Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Smart kabelsocka för döljning av kablar!

Andersson Cable sock 1,5m / 85mm Black

  Art.nr: 165777
 • Kabelsocka med kardborreband
 • 1,5 meter lång
 • Klipp till passande längd
 • Flexibel
 • Lätt att använda
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • kimminjoon87onMW3 2016-10-05
  Topp 100 skribent

  Sitter bra och helt okej till utseende, men......

  Sitter bra och helt okej till utseende, men precis som andra skriver så börjar den "tråda sig" om man väljer att kapa den. Har man kablar som är längre än 1.5 meter så passar den fint utan modifiering. Efter att man har kapat den så är det bra att man har förstärkt ändan som har börjat "tråda sig" för att det inte skall eskalera.

  Andersson Touch fastener strip black passar bra för att förstäkra med.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Aotw 2016-04-17

  Fungerar när hel

  Fungerar bra till det den är tänkt så länge du inte klipper i den för att anpassa längden, den börjar omdelbart tråda upp sig i änden som klippts av.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • miche 2013-08-29
  Topp 1000 skribent

  Usel

  Dålig produkt. Den ska gå att klippa av till önskad längd. Om man klipper av den blir den oanvändbar p.g.a. att den rattlar upp sej i den klippta änden.
  Positivt är ändå till slut att det inte var några som helst problem med att reklamera produkten.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Andersson Cable sock 1,5m / 85mm Svart

Smart och flexibel kabelsocka för en diskret hantering av kablar. Sätt den runt kablarna och fäst med kardborrebandet, enkelt och smidigt. Kabelsockan har en längd på 1,5 meter, men man kan klippa den till en önskad längd, vilket gör den mycket flexibel. Och vill man flytta på kablarna eller byta ut en specifik kabel så kan man enkelt göra det tack vare att kabelsockan fästes med kardborreband. Det är bara att öppna och sätta ihop den hur mycket man vill.

Andersson Andersson Cable sock 1,5m / 85mm Black CMA05 Andersson Cable sock 1,5m / 85mm SvartSmart och flexibel kabelsocka för en diskret hantering av kablar. Sätt den runt kablarna och fäst med kardborrebandet, enkelt och smidigt. Kabelsockan har en längd på 1,5 meter, men man kan klippa den till en önskad längd, vilket gör den mycket flexibel. Och vill man flytta på kablarna eller byta ut en specifik kabel så kan man enkelt göra det tack vare att kabelsockan fästes med kardborreband. Det är bara att öppna och sätta ihop den hur mycket man vill. Kabeldöljning 2 3 49 SEK 49 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Koppla & Anslut
 3. Kabeldöljning