Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Klockradio med iPod*/iPhone 5-docka

Philips AJ3275D

  Art.nr: 192837
 • Digital FM-radio med 20 förval
 • Docka din iPod*/iPhone 5 även med fodral på
 • Laddar din iPod*/iPhone 5
 • Dubbla larmtider
 • Insomningstimer / snoozefunktion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Micke74 2014-10-07

  "Klockren"

  Jätte nöjd med den, gör det den ska! Ingen trevlig design men den fyller sin funktion.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Tobyby 2014-02-26

  Nöjd & Besviken

  Möjligheterna klockradions funktioner erbjuder är bra. Det som dock drar ner betyget och som gjort mig något besviken är klockradions "plastiga" känsla. Att ljudet från högtalaren är kasst särskilt vid dockning av iphone höjer inte betyget.

  Jag hade gett det totala betyget "bra" om den kostat mellan 3-400kr.

  Eller
  Avbryt
 • parmannen 2014-02-19

  Dålig klockradio till högt pris.

  Denna klockradio borde kosta 99 kr, inte 599 kr. Philips har tagit i ordentligt när det gäller priset, eftersom denna extremt enkla och taffliga klockradio har Iphone5-docka. Bytte den två gånger, först för att strömförsörjningen inte fungerade, sen för att ett extremt irriterande pulsljud från digitaluret hördes i radion. Dessutom har den mycket krångliga inställningar och värdelös användarergonomi. Välj en annan klockradio!

  Eller
  Avbryt
 • hakbjo 2014-01-27

  Helt ok!

  Bra funktioner och smidig och flexibel Lightning-docka, funkar fint både med iPod touch och iPhone 5, med eller utan fodral/buffer.
  Kanske lite väl plastig (och lätt), och de flesta knapparna är svårfunna enbart med trevande fingrar, men överlag är det en bra radio. Se dock till att ha sängbordet nära eluttaget, sladden är löjligt kort…

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • klockradio 2014-12-27
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Tyvärr fungerar denna inte med iPhone 6.

   SebastianNetOnNet 2015-01-11

Teknisk specifikation

Funktioner
Inbyggda högtalare Ja
Uteffekt (RMS/Nominell) 2 Watt
Uteffekt (Max) 2 Watt
Alarm Ja
Alarm Alarmsignal, iPhone-alarm, iPod-larm, Radio
Snooze Ja
Insomningstimer Ja
Wake up-light Nej
Övriga funktioner -
Anslutningar
Dockningsmöjlighet Ja
Dockningsstöd iPhone 5, iPod nano (7 G), iPod touch (5 G)
3,5 mm ljudingång Nej
Antal USB-portar 0 st
Typ av USB-anslutning -
AirPlay Nej
Bluetooth Nej
Bluetooth-stöd -
Bluetooth-version -
Display
Display Ja
Skärmteknik LED
Klocka Ja
Radio
AM-radio Nej
Förval 20st
FM-radio Ja
Dimensioner
Bredd 130,0 mm
Höjd 76,0 mm
Djup 145,0 mm
Vikt 600 gram
Övrigt
Färg Svart
Back up-batteri Ja
Strömförsörjning Backup-batteri, Strömkabel
Batterityp CR2032
Antal batterier 1st
Antal celler -
Batteritid -
Medföljande tillbehör Nätkabel, bruksanvisning, CR2032-batteri för back-up

Produktbeskrivning

Med Philips nya klockradio får man både en vanlig klockradio och en dockningsstation i en enda enhet. Nu kan man enkelt docka sin Apple iPod* eller Apple iPhone 5, även om man har den i ett fodral, och njuta av sin favoritmusik när man vaknar upp. Givetvis kan man även vakna till sitt favoritradioprogram eller larmsignal om man hellre gör det.

Förutom att spela upp musik laddar din nya väckarklocka den anslutna enheten så man alltid har en laddad spelare/telefon när man vaknar, kan det bli smidigare?

Digital FM-radio med förvalDigital FM-radio med 20 förval

Med inbyggd digital FM-radio får man ytterligare musikalternativ till sin musiksamling som man har på sin iPod*/iPhone 5. Sök upp kanalen du vill lyssna på och om det är en favorit kan du enkelt spara den som ett förvalsalternativ. Tack vare 20 förval kan man enkelt växla mellan sina favoritkanaler på enklast möjliga sätt.

Ladda och spela upp musik via Lightningkontakten

Nu kan du lyssna på din favoritmusik medan du laddar upp din iPod*/iPhone 5 via Lightningkontakten på din nya klockradio. Docka bara din enhet på högtalaren för att spela upp din sparade musik och du behöver inte bekymra dig för att batteriet skall ta slut.

