Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kabelklämmor i fyra storlekar

Deltaco KABELKLÄMMOR 230-Pack

  Art.nr: 099900
 • 230 st
 • 5, 6, 7 och 8 mm
 • Stålspik
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Johansson 2015-06-25
  Topp 100 skribent

  Bra produkt

  Gör som den ska, varken mer eller mindre. Har inte riktigt använt alla men de ser helt ok ut

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • belone 2014-07-22

  Alldeles för trubbiga spikar

  Jag skulle sätta upp en kabel i ett gipstak men spikarna i dessa klämmor var för trubbiga för att slås in trots detta mjuka material. Köpte liknande klämmor från ett annat märke och då gick det som en dans att sätta upp kabeln.

  Eller
  Avbryt
 • Lillamamma 2014-01-18

  Prisvärt!

  Riktigt bra pris. Rekommenderar detta köp. Är flera storlekar att välja på och bra förpackning med lås.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Emma001 2012-08-10

  Mycket för pengarna

  Perfekt att ha hemma. Innehåller olika storlekar för olika typer av kabel. Plastdelen är av bra kvalitet och går inte sönder om man råkar slinta med hammaren lite ;)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Kabelklämmor i plast med stålspik till kablar och sladdar. Deltaco kabelklammer kommer i fyra storlekar och passar till sladdar med tjocklekarna 5, 6, 7 och 8 mm.

Kabelklämmor hjälper dig hålla ordning på dina kablar och inte låta dem ligga eller hänga lösa. Spika fast dem utmed lister och foder för att få snyggare kabelhantering.

Deltaco Deltaco KABELKLÄMMOR 230-Pack KK-100 Kabelklämmor i plast med stålspik till kablar och sladdar. Deltaco kabelklammer kommer i fyra storlekar och passar till sladdar med tjocklekarna 5, 6, 7 och 8 mm. Kabelklämmor hjälper dig hålla ordning på dina kablar och inte låta dem ligga eller hänga lösa. Spika fast dem utmed lister och foder för att få snyggare kabelhantering. Kabeldöljning 4 4 59 SEK 59 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Koppla & Anslut
 3. Kabeldöljning