Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hörlurar med Bluetooth och imponerande ljud

Sony MDR-10RBT

  Art.nr: 204950
 • Imponerande ljudkvalitet
 • Handsfreesamtal
 • Omslutande öronkåpor
 • Hög komfort
 • Välj mellan trådlös eller trådad anslutning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • biskvi 2016-04-09

  lite missnöjd

  Dom här lurarna sitter bra och sluter tätt men jag är besviken på ljudet, mest basen. Jag har ett par lurar som jag fick med en prenumeration och dom låter bättre än Sonys! Dom här var inte värda pengarna!

  Eller
  Avbryt
 • G3an 2014-09-22

  Helnöjd

  Snygg, praktisk, smart, bra ljud...................

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • PeterE 2014-07-08
  Topp 10 skribent

  Bra komfort, men....

  Ljudet är inget vidare i dessa. Har provat många BT-lurar, och de här hamnar inte i topp gällande ljudbild. Däremot så sitter de väldigt lätt och skönt.

  Eller
  Avbryt
 • feki2003 2014-06-08

  sony

  bästa hörlurarna för lite pengar.
  det är inte skillnad mellan bose och sony.
  en minus med de hörlurarna, är att de är inte kompatibel med iphone.
  iphone saknar nfc. sony har nfc, men det funkar med alla andra mobilen.
  man behöver inte söka på mobilen. det räcker bara att de ska vara nära, så mobilen hittar direkt

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Hörlursdesign Over-the-ear
Högtalarmembran 40,0 mm
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
Touchpanel Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 5 Hz
Frekvensomfång till 40000 Hz
Känslighet 100 dB
Impedans 40 Ohm
Kabelanslutning
Kabelanslutning Ja
3,5 mm ljudingång Ja
Kabellängd 1,20 meter
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, aptX, AVRCP, HFP, HSP, NFC
Bluetooth-version 3.0
Räckvidd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batteri
Batterityp Li-ion
Batterikapacitet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batteritid 17,00 timmar
Standbytid 240 timmar
Laddning Via USB-kabel (medföljer)
Laddningstid 6 timmar
Dimensioner
Vikt 210 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Ljudkabel, USB-kabel, Manual, Förvarningsväska
Färg Svart, aluminium

Produktbeskrivning

Njut av din favoritmusik med imponerande ljudkvalitet

Sony MDR-10RBT är hörlurarna för dig som vill få ut det lilla extra av din favoritmusik. Hörlurarna osar av kvalitet - ända ut i dem tysta gångjärnen som gör att hörlurarna sitter helt perfekt runt huvudet. Varje komponent är noga utvald vilket ger ett förstklassigt resultat i både komfort och ljudkvalitet.

Hörlurarna klarar av all typ av musik, Sony har samarbetat med The Script för att utveckla hörlurar som gör musiken rättvisa. Resultatet är rena höga toner och pumpande bas, med möjlighet till både Bluetooth och kabelanslutning för att täcka alla dina behov. Strömma fylligt, rent ljud med MDR-10RBT-hörlurarna. Med Bluetooth behöver hörlurarna inte vara bundna till din telefon eller MP3-spelare.

Lyssna på musiken precis som artisten tänkt sig

Ta del av de allra minsta nyanserna i ljud av studiokvalitet med högupplöst ljud. Passionen för musik förenar varje komponent från signal till högtalare, medan avancerad teknik som digital uppskalning bidrar till att skapa en oslagbar ljudupplevelse.

Tanken är att hörlurarna ska passa perfekt med det breda utbudet av musik som finns idag. Du får högsta möjliga kvalitet oavsett om du lyssnar dubstep, pop, R'n'B, house eller rock genom att hörlurarna alltid kommer upp till rätt frekvenser.

Fokusera på musiken

När du sätter på dig MDR-10RBT så kliver du verkligen rakt in i musikens värld. Med en helt omslutande design stängs brus och oljud bort och istället kan du fokusera helt på musiken. Mjuka silikonringar i öronen arbetar för att effektivt se till att buller minskar.

Tack vare den omslutande designen erbjuder också MDR-10RBT en stabil passform, så att du kan vara säker på att hörlurarna sitter på plats när du pendlar eller är ute och går.

