Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös in-ear-hörlur med fjärrkontroll och Bluetooth

JBL J46 BT - Black

  Art.nr: 196679
 • Optimerad komfort med 5 olika proppar
 • Trådlösa med Bluetooth 4.0
 • Fjärrkontroll och mikrofon för flexibel användning
 • USB-uppladdningsbart batteri

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Plastblomma 2014-09-08

  Perfekt ljud men dålig mikrofon

  En av dom bästa ljudupplevelser jag haft inom in-ear lurar.
  Väldigt rent ljud med ett bra tryck i.

  Passar bra i öronen och ramlar inte ut i första taget.
  Sladdens längd gör att det lägger sig bra runt nacken utan att man stör sig på den.
  Enda problemet jag har med själva lurarna är att dom är väldigt stora.
  Sticker ut från örat med 1-2 cm vilket kan göra att dom uppfattas som klumpiga.

  Tyvärr råkade även jag ut för tillverkningsfelet på mikrofonen fast jag köpte min vara i september.

  Kommer därför att lämna tillbaka hörlurarna och avvakta lite till.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Webbkonsulten 2014-07-11

  Taskig ljudkvalitet

  Jag löptränar mycket, framförallt långdistans, och ville ha en trådlös hörlurslösningn som fungerar och levererar bra ljud.

  Jag köpte först VoiceCom BT012 och var ganska nöjd med dem. Jag bytte ut lurarna mot andra, mer bekväma lurar. Jag blev dock tvungen att köpa nya av två anledningar: jag slarvade bort dongeln efter en vecka och jag blev tokig på sladden! Trots att den inte längre satt i telefonen så var den ändå irriterande.

  Jag tänkte att man får vad man betalaf för, så jag köpte de här lite dyrare luraran och hoppades på en bra ljudupplevelse och bekymmersfri löpträning. Det blev inte riktigt så.

  Till att börja med så var det svårt att hitta en öronpropp som passade, det brukar jag dock ha svårt med, så det var väl inte så märkvärdigt.

  Sen var det då ljudkvaliteten. Basen är ganska trevlig i de här lurarna, däremot så förstörs hela ljudupplevelsen av diskanten som är torr och raspig. S-ljud i musiken man spelar upp blir läsp-ljud och irriterande.

  Vidare var det då dags att testa dem på löprundan. Direkt när jag hade anslutit lurarna och startade musiken så började det hacka. Korta uppehåll i kommunikationen mellan telefonen och lurarna. När man springer i takt med musiken så är det väldigt irriterande eftersom det kan få en ur takt. Nämnas bör att när jag löptränar har jag både pulsmätare på bröstet och en Pebble smartwatch som båda också är anslutna via bluetooth-interface. Detta kan ha medverkat till det sistnämnda problemet.

  Kvaliteten känns riktigt bra och det känns inte som att man ska ta sönder dem. Batteritiden stämmar gansla bra med det som uppges. Den är nog till och med snäppet bättre faktistk. Det enda negativa med det är att varningen för lågt batteri kommer ca 5 minuter innan batteriet dör (vid användning), så man hinner inte riktigt avsluta det man håller på med. Laddaren var lite klurig att lista ut hur den fungerar. Det är negativt att laddningsanslutningen är en egen variant istället för micro-usb.

  Tyvärr blev jag besviken på de här lurarna, och har istället köpt Jabra ROX Wireless (fick lägga till några hundralappar men hoppas på att det är värt det). NetOnNet säljer tyvärr inte de lurarna så jag kan inte ge någon recension på de här.

  Eller
  Avbryt
 • Headset 2014-05-13

  Suveränt ljud men kass mikrofon

  Min produktvärdering avser nuvarande ljud och kommande mikrofon samt kvalité.

