Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fjäderlätt träningshörlur med anpassningsbar kabellängd!

Philips SHQ5200/10

  Art.nr: 187103
 • Over-the-head-kontruktion
 • Regn- och svettåliga
 • Halkfritt huvudband i silikon
 • Tvättbara öronkuddar
 • Delbar kabel
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Danyyy 2016-07-19

  Fungerande med OK ljud

  Jag har haft dessa i 1 månad nu, tränat ca 20 gånger med dem. De är inte jätte bekväma men dom har aldrig ramlat av under ett träningspass. Har även testat att jogga i ösregn vilket inte va något problem alls.

  Ljudet är inte helt krisp men basen är rätt bra.

  De ända egentliga nakdelarna är att dom blir obekväma om man sitter vid datorn med dem för länge och att om man springer i motvind så hörs musiken betydligt sämre. Eftersom det "drar" i hörlurarna.

  Dom är rätt bra för Counterstrike 1.6, gemfört med (PC 320 G4ME)

  Får se hur länge dom fungerar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Hoggleworth 2014-08-04
  Topp 1000 skribent

  fin

  Jag har ett litet huvud så dessa är lite för stora för mig men de trillar inte av när jag springer och det är huvudsaken.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Jon4s 2014-03-19

  Philips SHQ5200/10

  Bästa träningslurar jag har haft.
  Lurarna sitter bra när man är ute och joggar.
  Bra bas.
  perfekt längd på sladden,
  följer med en sladd förlängare med perfekt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Carl86 2014-01-05

  Snygga och bra hörlurar!

  Snygga och bra hörlurar med bra ljudkvalité.
  De är lätta att ha på huvudet när man tränar, dock är det en nackdel att man inte kan svara i telefon med dessa hörlurar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Bling 2013-10-12

  Lätta hörlurar

  Jag har haft dem i gymmet ett par gånger och det är bra ljud i dem. Ska försöka klura ut hur man tar av delen mot örat för tvätt för det läste jag att man kunde. Bra funktion när svettats mycket.
  De sitter däremot inte jättefast på huvudet, kan tänka mig att de kan glida av vid mer aktiv träning.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Öppna
Högtalarmembran 40,0 mm
Kabellängd 1,10 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 18 Hz
Frekvensomfång till 21000 Hz
Känslighet 101 dB
Impedans 32 Ohm
Dimensioner
Vikt 99 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Delbar kabel för anpassad längd (55+55 cm), kabelklämma och förvaringspåse.
Färg Svart/orange

Produktbeskrivning

Philips SHQ5200/10

Gillar du att ha musik som peppar dig när du tränar, men ogillar små in-ear-modeller i öronen? Då är ActionFit SHQ5200/10 från Philips hörlurarna för dig! De är ett par regn- och svettåliga hörlurar med halkfritt huvudband i silikon, med låg vikt och som passar perfekt till träningspasset! Eftersom de har en öppen konstruktion släpper de in lite ljud från omgivningarna, vilket är en stor fördel om man springer i närheten av trafikerad väg till exempel.

Neodymhögtalarelement på 40 mm

Trots sin ringa storlek gömmer sig 40 mm stora neodym- högtalarelement i SHQ5200! Låt dig ryckas med av musik med kraftfull och dynamisk bas. ActionFit-hörlurarna är utformade för att ge dig extra energi även under de tuffaste träningspassen så du orkar lite extra! Förbered dig på en ljudupplevelse du sent ska glömma – oavsett träningspass och omgivning.

Halkfritt huvudband i silikon

SHQ5200 är tillverkade för att ge perfekt passform och för att sitta på plats när du tränar, hur mycket du än rör på dig. Det har ett speciellt utformat huvudband med ett extra band i mjukt silikon som försäkrar att hörlurarna sitter på plats utan att glida ner, hur du än rör dig under träningen. Hörlurarna har ergonomiska öronkåpor för att passa alla öron på ett bekvämt sätt, även när du rör dig.

Löstagbara och tvättbara öronkuddar

Svettas loss! ActionFit-hörlurarna SHQ5200 har unika öronkuddar som omges av ett fuktavvisande material som gör att du håller dig bekväm, sval och torr under träningspasset. Vid behov kan du ta bort kuddarna och tvätta dem så blir de som nya. Då bryter du försiktigt loss kuddarna och plastplattan de sitter fast på och tvättar dem under rinnande vatten. Låt lufttorka innan du knäpper fast dem igen.

