Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sportiga, välljudande hörlurar från Audio-Technica!

Audio Technica ATH-CKP500BK

  Art.nr: 193375
 • Testvinnare!
 • Anpassade för sport & träning
 • Flera olika storlekar medföljer
 • Regn och svettsäkra
 • Fantastiskt ljud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Rasmus81 2015-06-05

  Precis vad jag letade efter!

  Perfekt till när jag studsar runt när jag tränar! =)
  Funkar även utmärkt till vardaglig användning.

  Eller
  Avbryt
 • Ace69 2015-03-08

  Grymt bra köp

  Riktigt bra ljud och sitter riktigt skönt och bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Perka94 2014-10-21

  Imponerande hörlurar för sportintresserade

  + Man får vad man betalar för
  + Otrolig komfort (man är rätt så medveten om att de är i öronen, men det är ej en störande eller obekvämlig känsla och de trillar aldrig ut pga designen, och jag har ofta det problemet vanligtvis med andra hörlurar)
  + Bra ljud för ljudböcker/röster (ljudet lutar lite mer mot det diskanta, som bio-ljud utan basen i princip, intensiv ljudkraft)
  + Utesluter ljud på ett bra sätt, inte så starkt att man hör sitt egen hjärta och varje steg man tar, utan lagom, vilket är väldigt bra om man rör på sig med dem
  + Många earbuds-covers, för alla öronstorlekar
  + Bra förlängningssladd (om man vill ha sin ljudspelare i fickan istället armen osv)

  - Basen är ej den bästa, men som löpare då är inte det en prioritet
  - Ingen monitor-knapp på sladden (som löpare är det smidigt o byta låt/höja volym, men går ej med dessa)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • pellekanin 2014-07-03

  Bra för träning

  Bra hörlur för träning. Tyvärr är ljudbilden ganska platt och avsaknad av dynamik och bas gör det rätt trist att lyssna på. Funkar ok för löpturen lätt och smidig och bra passform.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Högtalarmembran 8,8 mm
Kabellängd 0,60 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 23000 Hz
Känslighet 100 dB
Impedans 16 Ohm
Dimensioner
Vikt 8 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Öronsnäckor och vingar i strolek XS/S/M/L
Färg Svart

Produktbeskrivning

Sportiga, välljudande hörlurar från välkända Audio-Technica!

Hörlurar med specialformade vingar är ett måste när man ska ut och springa. Passformen och komforten är alltid på topp, till och med om du blir svettig under träningspasset. Sladden är i perfekt längd om du använder dig av en mobilväska som du fäster på överarmen, om du inte använder dig av mobilväska följer det med en smart förlängningskabel så att du enkelt kan förlänga längden på sladde n. Hörluren är tålig och slitstark men fortfarande en lättviktare. Den har en perfekt, ergonomisk passform som sitter på plats hela träningspasset.

Hörluen är labbtestad och IPX5 certifierad. Det innebär att du aldrig behöver oroa dig över att hörluen skall bli dålig av regn och vatten, perfekt om du använder hörluren ute.

Det medföljer fyra olika öronsnäckor och vingar, XS/S/M/L, så att du kan anpassa hörlurarna efter dina egna öron.

Specialdesignade vingar, för perfekt komfort

ATH-CKP500BK använder sig av specialdesignad vingar som naturligt formar sig efter dina öron och håller hörluren säkert på plats under hela träningspasset. Öronsnäckorna har också en perfekt vinkel som ser till att hörlurarna inte sitter eller känns obehagliga när du ute och springer eller cyklar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Audio Technica Audio Technica ATH-CKP500BK 610079 Sportiga, välljudande hörlurar från välkända Audio-Technica! Hörlurar med specialformade vingar är ett måste när man ska ut och springa. Passformen och komforten är alltid på topp, till och med om du blir svettig under träningspasset. Sladden är i perfekt längd om du använder dig av en mobilväska som du fäster på överarmen, om du inte använder dig av mobilväska följer det med en smart förlängningskabel så att du enkelt kan förlänga längden på sladde n. Hörluren är tålig och slitstark men fortfarande en lättviktare. Den har en perfekt, ergonomisk passform som sitter på plats hela träningspasset. Hörluen är labbtestad och IPX5 certifierad. Det innebär att du aldrig behöver oroa dig över att hörluen skall bli dålig av regn och vatten, perfekt om du använder hörluren ute. Det medföljer fyra olika öronsnäckor och vingar, XS/S/M/L, så att du kan anpassa hörlurarna efter dina egna öron. Specialdesignade vingar, för perfekt komfort ATH-CKP500BK använder sig av specialdesignad vingar som naturligt formar sig efter dina öron och håller hörluren säkert på plats under hela träningspasset. Öronsnäckorna har också en perfekt vinkel som ser till att hörlurarna inte sitter eller känns obehagliga när du ute och springer eller cyklar. Sporthörlurar 4,2 4 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Sporthörlurar