Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bluetooth-hörlur med aktiv brusreducering

Sennheiser MM 450-X Travel

  Art.nr: 170783
 • Aktiv brusreducering
 • Bluetooth
 • Ihopvikbar
 • Apt-X-teknik
 • Inbyggd mikrofon

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • ITproffset 2015-07-13

  Perfekt rese-lur

  Bra ljud, lätt att bära med i medföljande väska
  Bluetooth funkar bra
  Det enda som inte funkar helt 100% är brusreduceringen som , detta kunde dom gjort något bättre

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 13help 2014-09-23

  Småsaker, kanske?

  Inte riktigt den kick som Bose ger, men å andra sidan - ingen sladd. Det är bra. Den lilla gummipluppen till laddningshålet inte optimal och numera svår att stänga. Överseende med det? Teknologiskt med uppkoppling utmärkt. Detta är dock on-ear vilket betyder att det glipar vid öronen (kanske stora?) och missljud utifrån smiter in. OOm du ska köpa, testa around-ear som borde ge bättre isolering.
  Men det är en teori.
  Funkar på en laddning till och från jobbet. Reser kommunalt 2 tim per dag.
  För att bli riktigt nöjd - vänta till priset är ca 1200 då skulle det varit OK, alltihop.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Fancy 2013-09-26
  Topp 100 skribent

  Kanon!

  Har använt dessa nu i både flygplan, buss och tåg.
  Kan bara säga att de är riktigt bra.
  Brusreduceringen fungerar riktigt bra, får bort mycket av "sorlet" på flyg, tar bort allt från buss och tåg..
  Riktigt bra ljud!

  +
  Lätta.
  Sitter skönt, kan lätt ha dessa i flera timmar på huvudet..
  Bra batteritid.
  Bra ljud, diskant som bas.
  Enkel att para med telefon, dator, ipad ja you name it.
  Trådlösa...slippa kabeln.
  Inbyggd mikrofon, bara klicka på höger öra så svarar man i telefonen. Bra ljud även här.

  -
  Kanske inte de billigaste

  Slutsats,
  Vill du ha ett par allroundhörlurar, slippa sladd (finns iofs att koppla in) med bra ljud, och som knappt känns att ha på huvudet...
  Ja då behöver du inte leta något mer..
  Svaret för dig är Sennheiser MM 450-X.

  Bara köpa!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • VJONSSON 2013-08-28

  Riktigt nice!

  Det var en present till min sambo och han är super nöjd och hitter roliga och bra funktioner hela tiden. Man kan prata i telefon i dem och göra komandon till telefonen. de tar att lyssna på musik till en helt annan nivå. Jag är riktigt nöjd och min sambo också! Rekomenderar dessa till alla!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • stormense 2012-09-16
  Topp 250 skribent

  Lätta att para ihop med andra enheter

  Har andra hörlurar av samma märke men med 3 meter lång sladd som alltid är i vägen och där man snubblar över sladden om man går och ska lyssna på musik från mobilen.

  Då föll valet på dessa. Både trådlös bluetooth och kort sladd (om man föredrar lite bättre ljud). Lurarna har en bluetooth-teknik som heter apt-X. Har man en HTC One S, V, X, Motorlola Razr eller Samsung Galaxy S III får man lika bra ljud över bluetooth som med medföljande sladden. Men även utan apt-X är ljudet mycket bra.

  Att para ihop lurarna med datorer och telefoner är lätt. Tycka på den stora knappen i mitten i några sekunder och söka på sin apparat efter blue-tooth-devices och sedan är det klart. Inga koder eller andra inställningar på telefonen/datorn behöver göras.

  "NoiseGard 2.0 noise-canceling technology reduces up to 90% of ambient noise" står det men en luftvärmepump eller högfrekventa datorfläktar rår den inte på. Däremot gör det att man kan ha låg volym i bilen.

  Dyr sak det här men skulle tro att jag i längden tycker lurarna är värda sitt pris. Det får framtiden avgöra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej! Har ni extra batterier man kna köpa eller vet ni vart det finns att köpa? Tack på förhand Johan

  johan1887 2013-08-06
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det är vanliga uppladdningsbara AAA. I brist på dom kan du använda vanliga icke uppladdningsbara AAA men då får du såklart inte hänga dom på laddning...

   atte 2013-08-22
  • Det är vanliga laddbara AAA batterier. Finns att köpa överallt.

   Burchak 2013-09-03
  • Netonnet har inte några reservbatterier, googla på SENNHEISER BATTERY FOR PX/MM så hittar du återförsäljare för tillbehör till Sennheiser.