Komfort för långvarig användning

Använd dina hörlurar hela dagen utan att det känns obekvämt. Med en förstklassig komfort lämpar sig hörlurarna perfekt för dem som vill, eller behöver, lyssna på musik och många timmar om dagen. Tack vare sin breda ljudbild och imponerande ljudkvalitet är hörlurarna ett perfekt val för den som vill njuta av sin favoritmusik med bra ljud!

Fånga upp musiken trådlöst

MDR-10RBT kan anslutas via Bluetooth tillsammans med din Bluetooth-aktiverade enhet, till exempel mobil eller surfplatta. Med sin otroliga användningstid på 17 timmar, efter 6 timmars uppladdning, behöver du inte oroa dig för att batteriet ska svika dig när du är på resande fot. Att ladda dina hörlurar är enkelt, du ansluter bara den medföljande USB-kabel till en USB-adapter eller dator för att fylla på batteritiden snabbt.

Hörlurarna fungerar både trådlöst och med kabelanslutning. Det medföljer en kabel så att du kan ansluta dina hörlurar via alla 3,5 mm stereouttag.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Monster iSport Freedom Wireless Black
(1 st)
 • Bluetooth (Apt-X + AAC)
 • Vatten- och svettålig
 • On-ear Control

1 199:-

Sony Sony MDR-10RBT MDR10RBTB.CE7 Njut av din favoritmusik med imponerande ljudkvalitetSony MDR-10RBT är hörlurarna för dig som vill få ut det lilla extra av din favoritmusik. Hörlurarna osar av kvalitet - ända ut i dem tysta gångjärnen som gör att hörlurarna sitter helt perfekt runt huvudet. Varje komponent är noga utvald vilket ger ett förstklassigt resultat i både komfort och ljudkvalitet.Hörlurarna klarar av all typ av musik, Sony har samarbetat med The Script för att utveckla hörlurar som gör musiken rättvisa. Resultatet är rena höga toner och pumpande bas, med möjlighet till både Bluetooth och kabelanslutning för att täcka alla dina behov. Strömma fylligt, rent ljud med MDR-10RBT-hörlurarna. Med Bluetooth behöver hörlurarna inte vara bundna till din telefon eller MP3-spelare.Lyssna på musiken precis som artisten tänkt sigTa del av de allra minsta nyanserna i ljud av studiokvalitet med högupplöst ljud. Passionen för musik förenar varje komponent från signal till högtalare, medan avancerad teknik som digital uppskalning bidrar till att skapa en oslagbar ljudupplevelse.Tanken är att hörlurarna ska passa perfekt med det breda utbudet av musik som finns idag. Du får högsta möjliga kvalitet oavsett om du lyssnar dubstep, pop, R'n'B, house eller rock genom att hörlurarna alltid kommer upp till rätt frekvenser.Fokusera på musikenNär du sätter på dig MDR-10RBT så kliver du verkligen rakt in i musikens värld. Med en helt omslutande design stängs brus och oljud bort och istället kan du fokusera helt på musiken. Mjuka silikonringar i öronen arbetar för att effektivt se till att buller minskar.Tack vare den omslutande designen erbjuder också MDR-10RBT en stabil passform, så att du kan vara säker på att hörlurarna sitter på plats när du pendlar eller är ute och går.Komfort för långvarig användningAnvänd dina hörlurar hela dagen utan att det känns obekvämt. Med en förstklassig komfort lämpar sig hörlurarna perfekt för dem som vill, eller behöver, lyssna på musik och många timmar om dagen. Tack vare sin breda ljudbild och imponerande ljudkvalitet är hörlurarna ett perfekt val för den som vill njuta av sin favoritmusik med bra ljud!Fånga upp musiken trådlöstMDR-10RBT kan anslutas via Bluetooth tillsammans med din Bluetooth-aktiverade enhet, till exempel mobil eller surfplatta. Med sin otroliga användningstid på 17 timmar, efter 6 timmars uppladdning, behöver du inte oroa dig för att batteriet ska svika dig när du är på resande fot. Att ladda dina hörlurar är enkelt, du ansluter bara den medföljande USB-kabel till en USB-adapter eller dator för att fylla på batteritiden snabbt.Hörlurarna fungerar både trådlöst och med kabelanslutning. Det medföljer en kabel så att du kan ansluta dina hörlurar via alla 3,5 mm stereouttag. Over-ear 3,8 4 977 SEK 977 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear