Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull kompaktstereo med DVD-spelare, USB och Bluetooth

Andersson CTS 3.1

  Art.nr: 191408
 • 240W Uteffekt (2 x 120W)
 • HDMI-utgång och Full HD-uppskalning
 • USB- och AUX-ingång
 • Strömma musik trådlöst via Bluetooth
 • NFC-parning
1 790:-

Delbetala från 149:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(11 st)

 • Bibb 2015-01-18

  Njutbar!

  Detta är en komplettering till min tidigare recension.
  Har lärt mig lite mer...
  Min mobil är fylld med härlig musik. Nu ansluter jag när jag vill via Bluetooth till denna fina stereo. Otroligt njutbart! Jag höjer självklart betyget till 5

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • JohSeg 2015-01-18

  Liten och smidig

  Köpte denna kompakt för att ha i sovrummet och ville därför inte ha någon ”fullstor” anläggning. Förstärkarenheten är väldigt liten men ändå full med faciliteter som bl. a. DVD-spelare, Bluetooth, USB-ingång och HDMI-utgång. Är väldigt nöjd så här långt. Dock är högtalarna som medföljer i mitt tycke klena i basen men det löste sig enkelt genom att jag istället använder mina gamla från min numera pensionerade Sony kompaktstereo.

  Om jag fick önska mig något är det att:

  • man kunde köpa förstärkarenheten för sig utan högtalare
  • det varit Blu-ray-spelare istället för en vanlig DVD dito
  • klockan visats neddimmad även när stereon är avstängd (men det är petitess)

  -----
  Jag förstår inte vad signaturen ”fialia1” menar om lägsta volymen. Antingen är det något fel på hens stereo eller min hörsel, för när jag vrider ner volymen till lägsta måste jag lägga öronen direkt mot högtalarna för att överhuvudtaget höra något.

  -----
  Sammanfattningsvis ett mycket bra val för det priset. :-) :-)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • tomac 2015-01-02

  produkten jag har valt är det bästa någonsin

  produkten är av god kvalitet och är användbar i många syften har god ljudkvalitet och hög prestanda kan rekommendera denna produkt till andra

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • kgrj 2014-11-29

  Hyfsad produkt

  Att man får vad man betalar för stämmer ganska bra på denna produkt. En hyfsad vardagsstereo med något tunt ljud.

  Eller
  Avbryt
 • Fjolla 2014-11-20

  Riktigt bra

  Riktigt bra ett köp lätt att hantera, bra ljud enkla finesser I mitt tycke Jag gillar Andersson

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Eric21 2015-11-30
  Eller
  Avbryt
 • Vanlig Fm radio...

  Midee 2015-01-08
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja, FM. 30 stationer kan lagras

   JohSeg 2015-01-18

Teknisk specifikation

Allmänt
Inbyggda högtalare Nej
Integrerad subwoofer Nej
Uteffekt (RMS/Nominell) 120 Watt
Uteffekt (Max) 240 Watt
Uteffekt per högtalare (RMS) 60 Watt
Uteffekt Subwoofer (RMS) 0 Watt
Skärmteknik Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Skärmstorlek Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Pekskärm Nej
Pekskärmstyp -
Dockning
Dockningsmöjlighet Nej
Dockningsstöd -
Uppspelning
Optisk enhet DVD
Ljudförbättring Equalizer
Stöd CD-format CD, CD-R, SVCD, VCD
Stöd DVD-format DVD
Region DVD 2
Stöd Blu-ray-format -
Region Blu-ray -
Stöd för 3D Nej
Ljudfiler som stöds MP3
Videofiler som stöds MKV, MP4
Bildfiler som stöds -
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Nej
Förval 30st
RDS-stöd Nej
Funktioner
Klocka Nej
Timer Nej
Alarm Nej
Alarm -
Snooze Nej
App-kontroll Nej
Övriga funktioner -
Anslutningar
Antal USB-portar 2 st
3,5 mm ljudingång Nej
3,5 mm ljudutgång Nej
Hörlursutgång 0 st
Subwoofer-utgång 0st
Digital ljudingång (Koaxial) 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Digital ljudingång (Optisk) 0 st
Digital ljudutgång (optisk) 1st
Mikrofoningång 0st
HDMI-utgångar 1 st
HDMI-version -
HDMI-CEC Nej
Kompositvideoutgång 1st
Videoutgång 0st
S-videoutgång Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Nej
Trådlös nätverksanslutning Nej
Trådlös nätverksstandard Information saknas / Anges ej av tillverkaren
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR
Bluetooth-version 2.1
Dimensioner
Bredd 220,0 mm
Höjd 102,0 mm
Djup 242,0 mm
Vikt 2,3 kg
Bredd fristående högtalare 170mm
Höjd fristående högtalare 278mm
Djup fristående högtalare 202mm
Vikt fristående högtalare 3,400kg
Övrigt
Färg Svart
Strömförsörjning Strömkabel
Batteritid -
Antal celler -
Batterityp -
Strömförbrukning (Max) 150,0 Watt
Strömförbrukning (standby) 0,5 Watt
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll+batterier, A/V-kabel (3xRCA->3xRCA), FM-antenn, 2xHögtalarkabel (3 meter), bruksanvisning

Produktbeskrivning

Andersson CTS 3.1 är ett snyggt designat och funktionsrikt mikrosystem med bl.a. inbyggd DVD-spelare, USB-ingång och Bluetooth. Kompaktstereon har stöd för ett flertal olika format för både ljud- och bilduppspelning inklusive bl.a. DVD, CD, CD-R, MP3, MP4 och MKV-filer. Bara koppla in högtalarna i huvudenheten samt koppla ihop ditt nya system med din TV eller projektor och du är redo att njuta av den senaste storfilmen eller din favoritartist.