Kevlarförstärkt kabel i två längder

ActionFit-hörlurarna är inte bara utformade för passform och bekvämlighet, utan även för hållbarhet och styrka. Den 110 cm långa kabeln är Kevlarförstärkt för att stå emot påfrestningar under användning och tål extrema miljöer - och extrema träningspass.
Den är också praktiskt delbar för att du ska kunna anpassa längden efter behov. Du kan koppla isär den på mitten, vilket gör kabeln precis lagom lång för att ansluta hörlurarna om du har telefonen/mp3-spelaren runt armen. Koppla på hela kabeln och du kan ha din musikspelare i fickan. På så sätt slipper du att ha för lång eller för kort sladd som stör ditt träningspass. Det medföljer även ett kabelspänne då du kan klämma fast sladden i kläderna.

Specifikationer

Akustiskt system: Öppna
Frekvensåtergivning: 18–21 000 Hz
Känslighet: 101 dB
Högtalardiameter: 40 mm
Maximal ineffekt: 40 mW
Impedans: 32 ohm
Kabelanslutning: Enkelsidig
Kabellängd: 1,1 m (55+55 cm)
Anslutning: 3,5 mm (rak + vinklad)
Anslutningens legering: guldpläterad

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips SHQ5200/10 SHQ5200/10 Philips SHQ5200/10Gillar du att ha musik som peppar dig när du tränar, men ogillar små in-ear-modeller i öronen? Då är ActionFit SHQ5200/10 från Philips hörlurarna för dig! De är ett par regn- och svettåliga hörlurar med halkfritt huvudband i silikon, med låg vikt och som passar perfekt till träningspasset! Eftersom de har en öppen konstruktion släpper de in lite ljud från omgivningarna, vilket är en stor fördel om man springer i närheten av trafikerad väg till exempel.Neodymhögtalarelement på 40 mmTrots sin ringa storlek gömmer sig 40 mm stora neodym- högtalarelement i SHQ5200! Låt dig ryckas med av musik med kraftfull och dynamisk bas. ActionFit-hörlurarna är utformade för att ge dig extra energi även under de tuffaste träningspassen så du orkar lite extra! Förbered dig på en ljudupplevelse du sent ska glömma – oavsett träningspass och omgivning.Halkfritt huvudband i silikonSHQ5200 är tillverkade för att ge perfekt passform och för att sitta på plats när du tränar, hur mycket du än rör på dig. Det har ett speciellt utformat huvudband med ett extra band i mjukt silikon som försäkrar att hörlurarna sitter på plats utan att glida ner, hur du än rör dig under träningen. Hörlurarna har ergonomiska öronkåpor för att passa alla öron på ett bekvämt sätt, även när du rör dig.Löstagbara och tvättbara öronkuddarSvettas loss! ActionFit-hörlurarna SHQ5200 har unika öronkuddar som omges av ett fuktavvisande material som gör att du håller dig bekväm, sval och torr under träningspasset. Vid behov kan du ta bort kuddarna och tvätta dem så blir de som nya. Då bryter du försiktigt loss kuddarna och plastplattan de sitter fast på och tvättar dem under rinnande vatten. Låt lufttorka innan du knäpper fast dem igen.Kevlarförstärkt kabel i två längderActionFit-hörlurarna är inte bara utformade för passform och bekvämlighet, utan även för hållbarhet och styrka. Den 110 cm långa kabeln är Kevlarförstärkt för att stå emot påfrestningar under användning och tål extrema miljöer - och extrema träningspass.Den är också praktiskt delbar för att du ska kunna anpassa längden efter behov. Du kan koppla isär den på mitten, vilket gör kabeln precis lagom lång för att ansluta hörlurarna om du har telefonen/mp3-spelaren runt armen. Koppla på hela kabeln och du kan ha din musikspelare i fickan. På så sätt slipper du att ha för lång eller för kort sladd som stör ditt träningspass. Det medföljer även ett kabelspänne då du kan klämma fast sladden i kläderna.SpecifikationerAkustiskt system: ÖppnaFrekvensåtergivning: 18–21 000 HzKänslighet: 101 dBHögtalardiameter: 40 mmMaximal ineffekt: 40 mWImpedans: 32 ohmKabelanslutning: EnkelsidigKabellängd: 1,1 m (55+55 cm)Anslutning: 3,5 mm (rak + vinklad)Anslutningens legering: guldpläterad Sporthörlurar 4,4 7 490 SEK 490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Sporthörlurar