Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bluetooth-headset med lång batteritid!

König Bluetooth Sport Headset

  Art.nr: 155753
 • Bluetooth
 • Trådlösa sporthörlurar
 • Räckvidd på 10 meter
 • Lyssna på musik
 • Mikrofon för telefonsamtal

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(9 st)

 • BigLeo 2013-12-17

  Gick ej att ladda

  Mitt ex kunde inte laddas. Fick pengarna tillbaka. Det var mitt 2a par för det första gick sönder i träningsväskan då de ej kan vikas ihop.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • sparky1991 2012-09-09

  bra lurar!

  bra lurar som håller genom hela arbetsdagen! lätt att hantera och inte svår att lära sig!

  nöjd med mitt köp iaf!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Munk 2012-08-17

  Suveräna

  Trodde att de skulle va ganska stora på mig eftersom jag har ganska litet huvud, men så var icke fallet. Så skönt att slippa sladdar när man springer. De kan åka ut ur öronen, men för mig blir det inget negativt eftersom då slipper jag trycket jag får när jag har "in ear" proppar. Bara att höja ljudet lite, + att man hör trafiken bättre! Har heller inga problem att den tappar kontakten. Kan va bråkdelen av en sekund, men vem orkar bry sig om? Priset kunde väl varit billigare, men är så j...a nöjd att jag inte bryr mig!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Brickan 2012-07-31
  Topp 100 skribent

  inte för löpning

  Njae. De här var inget vidare bra för löpning i alla fall.Jag har testat många headsets nu och försökt hitta några bra. De här var det bra ljud i när man trycker dem mot öronen. Men vem vill gå omkring så? De sitter inte kvar och de tappar dessutom bluetooth kopplingen med jämna mellanrum, och då blir det tyst en stund i lurarna. Förstår inte dem som tycker att de här var bra. Jag skickade tillbaka mina. Fick pengarna tillbaka. Netonet är ju suveräna på det viset. Jag kan tipsa om ett par bra bluetoothhörlurar till träning som jag till slut hittat. "Leo Arriva" Finns inte att köpa i Sverige tyvärr. Men de finns att skicka efter från USA. Toppenlurar på alla vis. Ha det gott.

  Eller
  Avbryt
 • Prinz 2012-07-31

  Varning utfärdas

  Lurarna sitter ok och ljudet - när det funkar - är ok. Problemet är att det inte går att träna med lurarna utan att ljudet hoppar då och då. De ha helt enkelt för kass mottagning från telefonen. Jag har haft luren i ett sportband på armen och inte ens det avståndet är tillräckligt nära för att musiken inte ska avbrytas av störande hack då och då.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • jurg 2012-10-26
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, in-ear
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 110 dB
Impedans 16 Ohm
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetooth-version 2.1
Räckvidd 10 meter
Batteri
Batterityp Li-Ion
Batterikapacitet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batteritid 8,00 timmar
Standbytid 140 timmar
Laddningstid 3 timmar
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör USB-kabel
Färg Svart

Produktbeskrivning

König CMP-BLUEHS10 är ett trådlöst headset utformad för dig som vill lyssna på musik eller kunna ta emot samtal samtidigt som du tränar. Headsetet använder sig av Bluetooth- teknik för trådlös överföring, samt att de specialdesignade öronsnäckorna och halsbandet gör att hörlurarna inte faller av vid träning. Lyssna på musik eller ta emot samtal när du tränar och undvik kabeltrassel. Hörlurarna har en räckvidd är 10 meter och det inbyggda batteriet har en stand by-tid på ca 140 timmar och en drifttid på upp till sju timmar med musik eller åtta timmar med telefonsamtal.

Teknisk information
Laddningstid: Ca. 2,5 timme
Inladdningsspänning: DC:+5.0 ±0.25 V A
Laddas via USB

König König Bluetooth Sport Headset CMP-BLUEHS11 König CMP-BLUEHS10 är ett trådlöst headset utformad för dig som vill lyssna på musik eller kunna ta emot samtal samtidigt som du tränar. Headsetet använder sig av Bluetooth- teknik för trådlös överföring, samt att de specialdesignade öronsnäckorna och halsbandet gör att hörlurarna inte faller av vid träning. Lyssna på musik eller ta emot samtal när du tränar och undvik kabeltrassel. Hörlurarna har en räckvidd är 10 meter och det inbyggda batteriet har en stand by-tid på ca 140 timmar och en drifttid på upp till sju timmar med musik eller åtta timmar med telefonsamtal. Teknisk information Laddningstid: Ca. 2,5 timme Inladdningsspänning: DC:+5.0 ±0.25 V A Laddas via USB Sporthörlurar 3,8 9 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Sporthörlurar