Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös frihet med 40 mm högtalarmembran!

Pioneer SE-DRF41M

  Art.nr: 181022
 • Trådlösa hörlurar med RF-teknologi
 • 40mm membran
 • Automatisk RF-brytare
 • Vadderat huvudband
 • Laddningsdocka och uppladdningsbara batterier ingår

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Medo 2014-05-05

  Pioneer SE-DRF41M

  Bara Bra!!! Väl rekommenderat! Kund support rekommenderat detta och det var bra produkt! Samt snabb leverans.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • basset45 2013-12-26

  Inget brus men tveksamt läge för laddning

  Lurarna sitter skönt och inget brus. Det enda som jag upplever som dåligt är att det är svårt att finna riktigt rätt viloläge i hållaren vid laddning. Annars en kanonlur :-)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Palle65 2013-12-25

  Hörlurar

  Fungerar bra för mina behov. Ljudet är helt ok och vad man kan begära för dessa pengar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Högtalarmembran 40,0 mm
Kabellängd 1,00 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Batterier 2 st AAA
Kommunikation
Räckvidd 30 meter
Batteri
Batterityp AAA/ NiMH
Batterikapacitet 1000 mAh
Batteritid 12,00 timmar
Standbytid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddningstid 6 timmar
Dimensioner
Vikt 178 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Laddningsdocka, 2 st uppladdningsbara AAA-nickelhybridbatterier, nätadapter (5 V/550 mA), stereokabel (1 m )
Färg Svart

Produktbeskrivning

Pioneer SE-DRF41M

Detta trådlösa hörlursset ger dig kristallklart ljud från till exempel datorn, TVn eller stereoanläggningen via radiovågor på upp till 30 meters avstånd. De kraftfulla 40mm högtalarmembranen ger dig ett perfekt digitalt ljud. Hörlurarna har utrustats med en praktisk RF-brytare så du slipper resa på dig och ta dig till dockningssationen för att stänga av.

Hörlurarna är rejäla med vadderat huvudband för utmärkt passform och skön komfort. De har en sluten konstruktion för att stänga ute yttre oljud och du kan njuta av din musik med mindre buller. Nu kan du titta på TV utan att störa dina familjemedlemmar, eller varför inte göra städningen roligare med din favoritmusik i öronen? Ena hörlurskåpan har utrustats med en praktiskt volymkontroll för att du ska kunna justera volymen utan att behöva gå till ljudkällan.

I förpackningen ingår en laddningsdocka med nätadapter (5V/550 mA), en stereokabel (1 meter) och två uppladdningsbara batterier (nickelhybrid storlek AAA) samt bruksanvisning.

Pioneer Pioneer SE-DRF41M SE-DRF41M Pioneer SE-DRF41M Detta trådlösa hörlursset ger dig kristallklart ljud från till exempel datorn, TVn eller stereoanläggningen via radiovågor på upp till 30 meters avstånd. De kraftfulla 40mm högtalarmembranen ger dig ett perfekt digitalt ljud. Hörlurarna har utrustats med en praktisk RF-brytare så du slipper resa på dig och ta dig till dockningssationen för att stänga av. Hörlurarna är rejäla med vadderat huvudband för utmärkt passform och skön komfort. De har en sluten konstruktion för att stänga ute yttre oljud och du kan njuta av din musik med mindre buller. Nu kan du titta på TV utan att störa dina familjemedlemmar, eller varför inte göra städningen roligare med din favoritmusik i öronen? Ena hörlurskåpan har utrustats med en praktiskt volymkontroll för att du ska kunna justera volymen utan att behöva gå till ljudkällan. I förpackningen ingår en laddningsdocka med nätadapter (5V/550 mA), en stereokabel (1 meter) och två uppladdningsbara batterier (nickelhybrid storlek AAA) samt bruksanvisning. Trådlösa hörlurar 4 3 749 SEK 749 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Trådlösa hörlurar