Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Galvanisk avskiljare

HQ Ground loop eliminator

  Art.nr: 115731
Galvanisk avskiljare är en produkt som används för att förhindra brum och störningar i radio, TV, förstärkare m m.

Tillbehör

Deltaco KABELKLÄMMOR 230-Pack
(4 st)

Kabelklämmor i plast med stålspik till kablar. Passar till kablar i fyra olika tjocklekar 5, 6, 7 och 8 mm. För att hålla ordning på dina kablar och inte låta dem ligga eller hänga lösa.

59:-

Recensioner

Snittbetyg
(2 st)

 • Olofw 2015-11-28

  Värdelös

  Köp inte denna produkt
  funkar ej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt
 • WennborgK 2013-08-14

  Gör sitt jobb

  Har inte märkt så mycket av den men den verkar göra sitt jobb ( lite mindre störningar i bilden) Så jag kan inte säga något särskilt om den, men har inget att klaga på.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Galvanisk avskiljare är en produkt som används för att eliminera utjämningsströmmar på grund av potentialskillnader i nätet. Avskiljaren är enkel att koppla in genom standard IEC-kontakt hona/hane. Den ansluts till befintlig TV-sladd.

Förhindrar brum och störningar i radio, TV, förstärkare m m. Kan även användas för datorer i kabel-TV-nät och skyddar mot risken för att spänningssätta andra anslutna PC-utrustningar i kabeltevenätet om jordfel i någon PC skulle uppstå.

Komplettera ditt köp

Deltaco KABELKLÄMMOR 230-Pack
(4 st)

Kabelklämmor i plast med stålspik till kablar. Passar till kablar i fyra olika tjocklekar 5, 6, 7 och 8 mm. För att hålla ordning på dina kablar och inte låta dem ligga eller hänga lösa.

59:-

HQ HQ Ground loop eliminator Galvanisk avskiljare är en produkt som används för att eliminera utjämningsströmmar på grund av potentialskillnader i nätet. Avskiljaren är enkel att koppla in genom standard IEC-kontakt hona/hane. Den ansluts till befintlig TV-sladd. Förhindrar brum och störningar i radio, TV, förstärkare m m. Kan även användas för datorer i kabel-TV-nät och skyddar mot risken för att spänningssätta andra anslutna PC-utrustningar i kabeltevenätet om jordfel i någon PC skulle uppstå. Antenntillbehör 2 2 99,0000 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Koppla & Anslut
 3. Bild
 4. Antenntillbehör