,2 4 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear