Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlösa hörlurar med surroundljud i 3D!

Sony MDR-DS6500

  Art.nr: 167079
 • Ljud&Bild - Betyg: 5/6
 • 7.1 surroundljud!
 • 40 mm element
 • Räckvidd upp till 100 m
 • Dockningsstation för hörlurar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • HiTechConsumer 2014-12-26

  Mycket prisvärda

  Jag har haft två av dessa innan i flera år och köpte ett par till då ett par knarrade lite när man rör på huvudet eller tuggar på något.

  På den knarrande luren kan man känna att det är lite glapp om man vickar lite på det lite tjockare partierna längst ut på sidorna av lurarna. Eftersom de är mycket använda så drar jag bara av en stjärna på kvalitetsbetyget. Hade gärna sett en bättre konstruktion än denna i plast.

  Användbarheten får också en stjärna i avdrag men det beror inte på att de sitter dåligt utan att jag alltid använder stereo läget (i voice läget) till allt jag lyssnar på. De har inställningar för cinema och game också. Game har jag aldrig testat i samband med spel. För att lyssna på musik fungerar de mycket bra och faktiskt så föredrar jag att inte använda cinema läget för film/tv tittande.

  Cinema/Game upplever jag som en stor förändring av ljudet och det blir ett helt annat ljud som säkert passar en del men som gammal audiofil så känns det inte naturligt/äkta och därför så blir det stereoläget för min del som ändå ger en bra upplevelse för mitt film/tv tittande.

  Rent ljudmässigt så är det ganska nyanserad bas som är tillräcklig och inte överdriven. Mellanregistret är naturligt och är det bästa med lurarna. Diskanten är inte dålig men det skulle gärna få ha lite mer tryck i den och att den skulle vara lite mer skimrande. Ljud totalt är en ganska stark fyra av fem. Det läcker inte särskilt mycket ljud från lurarna och jag kan lyssna på musik i sängen utan att min tjej klagar.

  Jag har två lurar som går att använda samtidigt. Jag kör också med den optiska ingången och har aldrig märkt något brus eller störningar. Räckvidden har jag inte testat mer än ca 10 m och utan problem på andra sidan av en betongvägg.

  De är kanske inte de allra snyggaste man kan ha på sig men jag har inte hittat något mer intressant som är trådlöst.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mackinho1 2014-10-21

  Grymt

  Allt perfekt från beställning till hemleverans!
  Hörlurarna är jag super nöjd med

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • LOE22 2014-08-05

  Bra trådlösa lurar

  Jag har två exemplar - hemma och på landet. Den har bra ljud, tappar aldrig kontakten med basstationen, har en laddningsanordning som inte kräver något extra och läcker inte mycket ljud till omgivningen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • veddesta 2014-03-14

  Bra köp . digitalt ljud

  Hej är riktigt nöjd med mitt inköp.
  & fungerar bra. just att den har digitalt ljud är bra som jag har en ljudbar som också har det. så köpte jag en splitter så får jag inte problem med vol.
  som det annars skulle blir knasigt mellan dom två enheterna. som sakt jag är nöjd med hörlurarna med allt. BRA KÖP.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Ja
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 6 Hz
Frekvensomfång till 25000 Hz
Räckvidd 100 meter
Känslighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Impedans 66 Ohm
Batteritid 20,00 timmar
Batterier Uppladdningsbart lithiumjonbatteri
Dimensioner
Vikt 320 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Nätadapter, Batteriladdarställ, Anslutningskabel till stereominiuttag/2 stiftskontakter, Uppladdningsbart batteri.
Färg Svart

Produktbeskrivning

Sony MDR-DS6500

Man kan välja att köpa ett hemmabiosystem eller så kan man välja att köpa Sony MDR-DS6500! Hörlurarna simulerar en bioupplevelse med 7.1-kanaligt surroundljud i 3D vilket ger dig den bästa upplevelsen hemma i vardagsrummet. Dessutom har hörlurarna en enorm räckvidd på hela 100 meter, vilket är möjligt tack vare Sonys RF-sändningsteknik. Med får man även en snygg dockningsstation för laddning och förvaring av hörlurarna.

3D-bio Enkel anslutning
Hörlurarna har inbyggda volymkontroller för ett smidigt användande, och med det uppladdningsbara batteriet kan man lyssna på musik i upp till 20 timmar. Man kan enkelt ansluta hörlurarna till TV:n, CD-spelaren eller varför inte din PlayStation-spelkonsol.


Kraftfulla och bekväma
Låt dig njuta av ett digitalt ljud med HiFi-kvalitet, de kraftfulla 40 mm elementen gör att man får en djup och klar basåtergivning. Trots sin storlek är hörlurarna lättviktiga endast 320 gram, samt att de är utformade för att kunna bäras bekvämt under en längre tid. Passar perfekt om man vill sitta uppe sent på kvällen och kolla på TV utan att störa någon.

Bruksanvisning och installationsguide för nedladdning:
Bruksanvisning - Installationsguide

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sony Sony MDR-DS6500 MDRDS6500.EU8 Sony MDR-DS6500 Man kan välja att köpa ett hemmabiosystem eller så kan man välja att köpa Sony MDR-DS6500! Hörlurarna simulerar en bioupplevelse med 7.1-kanaligt surroundljud i 3D vilket ger dig den bästa upplevelsen hemma i vardagsrummet. Dessutom har hörlurarna en enorm räckvidd på hela 100 meter, vilket är möjligt tack vare Sonys RF-sändningsteknik. Med får man även en snygg dockningsstation för laddning och förvaring av hörlurarna. Enkel anslutning Hörlurarna har inbyggda volymkontroller för ett smidigt användande, och med det uppladdningsbara batteriet kan man lyssna på musik i upp till 20 timmar. Man kan enkelt ansluta hörlurarna till TV:n, CD-spelaren eller varför inte din PlayStation-spelkonsol. Kraftfulla och bekväma Låt dig njuta av ett digitalt ljud med HiFi-kvalitet, de kraftfulla 40 mm elementen gör att man får en djup och klar basåtergivning. Trots sin storlek är hörlurarna lättviktiga endast 320 gram, samt att de är utformade för att kunna bäras bekvämt under en längre tid. Passar perfekt om man vill sitta uppe sent på kvällen och kolla på TV utan att störa någon. Bruksanvisning och installationsguide för nedladdning: Bruksanvisning - Installationsguide Over-ear 4,8 4 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Over-ear