Systemet är uppbyggt av en kompakt huvudenhet på 2x60 W RMS (240 W max) vilket ger gott om kraft för att låta bra även i ett lite större rum. Högtalarna som medföljer är uppbyggda av ett träkabinett med omgivande högblank svart finish som gör att de passar in i vilket modernt hem som helst.

OBS! Ett fel kan förekomma där språkinställningarna krånglar. På vissa enheter när du väljer svenskt språk blir språket istället norskt. För att få ett svenskt språk väljer du istället norska i menyn.

Perfekt bildupplevelse med HDMI

Tack vare din nya kompaktstereo är utrustad med HDMI-utgång och uppskalning till Full HD-upplösning kan du återuppleva alla dina favoritfilmer från DVD fast med ännu bättre kvalitet än tidigare.

För den som inte har HDMI-ingång kan man även ansluta Andersson CTS 3.1 till sin TV eller projektor via kompositvideoutgång.

Bluetooth för trådlös anslutning

Andersson CTS 3.1 är utrustad med Bluetoothfunktion vilket innebär att man kan ansluta sin smarta telefon, surfplatta eller annan enhet med Bluetooth och lyssna på musik från den, helt trådlöst. Kan det bli enklare att njuta av sin favoritmusik?

För enkelhetens skull har mikrosystemet även stöd för NFC-parning av telefonen eller surfplattan vilket innebär att man bara lägger sin NFC-kompatibla enhet på toppen av systemet så kopplas dessa ihop och man kan börja strömma musik.

USB-ingång och AUX-ljudingång

Även om man inte skulle ha sin musik lagrad på klassiska CD eller DVD-skivor är det inget problem. Andersson CTS 3.1 är nämligen utrustad med både analog ljudingång (2xRCA)på baksidan av huvudenheten för anslutning av bärbara- eller stationära ljudenheter samt USB-ingång, smidigt åtkomlig på fronten, för direkt uppspelning av digitalt lagrad musik (MP3 och WMA) på MP3-spelare och USB-minnen. Både enkelt och smidigt.

Gott om smarta anslutningsmöjligheter

Utöver tidigare nämnda anslutningar har man även tillgång till analog (2xRCA), koaxial- och optisk digital ljudutgång för utkoppling av ljudet till extern uppspelningsenhet.

På baksidan av huvudenheten har man dessutom tillgång till en andra USB-port för laddning av USB-enheter (5V / 1A), perfekt om man vill ladda upp sin portabla enheter medan man avnjuter en film.

Titta även på

Pioneer X-PM32
(3 st)
 • Kraftfulla högtalare med basreflex
 • Strömma musik via Bluetooth
 • USB- och AUX-ingång

2 490:-

Andersson Andersson CTS 3.1 Andersson CTS 3.1 är ett snyggt designat och funktionsrikt mikrosystem med bl.a. inbyggd DVD-spelare, USB-ingång och Bluetooth. Kompaktstereon har stöd för ett flertal olika format för både ljud- och bilduppspelning inklusive bl.a. DVD, CD, CD-R, MP3, MP4 och MKV-filer. Bara koppla in högtalarna i huvudenheten samt koppla ihop ditt nya system med din TV eller projektor och du är redo att njuta av den senaste storfilmen eller din favoritartist.Systemet är uppbyggt av en kompakt huvudenhet på 2x60 W RMS (240 W max) vilket ger gott om kraft för att låta bra även i ett lite större rum. Högtalarna som medföljer är uppbyggda av ett träkabinett med omgivande högblank svart finish som gör att de passar in i vilket modernt hem som helst. OBS! Ett fel kan förekomma där språkinställningarna krånglar. På vissa enheter när du väljer svenskt språk blir språket istället norskt. För att få ett svenskt språk väljer du istället norska i menyn. Perfekt bildupplevelse med HDMITack vare din nya kompaktstereo är utrustad med HDMI-utgång och uppskalning till Full HD-upplösning kan du återuppleva alla dina favoritfilmer från DVD fast med ännu bättre kvalitet än tidigare.För den som inte har HDMI-ingång kan man även ansluta Andersson CTS 3.1 till sin TV eller projektor via kompositvideoutgång. Bluetooth för trådlös anslutning Andersson CTS 3.1 är utrustad med Bluetoothfunktion vilket innebär att man kan ansluta sin smarta telefon, surfplatta eller annan enhet med Bluetooth och lyssna på musik från den, helt trådlöst. Kan det bli enklare att njuta av sin favoritmusik?För enkelhetens skull har mikrosystemet även stöd för NFC-parning av telefonen eller surfplattan vilket innebär att man bara lägger sin NFC-kompatibla enhet på toppen av systemet så kopplas dessa ihop och man kan börja strömma musik.USB-ingång och AUX-ljudingångÄven om man inte skulle ha sin musik lagrad på klassiska CD eller DVD-skivor är det inget problem. Andersson CTS 3.1 är nämligen utrustad med både analog ljudingång (2xRCA)på baksidan av huvudenheten för anslutning av bärbara- eller stationära ljudenheter samt USB-ingång, smidigt åtkomlig på fronten, för direkt uppspelning av digitalt lagrad musik (MP3 och WMA) på MP3-spelare och USB-minnen. Både enkelt och smidigt.Gott om smarta anslutningsmöjligheterUtöver tidigare nämnda anslutningar har man även tillgång till analog (2xRCA), koaxial- och optisk digital ljudutgång för utkoppling av ljudet till extern uppspelningsenhet.På baksidan av huvudenheten har man dessutom tillgång till en andra USB-port för laddning av USB-enheter (5V / 1A), perfekt om man vill ladda upp sin portabla enheter medan man avnjuter en film. Kompaktstereo 4 11 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Kompaktstereo