Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Galvanisk avskiljare

HQ Ground loop eliminator

  Art.nr: 115731
Galvanisk avskiljare är en produkt som används för att förhindra brum och störningar i radio, TV, förstärkare m m.
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Deltaco KABELKLÄMMOR 230-Pack
(4 st)
 • 230 st
 • 5, 6, 7 och 8 mm
 • Stålspik

59:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Olofw 2015-11-28

  Värdelös

  Köp inte denna produkt
  funkar ej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Eller
  Avbryt
 • WennborgK 2013-08-14
  Topp 500 skribent

  Gör sitt jobb

  Har inte märkt så mycket av den men den verkar göra sitt jobb ( lite mindre störningar i bilden) Så jag kan inte säga något särskilt om den, men har inget att klaga på.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Galvanisk avskiljare är en produkt som används för att eliminera utjämningsströmmar på grund av potentialskillnader i nätet. Avskiljaren är enkel att koppla in genom standard IEC-kontakt hona/hane. Den ansluts till befintlig TV-sladd.

Förhindrar brum och störningar i radio, TV, förstärkare m m. Kan även användas för datorer i kabel-TV-nät och skyddar mot risken för att spänningssätta andra anslutna PC-utrustningar i kabeltevenätet om jordfel i någon PC skulle uppstå.

Komplettera ditt köp

Deltaco KABELKLÄMMOR 230-Pack
(4 st)
 • 230 st
 • 5, 6, 7 och 8 mm
 • Stålspik

59:-

HQ HQ Ground loop eliminator F3111245 Galvanisk avskiljare är en produkt som används för att eliminera utjämningsströmmar på grund av potentialskillnader i nätet. Avskiljaren är enkel att koppla in genom standard IEC-kontakt hona/hane. Den ansluts till befintlig TV-sladd. Förhindrar brum och störningar i radio, TV, förstärkare m m. Kan även användas för datorer i kabel-TV-nät och skyddar mot risken för att spänningssätta andra anslutna PC-utrustningar i kabeltevenätet om jordfel i någon PC skulle uppstå. Antenntillbehör 2 2 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Koppla & Anslut
 3. Bild
 4. Antenntillbehör