Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Skydda din elektronik mot blixtnedslag

Belkin F9H400de2M

  Art.nr: 195981
 • Överspänningsskydd
 • Huvudströmbrytare
 • Garantiförsäkring upp till $40,000
 • Indikator
 • 1 meter sladd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

EVOline Plug - White
(4 st)
 • Prisvinnare! - "Red dot design"
 • Enkel att ansluta och avlägsna
 • Platt design

99:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • ovikstrakten 2014-08-04

  Slog ut alla mina enheter

  Kort och koncist så fungerar den INTE som den ska.

  Slog ut alla mina enheter under åskoväder jag hade i dvs den slog inte ifrån som den skulle och min förstärkare och bredbandsmodem/router samt tv-digitalbox är nu sönder och då måste jag fylla i ett dokument samt skicka produkt som det inte är något "fel" på (iaf inte synligt) till England och bekosta själv vilket gör att 239kr är värt.

  Har nu köpt andra enheter som fungerar kanon och löser ut under ex åska.

  Rekomenderas inte.

  /

  Eller
  Avbryt
  • MikaelG 2014-11-22

   Låter väldigt konstigt att den slår ut dina kopplade produkter. Enda möjligheten att detta inträffar, är att du inte har kopplat in överspänningsskyddet i ett jordat uttag. Om man använder överspänningsskydd i ojordade uttag, så blir skadan värre än om du inte har något skydd alls! Så ska man ha överspänningsskydd, så ska man ALLTID använda jordat uttag för ikoppling.

 • Micke63 2014-07-08

  Inte mycket att säga

  Finns inte mycket att säga, den ger intryck av mycket bättre kvalitet än standarddosor, och den har överslagsskydd. Den fungerar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Skydda din elektronik mot blixtnedslag

En allt för vanlig orsak till skador på elektronik samt förlust av data är strömproblem eller blixtnedslag, vilket inte täcks av den vanliga produktgarantin. Skydda dina elektriska prylar med denna grendosa från Belkin med plats för upp till fyra enheter, som har integrerat överspänningskydd. Dessutom har Belkin en livstids utbytesgaranti på överspänningsskyddet samt eventuell utrustning kopplat till det, oavsett om det är din stavmixer eller TV.

Belkin F9H400yy1M motverkar störningar och förlänger dina produkters livslängd. Otroligt smidigt strömskydd perfekt för datorer, TV, skrivare, telefoner, hushållsmaskiner och annan hemelektronik. Med huvudströmbrytaren bryter du strömmen till alla uttag samtidigt vilket innebär att du slipper slå av varje apparat för sig. En indikator ger information om att överspänningsskyddet fungerar korrekt.

Garantiförsäkring för dina inkopplade apparater

Belkins högkvalitativa överspänningsskydd skyddar till skillnad från vanliga grendosor din utrustning mot strömspikar, spänningar och blixtnedslag. Skulle din utrustning bli skadad på något av dessa sätt medan korrekt ansluten till ett Belkin överspänningsskydd, reparerar eller ersätter Belkin din utrustning med upp till $40 000.

Klicka här för mer information och nedladdning av blankett (pdf)

För att försäkring ska gälla måste:

- Överspänningsskyddet vara korrekt ansluten, utan adaptrar till en huvudledning.
- Överspänningsskyddet vara anslutet till ett jordat uttag, och den jordskyddande brytaren måste vara på.
- Den elektriska enheten ska vara korrekt ansluten, utan adaptrar till överspänningsskyddet.
- Överspänningsskyddet användas enskilt, man får inte seriekoppla med andra överspänningsskydd eller andra förgreningsdosor eller UPS.
- Överspänningsskyddet får inte ha blivit utsatt för någon form av vätska.

Komplettera ditt köp

EVOline Plug - White
(4 st)
 • Prisvinnare! - "Red dot design"
 • Enkel att ansluta och avlägsna
 • Platt design

99:-

Belkin Belkin F9H400de2M F9H400de2M Skydda din elektronik mot blixtnedslag En allt för vanlig orsak till skador på elektronik samt förlust av data är strömproblem eller blixtnedslag, vilket inte täcks av den vanliga produktgarantin. Skydda dina elektriska prylar med denna grendosa från Belkin med plats för upp till fyra enheter, som har integrerat överspänningskydd. Dessutom har Belkin en livstids utbytesgaranti på överspänningsskyddet samt eventuell utrustning kopplat till det, oavsett om det är din stavmixer eller TV. Belkin F9H400yy1M motverkar störningar och förlänger dina produkters livslängd. Otroligt smidigt strömskydd perfekt för datorer, TV, skrivare, telefoner, hushållsmaskiner och annan hemelektronik. Med huvudströmbrytaren bryter du strömmen till alla uttag samtidigt vilket innebär att du slipper slå av varje apparat för sig. En indikator ger information om att överspänningsskyddet fungerar korrekt. Garantiförsäkring för dina inkopplade apparater Belkins högkvalitativa överspänningsskydd skyddar till skillnad från vanliga grendosor din utrustning mot strömspikar, spänningar och blixtnedslag. Skulle din utrustning bli skadad på något av dessa sätt medan korrekt ansluten till ett Belkin överspänningsskydd, reparerar eller ersätter Belkin din utrustning med upp till $40 000. Klicka här för mer information och nedladdning av blankett (pdf) För att försäkring ska gälla måste: - Överspänningsskyddet vara korrekt ansluten, utan adaptrar till en huvudledning. - Överspänningsskyddet vara anslutet till ett jordat uttag, och den jordskyddande brytaren måste vara på. - Den elektriska enheten ska vara korrekt ansluten, utan adaptrar till överspänningsskyddet. - Överspänningsskyddet användas enskilt, man får inte seriekoppla med andra överspänningsskydd eller andra förgreningsdosor eller UPS. - Överspänningsskyddet får inte ha blivit utsatt för någon form av vätska. Grendosa 3 2 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Koppla & Anslut
 3. El
 4. Grendosa