Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

10 meter HDMI-kabel med snabb dataöverföring

Andersson HDMI - HDMI 10m Black

  Art.nr: 166792
 • High Speed med Ethernet
 • 10,2 Gb/s
 • 3D-/ 4K-/ Deep Color-/ Audio return-överföringar
 • Guldpläterade kontakter
 • Dubbelskärmad
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Stroker 2014-12-26

  Allt fungerar

  Fungerar som den säger.. dvs Inga problem ens när man kör med splitter och 3D.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Zinn 2014-10-13

  Klart nöjd

  Jag fick precis vad jag ville ha och hade förväntat mig med den här kabeln, den gör det den ska utan problem. Bild. och ljudkvalité utan anmärkning. Jag är klart nöjd!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Liljan016 2013-10-24
  Topp 25 skribent

  Bra och Billig

  Vem tycker om att dra kabel i hemmet?? Och när kabeln dessutom är lite “bångstyrig” att dra fram mellan enheterna så upplevs kabeldragandet ännu jobbigare, men när man väl är klar så är “problemet” som bort blåst. Är man ingen riktig ”finsmakare” så duger kabeln gott och väl, tror att skiljanden mellan denna kabel och en riktig high end inte uppfattas av det mänskliga ögat.
  Jämför gärna olika kablar av samma längd så förstå du säkert att det är roligare att kunna köpa/göra annat för mellanskillnaden.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Hassen 2012-08-27

  HDMI kabel

  Hel OK - lite grov och tjock och svart och bångstyrig men det kanske måste vara så

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Kabellängd 10,00 meter
HDMI-typ High Speed med Ethernet
Kabeltyp Rund
Överföringshastighet 10,2 Gb/s
Stöd för Ethernet Ja
Stöd för Audio Return Ja
HDMI-CEC Ja
Övrigt
Färg Svart

Produktbeskrivning

Denna HDMI-kabel på 10 meter har snabb dataöverföring på 10,2 Gb/s med nätverksstöd. Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din dator,  Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV'n. HDMI är en digital anslutning som överför ljud och bildsignaler med hög kvalitet och minimalt med störningar. 

Varför High Speed HDMI med Ethernet ?

Med High Speed HDMI med Ethernet får du många funktioner i en och samma kabel. Andersson Standard High Speed HDMI-kabel klarar Full HD-, 4K- och 3D-överföringar och har dessutom stöd för 4096x2160 (30Hz), Ethernet (nätverksstöd), Audio Return och Deep Color.

Vad är Audio Return?

Audio Return gör att audiodata kan skickas åt båda hållen mellan TV:n och enheten. Du behöver alltså inga extra kablar när du kopplar till exempel din receiver eller surroundsystem till TV'n.

Alla HDMI-kablar är bakåtkompatibla. 

Anslutningskabel för

Titta även på

Andersson HDMI - HDMI 15m Black
(12 st)
 • High Speed med Ethernet
 • 10,2 Gb/s
 • 3D-/ 4K-/ Deep Color-/ Audio return-överföringar

499:-

Andersson Andersson HDMI - HDMI 10m Black SMBH16-34SS-10M Denna HDMI-kabel på 10 meter har snabb dataöverföring på 10,2 Gb/s med nätverksstöd. Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din dator,  Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV'n. HDMI är en digital anslutning som överför ljud och bildsignaler med hög kvalitet och minimalt med störningar.  Varför High Speed HDMI med Ethernet ? Med High Speed HDMI med Ethernet får du många funktioner i en och samma kabel. Andersson Standard High Speed HDMI-kabel klarar Full HD-, 4K- och 3D-överföringar och har dessutom stöd för 4096x2160 (30Hz), Ethernet (nätverksstöd), Audio Return och Deep Color. Vad är Audio Return? Audio Return gör att audiodata kan skickas åt båda hållen mellan TV:n och enheten. Du behöver alltså inga extra kablar när du kopplar till exempel din receiver eller surroundsystem till TV'n. Alla HDMI-kablar är bakåtkompatibla.  Anslutningskabel för HDMI 4,2 4 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Koppla & Anslut
 3. Bild
 4. HDMI