Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

108-tums manuell projektorduk

Andersson PRS 1.1 - 108"

  Art.nr: 165925
108-tums manuell projektorduk i 16:9-format. Förberedd för både vägg- och takmontering. Fungerar lika bra i hemmabiorummet som i konferensrummet.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Trip 2014-02-01

  Mycket duk för pengarna

  Duken gick relativt snabbt och lätt att sätta upp, måtten är exakt rätt och den är hyfsat snygg på plats (litet minus för att den svarta ramens nederkant syns nertill som en svart kant/linje under paketet när duken är fullt uppdragen i taket). För att bara kosta en tusenlapp känns det lyxigt att kunna få en så stor och fungerande filmduk. Dock kommer inte duken ut alldeles i våg utan något snett. Hade duken kostat mer hade man nog inte varit nöjd, men nu känns det helt ok för oftast har ju filmer ändå inte formatet så att man använder den svarta ramens ovan- och underkant utan enbart sidokanterna.
  På totalen känns det alltså som en bra budgetduk!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • mmolol 2013-12-09

  Begagnad?

  Inte ännu hunnit ta kontakt med er men eftersom jag fick ett mail med en länk hit så tar jag det här.

  Fick hem dena, färgskrap på kåpan och det syns att den varit monterad innan.

  eftersom jag inte har hunnit montera den så vet jag inte om kanske duken är ny och fördralet begagnat.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Rale 2013-11-08

  Överlag nöjd

  Duken är något vågig vid handtaget som används för att dra ner duken. Dock är det inget som jag störs av när jag väl använder duken, alltså det påverkar inte bildkvalitén.

  Något svår att rulla ihop om man inte gör det med relativt hög hastighet. Det är irriterande att det är svårt att få den att stanna i önskad utdragen position. Min projektor projicerar bilden alltid på samma ställe, men det är alltid väldigt bökigt att få projektorduken utdragen i rätt position så att projektorbilden hamnar exakt på den vita ytan på duken.

  Duken verkar vara något sned. Alltså, i ihoprullat läge ser man tydligt att vänstra sidan inte är lika ihoprullad som den högra. Det handlar om ca 2-3 cm. Inget som jag reflekterar över när jag använder duken.

  Jag tycker dock att den är tillräckligt bra duk för mina behov och verkligen value for money. Alternativen på marknaden är 2,5 gånger dyrare.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • engzooorrrrrr 2012-11-11

  Man får vad man betala för.

  Köpte denna duk till mig BenQ W710ST. Detta är ingen kvalitétsduk någonstans.

  Den är VÄLDIGT vågig och bubblig över hela duken, så om du ser på film eller spelar nåt spel så kommer det se ut som att allting åker upp och ner i "vågor".

  Det är även svårt att dra upp duken när man inte ska använda den, och den låter mycket när man gör det. Tar säkert en 5 försök innan man fått upp duken högst upp där den ska vara.

  Även riktigt dåliga alternativ när det gäller att montera den i tak. Går inte att flytta på fästet för att kunna skruva upp den i taket, utan du måste ha skruvkrokar när du fäster den i tak.

  Eller
  Avbryt
  • Tommie 2013-01-12

   Angående uppfästning i tak.

   Fästena som duken har på sidorna för tak o vägg montering går att montera bort, för att underlätta vid montering i tak. Man skruvar enkelt bort de två skruvarana på baksidan som håller fästena. Två skruvar/fäste. Sen räknar man ut var krokarna ska vara. Därefter så skruvar man i krokarna i taket o på med de lösa västena i krokarna. Någon får sedan hjälpa till att hålla själva duk kassetten när man ska skruva på fästena på denna igen. Mvh

 • Movietime 2012-11-07

  Billig och funktionell

  Märks att det är en billig produkt. Duken är inte rätt monterad på rullen. Kassetten sitter exakt monterad enligt anvisning - vågrätt. Ändå hänger duken lite snett. Duken är även lite vågig, och detta verkar inte vilja "hänga ut sig" med tiden heller.
  Min duk är fruktansvärt svår att rulla upp igen, otroligt känslig. Men men vad kan man räkna med för detta pris. Helt Ok duk att börja med...

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Typ av projektorduk Manuell, Självlåsande
Storlek 108 tum
Format 16:9
Bildvisningsyta 2400 x 1350 mm
Färg på duken Matt vit
Blackdrop 40 cm
Gainvärde 1,1
Fjärrkontroll Nej
Montering Förberedd för vägg- och takmontering
Övrigt
Kassettbredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kassetthöjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kassettdjup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt 10,0 kg

Produktbeskrivning

Andersson PRS 1.1 är en smidig 108-tums manuell projektorduk i 16:9-format. Man rullar smidigt ut duken och låser den i valt läge med ett enkelt handgrepp.

Andersson PRS 1.1 108-tums manuell projektorduk är förberedd för både vägg- och takupphängning (skruv medföljer ej) och tack vare sina flexibla installationsmöjlighter fungerar den lika bra för hemmabiorummet som för konferensrummet på ett företag.

Specifikationer:


Observera att skruvar för upphängning av duken ej medföljer.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson PRS 1.1 - 108" Andersson PRS 1.1 är en smidig 108-tums manuell projektorduk i 16:9-format. Man rullar smidigt ut duken och låser den i valt läge med ett enkelt handgrepp. Andersson PRS 1.1 108-tums manuell projektorduk är förberedd för både vägg- och takupphängning (skruv medföljer ej) och tack vare sina flexibla installationsmöjlighter fungerar den lika bra för hemmabiorummet som för konferensrummet på ett företag. Specifikationer: Observera att skruvar för upphängning av duken ej medföljer. Projektorduk 2,9 7 999 SEK 999 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Projektor & Duk
 3. Projektorduk