Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Högpresterande resehörlurar med aktiv brusreducering

Bose QuietComfort 15

  Art.nr: 197563
 • Mycket hög ljudkvalitet
 • Flygplansadapter och reseetui medföljer
 • Upp till 35 timmars batteritid (1 x AAA)
 • Mikrofon, volym och musikkotroll anpassad för iPhone
 • Två ljudkablar medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(10 st)

 • MAAB 2015-02-11
  Topp 50 skribent

  Lysande lurar!

  Det här är de bästa hörlurar jag använt. Skön passform och fantastiskt bra ljud. Utgående modell, skynda fynda!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • kalasdanne 2014-07-28

  Riktigt bra noice canceling i bekväm förpackning

  Jag har testat QuietComfort 15 tidigare och gillat dem. Köpte nu ett par för att ha på jobbet, men har dem även på resande fot. Ger grymt bra isolering av brus utifrån, utan att ge någon bi-ton som så många andra noice canceling-lurar ger. Det enda jag inte gillar med dem är att man måste ha noice canceling påslaget för att kunna använda lurarna överhuvudtaget. Ett batteri räcker väldigt länge men det är ändå störande att inte kunna använda dem som vanliga lurar ibland också.

  Trots detta, rekommenderas de varmt. Klart bästa i denna prisklass!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • xoxo 2014-05-30

  Grymma

  Riktigt bra, hör inte kollega på kontoret alls längre. Sjukt nöjd. Men dock kommer dom och knackar en på axeln istället - inte bra!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Zoltan 2014-05-22

  Vilken skillnad!

  Jag köpte den för att få bort bullrig miljö när jag lyssnar på musik. Jag testade den först i min disel bil som gick på tomgång. När jag slog till av/på knappen det första som hände var att jag fick panick och undrade varför motorn dog (bilen är ny). Det tog flera secunder att inse att det var inget fel på bilen. :-)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ACAFan 2014-05-19

  Kostar, men levererar

  Det som kan avskräcka är priset, men detta till trots är dessa hörlurar riktigt bra, jag testade dem på ca. 25 timmar i luften efter leverans och jag hade dem på även fast jag inte lyssnade på något eftersom brusreduceringen var så enormt effektiv.

  Tack vare att allt störande ljud försvinner så behöver man heller inte ha jättehög volym för att höra utan det går att skruva ned ganska rejält, något som även fungerar inne på flygplatsen och i liknande miljöer.

  Spenderar man tid på flyg, tåg, buss och därmed förenliga lokaler är dessa hörlurar en skänk från ovan.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Hörlursdesign Over-the-ear
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 1,70 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Ja
Frekvensomfång från Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång till Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Känslighet 101 dB
Impedans 73 Ohm
Batteri
Batteri hörlur LR03/R3 (AAA)
Antal batterier 1st
Batteritid 35,00 timmar
Standbytid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddningstid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddning via USB Nej
Dimensioner
Vikt 208 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Kabel med inbyggd fjärrkontroll och inlinemikrofon (168 cm), löstagbar ljudkabel (168 cm), fodral, flygplansadapter och AAA-batteri
Färg Svart/silver

Produktbeskrivning

Högpresterande resehörlurar med aktiv brusreducering

Bose Corporation grundades 1964 och finns idag överallt där det är viktigt med kvalitetsljud. Från Olympiska spelen till Sixtinska kapellet. Från NASA:s rymdraketer till den japanska nationalteatern. Hemma och i bilen, från stora utomhusarenor till lokala närbutiker och restauranger hör du det naturtrogna ljudet från det mest respekterade namnet inom ljud — Bose.

QuietComfort® 15 är den tystaste hörluren från Bose nånsin som låter dig höra ännu mindre brus och ännu mer av musiken - tillsammans med enastående ljud och en passform som alltid är bekväm. Denna kombination av fördelar gör Bose hörlurar så pass hyllade som de är.

Avancerad brusreducering

I denna hödljudda värld vi lever i reducerar QuietComfort® 15 oönskat buller så du kan njuta av din musik. De använder sig av både aktiv och passiv brusreducerande teknologier. Den aktiva brusreduceringen bygger på elektronisk deisgn, medan den passiva bygger på den fysiska konstruktionen. Bose har förbättrat tekniken från sina tidigare hörlurar och utvecklat QuietComfort® 15 som tar bort störande oljud ännu bättre. 

QuietComfort® 15 har mikrofoner både utanpå och inuti öronkåporna som kontinuerligt mäter av ljudet och jämför det med ljudet du vill höra - till exempel din musik, och producerar en motsatt signal som utjämnar det oönskade ljudet. I kombination med de mjuka öronkuddarna som sluter tätt runt dina öron och blockerar omgivningsbuller redan innan de träffar örat, får du ett par av de tystaste hörlurar du kan tänka dig.

