Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Smart kabelsocka för döljning av kablar!

Andersson Cable sock 1,5m / 85mm

  Art.nr: 165777
 • Kabelsocka med kardborreband
 • 1,5 meter lång
 • Klipp till passande längd
 • Flexibel
 • Lätt att använda

Recensioner

Snittbetyg
(2 st)

 • Aotw 2016-04-17

  Fungerar när hel

  Fungerar bra till det den är tänkt så länge du inte klipper i den för att anpassa längden, den börjar omdelbart tråda upp sig i änden som klippts av.

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (2/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • miche 2013-08-29

  Usel

  Dålig produkt. Den ska gå att klippa av till önskad längd. Om man klipper av den blir den oanvändbar p.g.a. att den rattlar upp sej i den klippta änden.
  Positivt är ändå till slut att det inte var några som helst problem med att reklamera produkten.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Andersson Cable sock 1,5m / 85mm Svart

Smart och flexibel kabelsocka för en diskret hantering av kablar. Sätt den runt kablarna och fäst med kardborrebandet, enkelt och smidigt. Kabelsockan har en längd på 1,5 meter, men man kan klippa den till en önskad längd, vilket gör den mycket flexibel. Och vill man flytta på kablarna eller byta ut en specifik kabel så kan man enkelt göra det tack vare att kabelsockan fästes med kardborreband. Det är bara att öppna och sätta ihop den hur mycket man vill.

Andersson Andersson Cable sock 1,5m / 85mm Andersson Cable sock 1,5m / 85mm SvartSmart och flexibel kabelsocka för en diskret hantering av kablar. Sätt den runt kablarna och fäst med kardborrebandet, enkelt och smidigt. Kabelsockan har en längd på 1,5 meter, men man kan klippa den till en önskad längd, vilket gör den mycket flexibel. Och vill man flytta på kablarna eller byta ut en specifik kabel så kan man enkelt göra det tack vare att kabelsockan fästes med kardborreband. Det är bara att öppna och sätta ihop den hur mycket man vill. Kabeldöljning 1,5 2 49,0000 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Koppla & Anslut
 3. Kabeldöljning