Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Jordad stickpropp i snygg platt design!

EVOline Plug - White

  Art.nr: 173732
 • Prisvinnare! - "Red dot design"
 • Enkel att ansluta och avlägsna
 • Platt design
 • Jordad
 • Färg: Vit
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • tomtenisse2 2014-12-27

  bra produkt

  passar bra när man ska ha en kontakt som tar lite plats.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • HenKenny 2014-02-25

  En snygg problemlösare

  Soffan kunde inte stå helt mot väggen. Löst.
  TV bänken kunde inte stå helt mot väggen. Löst.

  Denna lilla underbara sak är väldigt bra på vad den gör, ligga tajt mot väggen och låta dig skjuta in möblerna som du vill ha dem. Rekommenderas starkt för alla som vill skjuta in t.ex soffan mot väggen utan att få en elkontakt uppkörd mot soffans rygg.

  Skulle kunna varit billigare men den är ändå värd 100:-

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Stay 2013-12-16
  Topp 500 skribent

  En räddare i nöden - bra köp.

  Varför sitter alltid eluttagen bakom hyllan/tv-bänken. Värsta jag vet med snett stående hyllor så detta är verkligen räddaren i nöden.
  Bra kvalité och sinnrik konstruktion gör det möjlig att få "hyllan" tätt intill väggen.
  Gedigen tysk tillverkning.

  Högt pris? Nej mycket prisvärd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • jonasc 2013-02-13

  Oslagbar

  Kontakten är klockren bakom tv-bänken. får äntligen in den helt mot väggen.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

EVOline Plug

En platt jordad stickpropp med rörligt huvud som förenklar vid möblering och kräver mindre kraft att avlägsna från uttaget. Passar kablar från 0,75 mm2 till 1,5 mm2, (250V/16 A).

EVOline Plug är en helt ny produktdesign som kännetecknas av en mycket låg bygghöjd. Den passar de flesta apparater som kräver strömförsörjning t.ex. belysning eller hemelektronik som din stereo eller TV. Byt ut den nuvarande kontakten mot en EVOline plug och förenkla din vardag. Nu kan du äntligen placera dina möbler fast mot väggen!  
 

Prisvinnare - Red dot design 2011

EVOline Plug har vunnit utmärkelsen "Red dot" för hög designkvalitet och förmågan att uttrycka en ny idé i både form och funktion på ett exemplariskt sätt.
 

Optimal lösning

Till och med i köket får du nytta av den platta EVOline kontakten. Den blir en optimal lösning eftersom uttag i kök oftast är placerade på den övre halvan av väggen. Det rörliga huvudet resulterar i att man inte behöver använda någon kraft för att koppla ur kontakterna från uttagen. Kontakten använder en finurlig hävstångseffekt för att driva sig ur vägguttaget. Det är en lösning som lämpar sig för alla och man märker direkt stor skillnad eftersom de vanliga kontakterna kräver en hel del kraft för att kopplas ur.


 

Funktioner:

- För en snygg superplatt installation av LED-TV.
- Skjut intill din soffa ända in mot väggen.
- Snyggare installationer vid alla synliga strömuttag, t.ex. i köket.
- Inget onödigt glapp mellan skrivbord och vägg på kontoret.
- Tack vare hävstångstekniken så är kontakten väldigt lätt att ta ur strömuttaget.

EVOline EVOline Plug - White 151000000300 EVOline PlugEn platt jordad stickpropp med rörligt huvud som förenklar vid möblering och kräver mindre kraft att avlägsna från uttaget. Passar kablar från 0,75 mm2 till 1,5 mm2, (250V/16 A).EVOline Plug är en helt ny produktdesign som kännetecknas av en mycket låg bygghöjd. Den passar de flesta apparater som kräver strömförsörjning t.ex. belysning eller hemelektronik som din stereo eller TV. Byt ut den nuvarande kontakten mot en EVOline plug och förenkla din vardag. Nu kan du äntligen placera dina möbler fast mot väggen!   Prisvinnare - Red dot design 2011EVOline Plug har vunnit utmärkelsen "Red dot" för hög designkvalitet och förmågan att uttrycka en ny idé i både form och funktion på ett exemplariskt sätt. Optimal lösningTill och med i köket får du nytta av den platta EVOline kontakten. Den blir en optimal lösning eftersom uttag i kök oftast är placerade på den övre halvan av väggen. Det rörliga huvudet resulterar i att man inte behöver använda någon kraft för att koppla ur kontakterna från uttagen. Kontakten använder en finurlig hävstångseffekt för att driva sig ur vägguttaget. Det är en lösning som lämpar sig för alla och man märker direkt stor skillnad eftersom de vanliga kontakterna kräver en hel del kraft för att kopplas ur. Funktioner:- För en snygg superplatt installation av LED-TV.- Skjut intill din soffa ända in mot väggen.- Snyggare installationer vid alla synliga strömuttag, t.ex. i köket.- Inget onödigt glapp mellan skrivbord och vägg på kontoret.- Tack vare hävstångstekniken så är kontakten väldigt lätt att ta ur strömuttaget. El-kontakt 5 4 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Koppla & Anslut
 3. El
 4. El-kontakt