En perfekt resehörlur 

Du kommer älska det du hör. Och det du inte hör. Oavsett om du sitter i ett kontorslandskap eller sitter på ett tåg, flygplan eller en buss finns det ljud man önskar man slapp höra. På en långresa kommer du älska Boses unika Acoustic Noise Cancelling-teknik som stänger ute omvärlden och låter dig lyssna på din musik, eller bara få lite tystnad och du kan vara ensam med dina tankar. QuietComfort® 15 kommer bli din perfekta resekamrat som låter dig slippa flygplansbuller och högljudda medresenärer. Med upp till 35 timmars batteritid behöver du inte oroa dig ifall resan blir lång. Dessutom ingår en flygplansadapter så du kan plugga in lurarna i flygplanet, samt ett praktiskt fodral som du kan förvara hörlurarna i under resor och transport.

Bekväma och praktiska

QuietComfort® 15 har mjuka öronkuddar som sitter skönt över örat och ger en bekväm passform. Öronkåporna är vinklingsbara vilket ger en kompaktare förvaring samtidigt som det är praktiskt när man hänger dem runt halsen.

Mikrofon och fjärrkontroll för Apple

Med i förpackningen följer det med två stycken ljudkablar, varav den ena med mikrofon och fjärrkontroll anpassad för utvalda Apple-enheter såsom iPhone, iPad och iPod. Fjärrkontrollen låter dig justera volymen, spela/pausa, hoppa framåt/bakåt, snabbspola framåt/bakåt samt byta spellista. Du kan dessutom svara/avsluta telefonsamtal och växla mellan samtal på din iPhone. Med hjälp av mikrofonen kan du ringa handsfreesamtal och komma åt vissa röstapplikationer som till exempel Voice Over och Voice Control, där de finns tillgängliga.

Båda kablarna har 3,5 mm-kontakt som gör att de passar i stort sett alla smartphones, surfplattor och bärbara datorer.

Bose Bose QuietComfort 15 60935 Högpresterande resehörlurar med aktiv brusreduceringBose Corporation grundades 1964 och finns idag överallt där det är viktigt med kvalitetsljud. Från Olympiska spelen till Sixtinska kapellet. Från NASA:s rymdraketer till den japanska nationalteatern. Hemma och i bilen, från stora utomhusarenor till lokala närbutiker och restauranger hör du det naturtrogna ljudet från det mest respekterade namnet inom ljud — Bose.QuietComfort® 15 är den tystaste hörluren från Bose nånsin som låter dig höra ännu mindre brus och ännu mer av musiken - tillsammans med enastående ljud och en passform som alltid är bekväm. Denna kombination av fördelar gör Bose hörlurar så pass hyllade som de är.Avancerad brusreduceringI denna hödljudda värld vi lever i reducerar QuietComfort® 15 oönskat buller så du kan njuta av din musik. De använder sig av både aktiv och passiv brusreducerande teknologier. Den aktiva brusreduceringen bygger på elektronisk deisgn, medan den passiva bygger på den fysiska konstruktionen. Bose har förbättrat tekniken från sina tidigare hörlurar och utvecklat QuietComfort® 15 som tar bort störande oljud ännu bättre. QuietComfort® 15 har mikrofoner både utanpå och inuti öronkåporna som kontinuerligt mäter av ljudet och jämför det med ljudet du vill höra - till exempel din musik, och producerar en motsatt signal som utjämnar det oönskade ljudet. I kombination med de mjuka öronkuddarna som sluter tätt runt dina öron och blockerar omgivningsbuller redan innan de träffar örat, får du ett par av de tystaste hörlurar du kan tänka dig.En perfekt resehörlur Du kommer älska det du hör. Och det du inte hör. Oavsett om du sitter i ett kontorslandskap eller sitter på ett tåg, flygplan eller en buss finns det ljud man önskar man slapp höra. På en långresa kommer du älska Boses unika Acoustic Noise Cancelling-teknik som stänger ute omvärlden och låter dig lyssna på din musik, eller bara få lite tystnad och du kan vara ensam med dina tankar. QuietComfort® 15 kommer bli din perfekta resekamrat som låter dig slippa flygplansbuller och högljudda medresenärer. Med upp till 35 timmars batteritid behöver du inte oroa dig ifall resan blir lång. Dessutom ingår en flygplansadapter så du kan plugga in lurarna i flygplanet, samt ett praktiskt fodral som du kan förvara hörlurarna i under resor och transport.Bekväma och praktiskaQuietComfort® 15 har mjuka öronkuddar som sitter skönt över örat och ger en bekväm passform. Öronkåporna är vinklingsbara vilket ger en kompaktare förvaring samtidigt som det är praktiskt när man hänger dem runt halsen.Mikrofon och fjärrkontroll för AppleMed i förpackningen följer det med två stycken ljudkablar, varav den ena med mikrofon och fjärrkontroll anpassad för utvalda Apple-enheter såsom iPhone, iPad och iPod. Fjärrkontrollen låter dig justera volymen, spela/pausa, hoppa framåt/bakåt, snabbspola framåt/bakåt samt byta spellista. Du kan dessutom svara/avsluta telefonsamtal och växla mellan samtal på din iPhone. Med hjälp av mikrofonen kan du ringa handsfreesamtal och komma åt vissa röstapplikationer som till exempel Voice Over och Voice Control, där de finns tillgängliga.Båda kablarna har 3,5 mm-kontakt som gör att de passar i stort sett alla smartphones, surfplattor och bärbara datorer. Trådlösa hörlurar 4,9 10 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Trådlösa hörlurar