Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stilren, retrodesignad digital FM-radio med Bluetooth

Andersson RBR 2.0

  Art.nr: 199538
 • 60 Watt total uteffekt
 • Strömma musik via Bluetooth
 • Digital FM-radio
 • USB-ingång för uppspelning och laddning
 • Fjärrkontroll
 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(20 st)

 • Johannah 2016-08-21

  Bra, enkel produkt!

  Köpte radion för att ha den i köket och kunna lyssna på radion samt spela upp från telefonen, och det fungerar hur bra som helst. Superenkelt att ansluta den via bluetooth. Den ger ett bra ljud, och åtminstone jag har bra täckning på radiokanalerna också, fungerar hur bra som helst.
  Att den dessutom är snygg så att man vill ha den stå framme där den verkligen syns är ett stort plus!
  Rekommenderas till alla som vill ha en snygg radio där man smidigt kan koppla in telefonen och lyssna på sin favoritmusik.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mangosson 2016-05-15

  Suverän

  Kanon vi har den i köket och den uppfyller alla krav man kan ha!
  Både radion och spela från telefonen funkar hur bra som helst!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • miawi 2016-04-28

  Bra ljud, perfekt med fjärrkontrol

  Så länge man läser instruktionerna noga så är det inga problem att ställa ini kanaler osv. Bra ljud, fin låda

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • kallecool 2016-03-13

  Radio

  Lite svår att ställa in frekvenserna innan man börjar fatta!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Gillbergarna 2016-01-24

  Duger för mig!

  Den är lätt att ansluta till via BT. Bra ljud. Funkar till att ha hemma i köket som bakgrundsljud

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej, har denna radio stereo högtalare?

  anonymn45 2014-11-08
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Denna radio har endast mono-högtlare.

   SebastianNetOnNet 2014-11-30
  • Ja!

   mynona 2014-12-26
 • Annelikul 2014-05-30
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Denna laddar ni externa enhet via USB. Räckvidden för bluetooth är 10 meter. //Robin

   RobinJ 2014-09-08
  • Som med de flesta Bluetooth-enheter skulle jag säga att räckvidden är ca 8-10 meter på den här. Inga problem i mitt fall så länge man är i samma rum i alla fall. Den har inget inbyggt batteri utan går endast på väggström. Kan rekommendera om du vill ha ett prisvärt alternativ med ett bra ljud för pengarna!

   Krueger 2014-09-06
  • bara nätdrift

   nisssse 2015-02-12

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 60 Watt
Uteffekt per högtalare (RMS) 15 Watt
Integrerad subwoofer Nej
Stöd för NFC Nej
Övriga funktioner Bluetooth för uppkoppling mot telefon
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning Fullstor
3,5 mm ljudingång Ja
Trådlös nätverksanslutning (WiFi) Nej
AirPlay Nej
Spotify Connect Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 2.1
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR
Inbyggd powerbank Nej
Inbyggd mikrofon Nej
Övriga anslutningar Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 330,0 mm
Höjd 168,0 mm
Djup 173,0 mm
Vikt 3200 gram
Övrigt
Färg Vit
Inbyggt batteri Nej
Fjärrkontroll Ja
Vattentät Nej
Vattentålig Nej
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, AC-adapter, manual

Produktbeskrivning

Stilren, retrodesignad radio med Bluetooth

Andersson RBR 2.0 är en snygg, stilren lösning för dig som vill ha en smart allt-i-ett radio med en mängd olika uppspelningsmöjligheter så att du kan njuta av musik i hemmet. Med sin unika retrodesign och en vit krämfärgad finnish gör den sig perfekt i vilket rum som helst.

Anslutningsmöjligheter är många. Du kan välja att strömma musik via Bluetooth från din telefon eller surfplatta, ansluta bärbara enheter via 3,5 mm stereokabel eller spela upp musik via ett USB-minne som du ansluter i USB-ingången. Oavsett anslutning kan du räkna med ett ljud som fyller hela rummet med din favoritmusik.

Trådlös frihet med Bluetooth

RBR 2.0 är utrustad med Bluetooth-teknik så att du enkelt kan strömma musik från din telefon, surfplatta eller annan Bluetooth-aktiverad enhet. Med en räckvidd på 10 meter så du behöver inte oroa dig för att anslutningen ska brytas om du strömmar från din mobil. Du kan utan problem luta dig tillbaka i soffan eller stå i köket och laga mat medan du lyssnar på din favoritmusik från Spotify, ditt musikbibliotek eller kanske vill du koppla av med en podcast?