Docka din iPod*/iPhone 5 även om den är i ett fodralDocka din iPod/iPhone 5 även med fodral

Tack vare sin smarta utformning, med fjäderbelastad dockningsport, kan man docka sin Apple-enhet utan behovet av specialadapter. Anslutningen fungerar dessutom med de flesta slags fodral på vilket gör det ännu smidigare. Helt enkelt bara musikalisk njutning utan krångel.

Dubbla larmtider för flexibel väckningDubbla alarm - flexibel väckning

Philips AJ3275D väckarklocka med dockningsmöjlighet är utrustad med möjlighet att ställa in två separata larmtider. Nu kan både du och din partner ställa in varsin tid, både smart och smidigt.

Gradvis ökande larmsignal och insomningsfunktion

De flesta väckarklockor har en förinställd volym som antingen är för låg för att väcka dig eller för hög så det blir störande. På Philips nya väckarklocka får du en uppvakningsfunktion som gradvis ökar volymen för svagt till någorlunda högt för att man skall vakna försiktigt och inte kasta sig ur sängen abrupt.

Insomningsfunktion ger dig som användare möjligheten att bestämma hur länge du vill lyssna på musik eller radio innan den stängs av. Man ställer in tiden (högst en timme), väljer vilken musik man vill lyssna på (ansluten enhet eller radio) och sedan kan man luta sig tillbaka i sängen och slappna av.

Backup för strömavbrott

Vid ett eventuellt strömavbrott behöver man inte oroa sig för att försova sig. Tack vare ett back up-batteri behåller klockan tidsvisning och ev. inställda larm.

* Philips AJ3275D är kompatibel med följande iPod-modeller: 5:e generationens iPod Touch, 7:e generationens iPod Nano

OSB! Apple iPod/Apple iPhone 5 ingår ej.

Philips Philips AJ3275D AJ3275D/12 Med Philips nya klockradio får man både en vanlig klockradio och en dockningsstation i en enda enhet. Nu kan man enkelt docka sin Apple iPod* eller Apple iPhone 5, även om man har den i ett fodral, och njuta av sin favoritmusik när man vaknar upp. Givetvis kan man även vakna till sitt favoritradioprogram eller larmsignal om man hellre gör det.Förutom att spela upp musik laddar din nya väckarklocka den anslutna enheten så man alltid har en laddad spelare/telefon när man vaknar, kan det bli smidigare?Digital FM-radio med förvalMed inbyggd digital FM-radio får man ytterligare musikalternativ till sin musiksamling som man har på sin iPod*/iPhone 5. Sök upp kanalen du vill lyssna på och om det är en favorit kan du enkelt spara den som ett förvalsalternativ. Tack vare 20 förval kan man enkelt växla mellan sina favoritkanaler på enklast möjliga sätt.Ladda och spela upp musik via LightningkontaktenNu kan du lyssna på din favoritmusik medan du laddar upp din iPod*/iPhone 5 via Lightningkontakten på din nya klockradio. Docka bara din enhet på högtalaren för att spela upp din sparade musik och du behöver inte bekymra dig för att batteriet skall ta slut.Docka din iPod*/iPhone 5 även om den är i ett fodralTack vare sin smarta utformning, med fjäderbelastad dockningsport, kan man docka sin Apple-enhet utan behovet av specialadapter. Anslutningen fungerar dessutom med de flesta slags fodral på vilket gör det ännu smidigare. Helt enkelt bara musikalisk njutning utan krångel.Dubbla larmtider för flexibel väckningPhilips AJ3275D väckarklocka med dockningsmöjlighet är utrustad med möjlighet att ställa in två separata larmtider. Nu kan både du och din partner ställa in varsin tid, både smart och smidigt.Gradvis ökande larmsignal och insomningsfunktionDe flesta väckarklockor har en förinställd volym som antingen är för låg för att väcka dig eller för hög så det blir störande. På Philips nya väckarklocka får du en uppvakningsfunktion som gradvis ökar volymen för svagt till någorlunda högt för att man skall vakna försiktigt och inte kasta sig ur sängen abrupt.Insomningsfunktion ger dig som användare möjligheten att bestämma hur länge du vill lyssna på musik eller radio innan den stängs av. Man ställer in tiden (högst en timme), väljer vilken musik man vill lyssna på (ansluten enhet eller radio) och sedan kan man luta sig tillbaka i sängen och slappna av.Backup för strömavbrottVid ett eventuellt strömavbrott behöver man inte oroa sig för att försova sig. Tack vare ett back up-batteri behåller klockan tidsvisning och ev. inställda larm.* Philips AJ3275D är kompatibel med följande iPod-modeller: 5:e generationens iPod Touch, 7:e generationens iPod NanoOSB! Apple iPod/Apple iPhone 5 ingår ej. Väckarklocka 3 4 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Väckarklocka