   PetaFlux 2014-01-02

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
Touchpanel Nej
Aktiv brusreducering Ja
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Känslighet 107 dB
Impedans Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabelanslutning
Kabelanslutning Nej
3,5 mm ljudingång Ja
Kabellängd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, aptX, AVRCP, EDR, HFP, HSP
Bluetooth-version 2.1
Räckvidd 10 meter
Batteri
Batterityp Li-Ion
Batterikapacitet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batteritid 10,00 timmar
Standbytid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddning Via USB till vägguttag (medföljer), Via USB-kabel (medföljer)
Laddningstid 3 timmar
Dimensioner
Vikt 105 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Ljudkabel, flyplansadapter, laddare, laddningsbart litium-polymer batteri, 6,3 mm adapter, USB-laddningskabel och bärväska.
Färg Svart

Produktbeskrivning

Sennheiser MM 450-X

Är du ute efter en riktig reskamrat så är MM 450-X något för dig! Den här hörluren har allt som gjort lillebror MM 400-X till en testvinnare men har dessutom utrustats med en aktiv brusreducering, vilket innebär att du i bullriga miljöer som på buss/tåg/flygplan får en bättre ljudupplevelse. Mindre buller och mer musik!

Den uppgraderade versionen av Sennheiser PXC 310 BT är ett Bluetooth-headset för dig på resande fot och passar perfekt på flygplanet, tåget eller bussen. Spela upp musik trådlöst via bluetooth från din mobiltelefon eller iPod, eller med sladd från din MP3-spelare och andra externa enheter. Dessutom kan du koppla ihop headsetet med datorn via Bluetooth och föra trådlösa konversationer via Skype. Den aktiva brusreduceringen stänger ute allt störande brus och muller från omgivningen och du får uppleva ett klart och mer detaljerat ljud!

kontrollrFull kontroll och mikrofon

Inbyggd mikrofon och kontroller på hörlurskåpan tillåter dig att besvara inkommande samtal, justera volymen, spola fram och tillbaka eller byta spår precis när du vill utan att behöva plocka fram mp3-spelaren eller mobiltelefonen ur fickan.

Avancerad teknik via Bluetooth

Med Apt-X-tekniken förbättras kvalitén på den komprimerade musiken (ex. MP3, WMA) när du lyssnar via bluetooth och du får en förbättrad ljudupplevelse i äkta CD-kvalité! Hörlurarna har utrustats med neodymiummagneter, och neodymium är det bästa materialet för att skapa ett starkt magnetfält, vilket ökar högtalarspolens känslighet och basrespons och ger en ren, balanserad ljudkvalitet.

Batteritid

Bluetooth + aktiv brusreducering - 8 timmar
Endast bluetooth - 12 timmar
Endast aktiv brusreducering - 20 timmar
Laddtid - cirka 3 timmar
När batteriet börjar ta slut blinkar den röda LED-lampan på hörluren och du hör en kort varningston.

Medföljande tillbehör

Ljudkabel, flyplansadapter, laddare, laddningsbart litium-polymer batteri, 6,3 mm adapter, USB-laddningskabel och bärväska.

Titta även på

Andersson CDH 3.1
(7 st)
 • Aktiv brusreducering
 • Hög komfort och ljudkvalitet
 • Mikrofon och kontroll för samtal/musik

499:-

Sennheiser Sennheiser MM 450-X Travel 504513 Sennheiser MM 450-XÄr du ute efter en riktig reskamrat så är MM 450-X något för dig! Den här hörluren har allt som gjort lillebror MM 400-X till en testvinnare men har dessutom utrustats med en aktiv brusreducering, vilket innebär att du i bullriga miljöer som på buss/tåg/flygplan får en bättre ljudupplevelse. Mindre buller och mer musik!Den uppgraderade versionen av Sennheiser PXC 310 BT är ett Bluetooth-headset för dig på resande fot och passar perfekt på flygplanet, tåget eller bussen. Spela upp musik trådlöst via bluetooth från din mobiltelefon eller iPod, eller med sladd från din MP3-spelare och andra externa enheter. Dessutom kan du koppla ihop headsetet med datorn via Bluetooth och föra trådlösa konversationer via Skype. Den aktiva brusreduceringen stänger ute allt störande brus och muller från omgivningen och du får uppleva ett klart och mer detaljerat ljud!Full kontroll och mikrofonInbyggd mikrofon och kontroller på hörlurskåpan tillåter dig att besvara inkommande samtal, justera volymen, spola fram och tillbaka eller byta spår precis när du vill utan att behöva plocka fram mp3-spelaren eller mobiltelefonen ur fickan.Avancerad teknik via BluetoothMed Apt-X-tekniken förbättras kvalitén på den komprimerade musiken (ex. MP3, WMA) när du lyssnar via bluetooth och du får en förbättrad ljudupplevelse i äkta CD-kvalité! Hörlurarna har utrustats med neodymiummagneter, och neodymium är det bästa materialet för att skapa ett starkt magnetfält, vilket ökar högtalarspolens känslighet och basrespons och ger en ren, balanserad ljudkvalitet.BatteritidBluetooth + aktiv brusreducering - 8 timmarEndast bluetooth - 12 timmarEndast aktiv brusreducering - 20 timmarLaddtid - cirka 3 timmarNär batteriet börjar ta slut blinkar den röda LED-lampan på hörluren och du hör en kort varningston.Medföljande tillbehörLjudkabel, flyplansadapter, laddare, laddningsbart litium-polymer batteri, 6,3 mm adapter, USB-laddningskabel och bärväska. Trådlösa hörlurar 4,6 5 1690 SEK 1690 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Trådlösa hörlurar