Spelar upp musik från alla dina enheter

Om du har enheter som inte använder sig av Bluetooth kommer fortfarande RBR 2.0 till användning. Högtalaren har både AUX- och USB-ingång så att du kan spela upp musik från alla dina enheter utan problem.

Med USB-ingången kan du ladda din enhet samtidigt som du spelar musik. Perfekt om du vill ladda din telefon under natten eller behöver fylla på med batteri snabbt och smidigt. Du kan också ansluta ett USB-minne och spela upp musiken du lagrat på minnet. AUX-ingång möjliggör anslutning av enheter som saknar både USB och Bluetooth, till exempel MP3-spelare.

Lyssna på radio

Om du vill lyssna på din favoritstation eller upptäcka ny musik kan du använder dig av den digital FM-radion med RDS-stöd som är inbyggd i RBR 2.2. Att söka efter stationer är enkelt, följ bara anvisningarna i den medföljande manual för hitta dem stationer du gillar och favoritmarkera dessa sedan så att du slipper söka efter dem nästa gång. Du spara upp till 60 stationer så att hela familjen kan ha sin favoritstation sparad.

Full kontroll över uppspelningen

RBR 2.0 levereras med en fjärrkontroll som matchar den retrodesignen perfekt. Fjärrkontrollen ser till att du har full kontroll över uppspelningen, oavsett om du lyssnar på musik från telefon eller USB-minne.

Du kan enkelt justera ljud, byta spår eller snabbspola fram och tillbaka. Du har också möjligheten att ändra uppspelningsläge, det vill säga byta mellan Bluetooth, USB eller AUX.

Andersson Andersson RBR 2.0 Stilren, retrodesignad radio med BluetoothAndersson RBR 2.0 är en snygg, stilren lösning för dig som vill ha en smart allt-i-ett radio med en mängd olika uppspelningsmöjligheter så att du kan njuta av musik i hemmet. Med sin unika retrodesign och en vit krämfärgad finnish gör den sig perfekt i vilket rum som helst.Anslutningsmöjligheter är många. Du kan välja att strömma musik via Bluetooth från din telefon eller surfplatta, ansluta bärbara enheter via 3,5 mm stereokabel eller spela upp musik via ett USB-minne som du ansluter i USB-ingången. Oavsett anslutning kan du räkna med ett ljud som fyller hela rummet med din favoritmusik.Trådlös frihet med BluetoothRBR 2.0 är utrustad med Bluetooth-teknik så att du enkelt kan strömma musik från din telefon, surfplatta eller annan Bluetooth-aktiverad enhet. Med en räckvidd på 10 meter så du behöver inte oroa dig för att anslutningen ska brytas om du strömmar från din mobil. Du kan utan problem luta dig tillbaka i soffan eller stå i köket och laga mat medan du lyssnar på din favoritmusik från Spotify, ditt musikbibliotek eller kanske vill du koppla av med en podcast?Spelar upp musik från alla dina enheterOm du har enheter som inte använder sig av Bluetooth kommer fortfarande RBR 2.0 till användning. Högtalaren har både AUX- och USB-ingång så att du kan spela upp musik från alla dina enheter utan problem.Med USB-ingången kan du ladda din enhet samtidigt som du spelar musik. Perfekt om du vill ladda din telefon under natten eller behöver fylla på med batteri snabbt och smidigt. Du kan också ansluta ett USB-minne och spela upp musiken du lagrat på minnet. AUX-ingång möjliggör anslutning av enheter som saknar både USB och Bluetooth, till exempel MP3-spelare.Lyssna på radioOm du vill lyssna på din favoritstation eller upptäcka ny musik kan du använder dig av den digital FM-radion med RDS-stöd som är inbyggd i RBR 2.2. Att söka efter stationer är enkelt, följ bara anvisningarna i den medföljande manual för hitta dem stationer du gillar och favoritmarkera dessa sedan så att du slipper söka efter dem nästa gång. Du spara upp till 60 stationer så att hela familjen kan ha sin favoritstation sparad.Full kontroll över uppspelningenRBR 2.0 levereras med en fjärrkontroll som matchar den retrodesignen perfekt. Fjärrkontrollen ser till att du har full kontroll över uppspelningen, oavsett om du lyssnar på musik från telefon eller USB-minne.Du kan enkelt justera ljud, byta spår eller snabbspola fram och tillbaka. Du har också möjligheten att ändra uppspelningsläge, det vill säga byta mellan Bluetooth, USB eller AUX. Radio 4,4 20 990 SEK 990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Radio