Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

CableBox Mini - Flamsäker sladdgömma

Bluelounge CableBox Mini - Black

  Art.nr: 164502
 • Orginalet!
 • Flamsäker
 • Gömmer sladdar och små grendosor
 • Tar liten plats
 • Gummifötter

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • heppsson 2013-11-29

  Kanon produkt

  Har länge tänkt köpa denna produkt men har tyckt att priset varit för högt. Men sen såg jag att Netonnet hade den för 199 kr och då slog jag till. Snabb leverans och är kanon nöjd med produkten och hanteringen från Nettonnets sida.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Sladdar, kablar, kontakter och grendosor är inte snyggt att ha nedanför TV'n, bredvid skrivbordet eller bredvid bokhyllan. Göm sladdarna med denna snygga och praktiska kabelboxen!

För kablar och mindre grendosor

CableBox passar perfekt på eller under skrivbordet, bredvid datorn eller i närheten av dina apparater. Du lägger helt enkelt dina grenuttag inuti CableBox utan att ens behöva bryta strömmen. Stoppa sedan ner alla långa sladdar och stäng locket. Klart!
CableBox Mini har hål för kablarna på bägge kortsidor och passar till nästan alla storlekar på grenuttag. Denna kabelgömma är nästan hälften så kort som den ordinarie boxen och passar bra för sladdar och mindre grendosor. På undersidan har CableBox gummifötter så den inte glider omkring.

Flamsäker

Sov tryggt om natten med vetskapen är sladdgömman är helt flamsäker.

Storlek

Längd: 23,7 cm
Bredd: 11,7 cm
Höjd: 12,5 cm

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Bluelounge Bluelounge CableBox Mini - Black Sladdar, kablar, kontakter och grendosor är inte snyggt att ha nedanför TV'n, bredvid skrivbordet eller bredvid bokhyllan. Göm sladdarna med denna snygga och praktiska kabelboxen! För kablar och mindre grendosor CableBox passar perfekt på eller under skrivbordet, bredvid datorn eller i närheten av dina apparater. Du lägger helt enkelt dina grenuttag inuti CableBox utan att ens behöva bryta strömmen. Stoppa sedan ner alla långa sladdar och stäng locket. Klart! CableBox Mini har hål för kablarna på bägge kortsidor och passar till nästan alla storlekar på grenuttag. Denna kabelgömma är nästan hälften så kort som den ordinarie boxen och passar bra för sladdar och mindre grendosor. På undersidan har CableBox gummifötter så den inte glider omkring. Flamsäker Sov tryggt om natten med vetskapen är sladdgömman är helt flamsäker. Storlek Längd: 23,7 cm Bredd: 11,7 cm Höjd: 12,5 cm Kabeldöljning 5 1 199,0000 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Koppla & Anslut
 3. Kabeldöljning