  Det bästa ljud jag provat i Blåtands headset under 1000kr men det finns inget ljud i mikrofonen så den jag ringt upp eller svarat för hör inte vad jag säger utan det låter som man är 300m bort.
  Bytte mot ett nytt men samma problem
  Ringde då upp JBL Sverige och fick beskedet att det är ett tillverkningsfel som de åtgärdat men den korrigerade varianten kommer inte att nå Sveriges butiker förrän ca mitten på juni 2014.
  Jag avvaktar inköp tills dess då det är ett suveränt ljud i hörlurarna och bra batteritid. Sitter också bra i öronen vid tex jogging.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Nerd123 2014-05-01

  faller ut

  Sitter dåligt. Sticker ut långt så de fastnar lätt i saker

  Eller
  Avbryt
 • Danny85 2014-03-21

  Nöjd! Rekommenderas!

  Riktigt nöjd med mina nya JBL lurar, hur skönt som helst och slippa lång sladd när man tränar. Bra ljud med härlig bas och sköna i öronen är de med. Det är också bra att det följde med flera olika proppar, så man får så passform som möjligt. Rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, in-ear
Högtalarmembran 6,0 mm
Kabellängd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Nej
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 18000 Hz
Känslighet 105 dB
Impedans Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Vikt 15 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Uppladdningsbart batteri, 5xÖronpluggar, 1xKabelclip
Färg Svart

Produktbeskrivning

JBL J46 BT är den perfekta all-round-lösningen för den som vill njuta av sin favoritmusik med högsta kvalitet oavsett om man sitter på bussen eller är ute och motionerar. Lurarna använder trådlös Bluetooth 4.0-teknik för perfekt överföring från t.ex. en smartphone, surfplatta eller annan enhet utrustad med möjlighet att skicka musik via Bluetooth.

Fjärrkontroll med mikrofon och tre knapparFjärrkontroll med tre knappar för smart styrning

Fjärrkontrollen på lurarna kan användas för att starta/pausa och stoppa musiken, höja och sänka ljudvolymen samt växla till telefonsamtal, kan det bli smidigare?

5 olika proppar för optimal komfort

JBL J46 BT levereras med totalt 5 olika proppar – silikonproppar i small, medium och large för normalt användande samt small och large-proppar för den som använder lurarna vid sportande. Tack vare möjligheten att själv anpassa lurarna får man alltid perfekt passform och ljudåtergivning oavsett hur man använder sina nya trådlösa in-ear-hörlurar.

Uppladdningsbart batteri

Det uppladdningsbara batteriet har upp till ca 5,5 timmars drifttid vid musikuppspelning och samtalstid. Att ladda upp batteriet tar ca 2,5 timmar och sedan är man redo att njuta av sin favoritmusik igen.

JBL JBL J46 BT - Black J46BTBLK JBL J46 BT är den perfekta all-round-lösningen för den som vill njuta av sin favoritmusik med högsta kvalitet oavsett om man sitter på bussen eller är ute och motionerar. Lurarna använder trådlös Bluetooth 4.0-teknik för perfekt överföring från t.ex. en smartphone, surfplatta eller annan enhet utrustad med möjlighet att skicka musik via Bluetooth. Fjärrkontroll med mikrofon och tre knappar Fjärrkontrollen på lurarna kan användas för att starta/pausa och stoppa musiken, höja och sänka ljudvolymen samt växla till telefonsamtal, kan det bli smidigare? 5 olika proppar för optimal komfort JBL J46 BT levereras med totalt 5 olika proppar – silikonproppar i small, medium och large för normalt användande samt small och large-proppar för den som använder lurarna vid sportande. Tack vare möjligheten att själv anpassa lurarna får man alltid perfekt passform och ljudåtergivning oavsett hur man använder sina nya trådlösa in-ear-hörlurar. Uppladdningsbart batteri Det uppladdningsbara batteriet har upp till ca 5,5 timmars drifttid vid musikuppspelning och samtalstid. Att ladda upp batteriet tar ca 2,5 timmar och sedan är man redo att njuta av sin favoritmusik igen. Sporthörlurar 3,3 7 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Sporthörlurar