Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Väggmonterbar, stilren kompaktstereo med DAB

Pioneer X-SMC01DAB

  Art.nr: 205840
 • FM-radio
 • DAB (Digital Audio Broadcasting)
 • Fjärrkontroll
 • 3,5 mm ljudingång
 • Väggmonterbar

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • Ioor 2014-09-17

  Smidig, bra mm

  Bra ljud, smidig, riktigt bra med bluetooth att man kan lyssna fr ex mobil....
  bra köp

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Typ Stereo
Inbyggda högtalare Ja
Integrerad subwoofer Nej
Högtalarteknik Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (RMS/Nominell) 10 Watt
Uteffekt (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt per högtalare (RMS) 10 Watt
Uppspelning
Optisk enhet CD
Ljudförbättring Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Funktioner
Klocka Ja
Timer Ja
Alarm Alarmsignal, Radio
Snooze Nej
FM-radio Ja
AM-radio Nej
RDS-stöd Nej
Övriga funktioner Fjärrkontroll
Anslutningar
USB-portar 1st
3,5 mm ljudingång Ja
3,5 mm ljudutgång Ja
Videoutgång 0st
S-videoutgång Nej
AirPlay Nej
Bluetooth Nej
Dimensioner
Bredd 430,0 mm
Höjd 218,0 mm
Djup 114,0 mm
Vikt 2,8 kg

Produktbeskrivning

Väggmonterbart mikrosystem med DAB

Med X-SMC01DAB kan du spela musik via CD-R/-RW, USB eller AUX- ingången. Den är så stilren och kompakt att du kan placera den var du vill i ditt hem. CD-R/-RW och USB kan spela filer som är av MP3, WMA - format. 

Behöver du ladda din iPrylar? Koppla den till USB-ingång och låt den laddas medan du spelar din favoritmusik. Eller njut av dina favoritkanaler med den inbyggda FM-tunern. 

Upptäck än värld av musik

DAB (Digital Audio Broadcasting) är ett digitalt sändarnät för radio som tillåter dig att komma åt en mängd olika kanaler. Detta ljudsystem har en inbyggd DAB-tuner så att du kan upptäcka en värld av musik och underhållning direkt i ditt ljudsystem. Med tusentals nya radiostationer, alla i imponerande kvalitet, hittar du alltid något att lyssna på.

Du har också möjligheten att lyssna på din favoritstation via FM-radio. Du sparar enkelt din favorit så att du snabbt hittar tillbaka till radiokanalen nästa gång du ska lyssna.

MedX-SMC01DAB  får du en mängd andra praktiska funktioner, som automatisk avstängning, klocka/timer och insomningsfunktion. LCD displayen hjälper dig att se vilka inställningar du har gjort.  

Pioneer Pioneer X-SMC01DAB Väggmonterbart mikrosystem med DAB Med X-SMC01DAB kan du spela musik via CD-R/-RW, USB eller AUX- ingången. Den är så stilren och kompakt att du kan placera den var du vill i ditt hem. CD-R/-RW och USB kan spela filer som är av MP3, WMA - format.  Behöver du ladda din iPrylar? Koppla den till USB-ingång och låt den laddas medan du spelar din favoritmusik. Eller njut av dina favoritkanaler med den inbyggda FM-tunern.  Upptäck än värld av musik DAB (Digital Audio Broadcasting) är ett digitalt sändarnät för radio som tillåter dig att komma åt en mängd olika kanaler. Detta ljudsystem har en inbyggd DAB-tuner så att du kan upptäcka en värld av musik och underhållning direkt i ditt ljudsystem. Med tusentals nya radiostationer, alla i imponerande kvalitet, hittar du alltid något att lyssna på. Du har också möjligheten att lyssna på din favoritstation via FM-radio. Du sparar enkelt din favorit så att du snabbt hittar tillbaka till radiokanalen nästa gång du ska lyssna. MedX-SMC01DAB  får du en mängd andra praktiska funktioner, som automatisk avstängning, klocka/timer och insomningsfunktion. LCD displayen hjälper dig att se vilka inställningar du har gjort.   Kompaktstereo 5 1 1690,0000 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Kompaktstereo