Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Jordad stickpropp i snygg platt design!

EVOline Plug - Black

  Art.nr: 173730
 • Prisvinnare! - "Red dot design"
 • Enkel att ansluta och avlägsna
 • Platt design
 • Jordad
 • Färg: Svart
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • emobuske 2013-09-24

  Bra, men var försiktig med tjock sladd!

  Just vad jag letat efter, gör precis det den ska. Har bytt ut alla mina kontakter i vardagsrummet för en slimmad look, passar sjukt bra med svarta kontaktuttag!
  Även enkel att fixa ihop, inge trassel!

  Enda negativa jag kan se är ifall du har en extra skärmad kabel som är lite tjockare än de vanliga, då ligger pluggen snett, den läggs alltså inte i raklångt läge.

  +++

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • SmeknamnPablo 2016-03-10

   Extraskärmad anslutningskabel? Emc-kabel eller? För du använder väl ändå inte typ eklk/eqlq?

 • Detejag 2012-07-09
  Topp 250 skribent

  Genialisk

  Äntligen finns det en snygg kontakt jag har installerat dessa hemma o vilken skillnad, nu fattas det bara en snygg telefon kontakt också ...

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

EVOline Plug

En platt jordad stickpropp med rörligt huvud som förenklar vid möblering och kräver mindre kraft att avlägsna från uttaget. Passar kablar från 0,75 mm2 till 1,5 mm2, (250V/16 A).

EVOline Plug är en helt ny produktdesign som kännetecknas av en mycket låg bygghöjd. Den passar de flesta apparater som kräver strömförsörjning t.ex. belysning eller hemelektronik som din stereo eller TV. Byt ut den nuvarande kontakten mot en EVOline plug och förenkla din vardag. Nu kan du äntligen placera dina möbler fast mot väggen! 

Prisvinnare - Red dot design 2011

EVOline Plug har vunnit utmärkelsen "Red dot" för hög designkvalitet och förmågan att uttrycka en ny idé i både form och funktion på ett exemplariskt sätt.

Optimal lösning

Till och med i köket får du nytta av den platta EVOline kontakten. Den blir en optimal lösning eftersom uttag i kök oftast är placerade på den övre halvan av väggen.Det rörliga huvudet resulterar i att man inte behöver använda någon kraft för att koppla ur kontakterna från uttagen. Kontakten använder en finurlig hävstångseffekt för att driva sig ur vägguttaget. Det är en lösning som lämpar sig för alla och man märker direkt stor skillnad eftersom de vanliga kontakterna kräver en hel del kraft för att kopplas ur.Funktioner:

- För en snygg superplatt installation av LED-TV.
- Skjut intill din soffa ända in mot väggen.
- Snyggare installationer vid alla synliga strömuttag, t.ex. i köket.
- Inget onödigt glapp mellan skrivbord och vägg på kontoret.
- Tack vare hävstångstekniken så är kontakten väldigt lätt att ta ur strömuttaget.
EVOline EVOline Plug - Black 151000000100 EVOline PlugEn platt jordad stickpropp med rörligt huvud som förenklar vid möblering och kräver mindre kraft att avlägsna från uttaget. Passar kablar från 0,75 mm2 till 1,5 mm2, (250V/16 A).EVOline Plug är en helt ny produktdesign som kännetecknas av en mycket låg bygghöjd. Den passar de flesta apparater som kräver strömförsörjning t.ex. belysning eller hemelektronik som din stereo eller TV. Byt ut den nuvarande kontakten mot en EVOline plug och förenkla din vardag. Nu kan du äntligen placera dina möbler fast mot väggen! Prisvinnare - Red dot design 2011EVOline Plug har vunnit utmärkelsen "Red dot" för hög designkvalitet och förmågan att uttrycka en ny idé i både form och funktion på ett exemplariskt sätt.Optimal lösningTill och med i köket får du nytta av den platta EVOline kontakten. Den blir en optimal lösning eftersom uttag i kök oftast är placerade på den övre halvan av väggen.Det rörliga huvudet resulterar i att man inte behöver använda någon kraft för att koppla ur kontakterna från uttagen. Kontakten använder en finurlig hävstångseffekt för att driva sig ur vägguttaget. Det är en lösning som lämpar sig för alla och man märker direkt stor skillnad eftersom de vanliga kontakterna kräver en hel del kraft för att kopplas ur.Funktioner:- För en snygg superplatt installation av LED-TV.- Skjut intill din soffa ända in mot väggen.- Snyggare installationer vid alla synliga strömuttag, t.ex. i köket.- Inget onödigt glapp mellan skrivbord och vägg på kontoret.- Tack vare hävstångstekniken så är kontakten väldigt lätt att ta ur strömuttaget. El-kontakt 4,5 2 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Koppla & Anslut
 3. El
 4. El-kontakt