Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Apple kameraadapter Lightning-USB!

Apple Lightning-till-USB-kamera

  Art.nr: 182640
Med den här adaptern kan du importera bilder och video från en digitalkamera till en iPad med Retina-skärm eller iPad mini med Lightning-kontakt. Stöd för standardbildformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-videoformat som H.264 och MPEG-4.

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • Larsola 2013-12-28

  Motsvarade mina förväntningar

  Dock är jag tvingad konstatera att priset är alldeles för högt för ändamålet.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Apple kameraadapter Lightning-USB!

Med Lightning-till-USB-kameraadaptern är det enkelt att överföra bilder och videor från en digitalkamera till din iPad med Retina-skärm eller iPad mini, så att du kan visa dem på den vackra iPad-skärmen och dela dem med släkt och vänner.

När du har anslutit Lightning-till-USB-kameraadaptern öppnar iPad automatiskt appen Bilder, där du kan välja vilka bilder och videor som ska importeras och sedan ordna dem i album. När du synkroniserar iPad med din PC eller Mac överförs bilder och videor från iPad till datorns bildbibliotek.

Lightning-till-USB-kameraadaptern stöder standardbildformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-videoformat som H.264 och MPEG-4.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Apple Apple Lightning-till-USB-kamera Apple kameraadapter Lightning-USB! Med Lightning-till-USB-kameraadaptern är det enkelt att överföra bilder och videor från en digitalkamera till din iPad med Retina-skärm eller iPad mini, så att du kan visa dem på den vackra iPad-skärmen och dela dem med släkt och vänner. När du har anslutit Lightning-till-USB-kameraadaptern öppnar iPad automatiskt appen Bilder, där du kan välja vilka bilder och videor som ska importeras och sedan ordna dem i album. När du synkroniserar iPad med din PC eller Mac överförs bilder och videor från iPad till datorns bildbibliotek. Lightning-till-USB-kameraadaptern stöder standardbildformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-videoformat som H.264 och MPEG-4. USB Apple 5 1 299 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Koppla & Anslut
 3. USB
 4. USB Apple