Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Micro-USB-kabel, 3 meter

Andersson USB A - Micro B 3m

  Art.nr: 166898
 • Längd: 3 meter
 • Typ A - Micro B USB
 • Microkontakt för koppling mellan dator och enheter med Micro B USB-anslutning
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • JTjarnberg 2015-08-08

  Funkar bra tills den börjar glappa

  En bekant till mig hade köpt den här kabeln, och jag var så förvånad över att det fanns en tre meter lång USB-kabel till ett lågt pris. Hans kabel hade dock tappat de små metall-pinnarna som håller fast kabeln i telefonen. Jag tänkte att det förmodligen inte skulle hända på någon annan, så jag köpte en kabel jag också. Den funkade felfritt i någon månad, sen började den glappa. Det är inte något problem med telefonen, eller laddaren, jag har testat med en annan kabel och inte haft några problem alls. Men varje gång jag använder den här kabeln så glappar den. Fast jag är jätteförsiktig när jag lägger undan telefonen, och ser till att kabeln inte rörs så lyckas den ändå glappa loss, och telefonen slutar laddas.

  Eller
  Avbryt
  • YoNoH 2016-04-17

   Samma för mig, kabeln slutade fungera helt efter ett tag.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Micro-USB-kabel, 3 meter

Microkontakt för koppling mellan dator och enheter med Micro USB-anslutning.
Kabeln ger snabb överföring av data. A-kontakten är ofta den änden som ansluter USB-kabeln till värd-enheten (till exempel din dator) och Micro USB-kontakten den änden som kopplar USB-kabeln till USB-enheten (till exempel din kamera).

Anslutningskabel för:

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Andersson Braided USB A-micro B 2,5m gre
(1 st)
 • Längd: 2,5 meter
 • Trasselfri med lyxig känsla
 • Ladda och synka

199:-

Andersson Andersson USB A - Micro B 3m Micro-USB-kabel, 3 meterMicrokontakt för koppling mellan dator och enheter med Micro USB-anslutning.Kabeln ger snabb överföring av data. A-kontakten är ofta den änden som ansluter USB-kabeln till värd-enheten (till exempel din dator) och Micro USB-kontakten den änden som kopplar USB-kabeln till USB-enheten (till exempel din kamera).Anslutningskabel för: USB mini/micro 2 1 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Koppla & Anslut
 3. USB
 4. USB mini/micro