Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Mediaspelare med bl.a. Spotify

WD TV Live Gen 3

  Art.nr: 168509
 • Kompakt mediaspelare
 • Trådlöst nätverk / USB
 • Spela upp film, musik och foto via nätverket
 • Internetfunktioner
 • Styr via din smartphone

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(44 st)

 • Balozze 2014-07-15

  WD TV Live Gen 3

  Tycker att denna produkt är kanon, enkel att förstå och använda. Kräver dock att man har nätverkssladd om man vill titta på 1080 film (hos oss), då räcker inte det trådlösa till.stort plus är att man kan styra denna box från smart telefon och "padda".Enkla menyer är också ett plus. i stort sett är jag väldigt nöjd med denna mediaspelare

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kneckten 2014-05-18
  Topp 250 skribent

  Duger gott

  Köpte denna lilla låda för att spela upp filmer samt titta på netlix mm. Detta gör den bra utan att krångla oavsett filformat.

  Det som säkert kan störa de med mindre tålamod är att den är något slö i menyerna, allt är inte så rappt som man kan hoppas. Fast för 700 riksdaler tycker jag inte man kan klaga på det.

  Har du inte bråttom? Köp!

  Har du bråttom? Bygg en egen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Whiteshadow 2014-05-05

  Enkel så att ett barn kan sköta den

  Har man lite koll på nätverk så fixar man att installera denna mycket enkelt. Denna apparat ska du helst undvika om musik är din högsta prioritet för detta är en mediaspelare för film & netflix som prio. Den läser i stort sett alla fil format du matar den med även BD-iso filer, Undantaget är gamla 3gp filer som fanns i gamla mobiltelefoner. trådlöst använder jag mig ej utav kör cat6 kablage & det fungerar 100%
  Medföljande fjärrkontroll ligger skönt i handen men den är seg att använda jag rekomenderar att hämta appen till din iphone eller android för enklaste användning.
  Användargränssnittet är väldigt snyggt se bild.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MrNash 2014-04-28

  WD TV Live Gen 3

  Jag har använt den för filmer i USB minne. Jag kan se alla fil format utan problem. Det tar några sekunder att hitta filen men sen går det som det ska. Lätt att koppla till nätverk. Jag har även provat gå in på you tube det funkar bra, men jag kommer inte använda den pga jag är van med tangentbord.
  Om du är ute efter mediaspelare till Film, Musik eller bilder rekommenderar jag WD TV Live Gen 3,

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • magmod 2014-04-09

  WD TV Live Gen 3

  Funkar bra och tar de flesta format, gillar att den har tunein radio appen installerad till webmusik.
  Lite seg i menyerna, annars är jag nöjd med köpet.
  Kan vara svårt att få till visningen av hd hur man vill se innehållet, tog ett tag att klura ut det, men nu ser det ut som man vill.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Varför står det att den fungerar med MAC? Det gör den ju inte. Har OS X LION 10.7.4 och tydligen saknar den SAMBA. Vilket leder till att det inte går att dela med sig utav filmerna i nätverket. Blir att jag får lämna tillbaka denna produkt och se om det finns någon annan som stödjer MAC.

  Fadde 2012-05-15
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det fungerar med Mac men man måste greja lite. Efter den senaste uppdateringen som kom nyligen så fungerar det numera enkelt.

   SiKth 2013-12-16

Teknisk specifikation

Tillv. art. nr. WDBGXT0000NBK-EESN
Filstöd Video AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9, FLV (h.264)
Filstöd Audio MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
Filstöd Foto JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
Filstöd Undertexter SRT, ASS, SSA, SUB, SMI

Filstöd Playlist PLS, M3U, WPL
Antal USB 2.0 2 (1 på framsidan, 1 på baksidan)
Nätverksanslutning Ethernet/RJ45 och inbyggt trådlöst nätverk (802.11b/g/n)
Lagringskapacitet Nej
Utgångar HDMI, Optisk digital, A/V (3,5 mm, adapter 3,5 mm->3xRCA medföljer)
Förpackningens innehåll Fjärrkontroll+batterier, nätadapter, A/V-kabel (3,5 mm->3xRCA), snabbstartsguide
Tillverkargaranti 2 år

Produktbeskrivning

Western Digital WD TV Live är den perfekta mediaspelaren för dig som vill kombinera onlineunderhållning med nätverksuppspelning av foto, musik och film. Tack vare inbyggt trådlöst nätverk slipper man dessutom att dra kablar över hela rummet, både smart och smidigt.

