Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

15 meter HDMI-kabel med snabb dataöverföring

Andersson HDMI - HDMI 15m Black

  Art.nr: 166798
 • High Speed med Ethernet
 • 10,2 Gb/s
 • 3D-/ 4K-/ Deep Color-/ Audio return-överföringar
 • Guldpläterade kontakter
 • Dubbelskärmad
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(12 st)

 • dNus 2016-08-27

  Ok, men inte mer.

  Bra bild, men dålig passform. Kontakten åker lätt ur om man rör på grejerna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • mluiga 2016-06-17

  Prisvärd, men kontakten är inte klockren

  Givetvis känns det lockande att lägga ut en tredjedel av priset av vad en likvärdig märksekabel kostar. Och bildmässigt har jag inte hittat några problem med kabeln alls. Den levererar det den ska. MEN, och det är också viktigt, tyvärr är inte passformen så bra som man kunde önskat. Allra helst vill man att HDMI-kontakten ska vara lite trög, så den sitter still när man väl fått in den. Men denna är istället nästan för liten, vilket gör att varje gång man ska dra ut förstärkaren eller råkar gå emot sladden så släpper den ur gängan och man måste sätta tillbaka den. Inget stort problem, men ändå så pass negativt att jag drar ner mitt betyg ett snäpp. 3/5.

  Eller
  Avbryt
 • Christian71 2016-05-14

  Bra,

  men som nämnts tidigare väldigt stel, tjock och omedgörlig. Den klarar 4K på en 1080P skärm om man använder DSR. Vilket bör betyda att den även klarar "riktig" 4K då mängden information som skickas genom kabeln är densamma som med DSR.
  Rekommenderas, men tro inte att det går att böja den i räta vinklar..

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • seon 2015-11-29

  Perfekt funktion

  Trots sin längd fungerar den helt problemfritt. Ljud och bild helt i synk.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • trpe 2014-10-12

  Gör sitt jobb, inga problem trots 15m

  Har denna mellan AV Amp och min BenQ projektor, och allt funkar perfekt.
  Jag hade först tänkt löpa en dyrare kabel från supra, men chansade på denna först pga öppet köp. Men denna funkar bra så jag behåller denna och sparar 2000kr (minst)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Kabellängd 15,00 meter
HDMI-typ High Speed med Ethernet
Kabeltyp Rund
Överföringshastighet 10,2 Gb/s
Stöd för Ethernet Ja
Stöd för Audio Return Ja
HDMI-CEC Ja
Övrigt
Färg Svart

Produktbeskrivning

Denna HDMI-kabel på 15 meter har snabb dataöverföring på 10,2 Gb/s med nätverksstöd. Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din dator,  Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV'n. HDMI är en digital anslutning som överför ljud och bildsignaler med hög kvalitet och minimalt med störningar. 

Varför High Speed HDMI med Ethernet ?

Med High Speed HDMI med Ethernet får du många funktioner i en och samma kabel. Andersson Standard High Speed HDMI-kabel klarar Full HD-, 4K- och 3D-överföringar och har dessutom stöd för 4096x2160 (30Hz), Ethernet (nätverksstöd), Audio Return och Deep Color.

Vad är Audio Return?

Audio Return gör att audiodata kan skickas åt båda hållen mellan TV:n och enheten. Du behöver alltså inga extra kablar när du kopplar till exempel din receiver eller surroundsystem till TV'n.

Alla HDMI-kablar är bakåtkompatibla. 

Anslutningskabel för

Andersson Andersson HDMI - HDMI 15m Black SMBH16-34SS-15M Denna HDMI-kabel på 15 meter har snabb dataöverföring på 10,2 Gb/s med nätverksstöd. Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din dator,  Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV'n. HDMI är en digital anslutning som överför ljud och bildsignaler med hög kvalitet och minimalt med störningar.  Varför High Speed HDMI med Ethernet ? Med High Speed HDMI med Ethernet får du många funktioner i en och samma kabel. Andersson Standard High Speed HDMI-kabel klarar Full HD-, 4K- och 3D-överföringar och har dessutom stöd för 4096x2160 (30Hz), Ethernet (nätverksstöd), Audio Return och Deep Color. Vad är Audio Return? Audio Return gör att audiodata kan skickas åt båda hållen mellan TV:n och enheten. Du behöver alltså inga extra kablar när du kopplar till exempel din receiver eller surroundsystem till TV'n. Alla HDMI-kablar är bakåtkompatibla.  Anslutningskabel för HDMI 4,2 12 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Koppla & Anslut
 3. Bild
 4. HDMI