Med HDMI-utgång och videoupplösning på upp till Full HD 1080p-upplösning får man alltid bästa möjliga återgivning på en modern TV/projektor.
 

Din underhållning hör hemma på en stor skärm


WD TV Live Koppla in din nya WD TV Live till ett befintligt nätverk eller använd det inbyggda trådlösa nätverket och njut av all hemunderhållning som finns lagrad på en PC eller MAC. Oavsett om det handlar om den senaste storfilmen, bilderna från semestern eller ens favoritmusik kan man njuta av det på sin TV och sitt ljudsystem.

Skulle någon komma på besök och ha med sig media på USB-enhet är det inget problem. Tack vare USB-ingång på fronten har man samma möjligheter till uppspelning som via nätverket.

WD TV Live ger dock inte bara möjlighet att spela upp media via nätverket. Man kan även hålla koll på sitt sociala nätverk via Facebook eller se på roliga videoklipp via YouTube.

Spotify för all din musik


Glöm behovet av en separat dator för att förgylla festen med musik. Tack vare inbyggd Spotify-klient har man numera allt förpackat i en enda enhet, kan det bli enklare?
 

Full kontroll via din smartphone


WD TV Live Fjärrkontroller har en tendens att aldrig vara där man själv är. Western Digital har därför utvecklat en app som gör att man kan styra funktionerna i sin nya WD TV Live direkt via en Apple-enhet (iPod touch, iPhone, iPad) eller via sin Android-telefon (kräver Android 2.1 eller högre).

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

WD WD TV Live Gen 3 WDBGXT0000NBK-EESN Western Digital WD TV Live är den perfekta mediaspelaren för dig som vill kombinera onlineunderhållning med nätverksuppspelning av foto, musik och film. Tack vare inbyggt trådlöst nätverk slipper man dessutom att dra kablar över hela rummet, både smart och smidigt. Med HDMI-utgång och videoupplösning på upp till Full HD 1080p-upplösning får man alltid bästa möjliga återgivning på en modern TV/projektor.   Din underhållning hör hemma på en stor skärm Koppla in din nya WD TV Live till ett befintligt nätverk eller använd det inbyggda trådlösa nätverket och njut av all hemunderhållning som finns lagrad på en PC eller MAC. Oavsett om det handlar om den senaste storfilmen, bilderna från semestern eller ens favoritmusik kan man njuta av det på sin TV och sitt ljudsystem. Skulle någon komma på besök och ha med sig media på USB-enhet är det inget problem. Tack vare USB-ingång på fronten har man samma möjligheter till uppspelning som via nätverket. WD TV Live ger dock inte bara möjlighet att spela upp media via nätverket. Man kan även hålla koll på sitt sociala nätverk via Facebook eller se på roliga videoklipp via YouTube. Spotify för all din musik Glöm behovet av en separat dator för att förgylla festen med musik. Tack vare inbyggd Spotify-klient har man numera allt förpackat i en enda enhet, kan det bli enklare?   Full kontroll via din smartphone Fjärrkontroller har en tendens att aldrig vara där man själv är. Western Digital har därför utvecklat en app som gör att man kan styra funktionerna i sin nya WD TV Live direkt via en Apple-enhet (iPod touch, iPhone, iPad) eller via sin Android-telefon (kräver Android 2.1 eller högre). Media & Nätverksspelare 3,7 44 745 SEK 745 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Media & Nätverksspelare