Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Klockradio med stor display och dubbla larm

Philips AJ3400

  Art.nr: 198658
 • Klockradio
 • Stor & tydlig skärm
 • Dubbla larmtider
 • Digital FM-mottagare
 • Vakna till radio eller ljudsignal
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(11 st)

 • pitepalten 2016-09-12

  Philips klockradio

  Prisvärd , robust och mycket funktionell.
  Stora tydliga siffror som syns hur tydligt som helst oavsett ljusförhållanden.
  Bra alarm.
  Kommer aldrig behöva köpa någon annan klockradio.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ZeeRuX 2016-06-14
  Topp 25 skribent

  Kanon som klocka

  Köpte den här för att jag ville ha en klocka vid sängen, radion bryr jag mig inte så mycket om. Visst, det finns billigare klockradios men den här var ändå relativt ok. Klockan är skarp och tydlig och det finns dessutom en knapp så att man kan sänka styrkan ett snäpp ifall man tycker att den lyser lite väl mycket på natten. Kunde nog kostat 199kr istället för att bli helt prisvärd och tyvärr så går det inte att stänga av att punkterna mellan siffrorna blinkar. Vet inte varför man har gjort så att de blinkar i takt med sekunderna men man vänjer sig.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Putte69 2016-02-27

  Som man trodde för dom pengarna

  Enkel och helt ok för dom pengarna, den visar tiden och larmar när den ska. Trodde inte heller annat när jag köpte den.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • rolle03 2016-02-19

  bra klockradio

  gillar denna klockradio..man kan ställa in 2 olika alarmtider..det vanliga larmet börjar lågt,å blir stegvis högre och högre..radiodelen har mycket god mottagen..mycket bättre än min gamla radio...har även en snoozefunktion,där man kan somna till en radiokanal..displayen är tydlig å klar

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Lojsan 2016-02-12

  Bra modell

  Tar liten plats på sängbordet. Stora siffror. Bra med två tider.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Nugs 2016-09-14

   Mycket bra klocka med tydliga siffror. Det enda negativa är at bär strömmen går så får man ställa om klockan. Andra klockor behöver man inte det när man har batterier. Rekommenderar ändå klockan i övrigt!

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Funktioner
Inbyggda högtalare Ja
Alarm Ja
Alarm Dubbla alarm
Snooze Ja
Insomningstimer Nej
Wake up-light Nej
3,5 mm ljudingång Nej
Display
Display Ja
Klocka Ja
Radio
FM-radio Ja
Förval Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 191,0 mm
Höjd 103,0 mm
Djup 70,0 mm
Vikt 331 gram
Övrigt
Färg Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförsörjning Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Back up-batteri Ja
Batterityp 2xAA
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Klockradio med stor display och dubbla larm

AJ3400 från Philips är en klockradio med digital FM-mottagare och riktigt tydlig skärm. Med reservbatteri behöver du inte oroa dig för att ett strömavbrott ska få dig att försova dig. AJ3400 är utrustad med dubbla larmtider så att du och din partner kan ställa in väckning på olika tider.

Dubbla larm

Klockradion har möjlighet att ställa två olika larmtider. Ställ in en larmtid för att väcka dig och den andra för att väcka din partner.

Snooze-funktion

Undvik att försova dig med snoozefunktionen. När larmet ljuder och du vill sova lite längre trycker du helt enkelt på snoozeknappen och somnar om. Efter nio minuter startar larmet igen. Du kan fortsätta trycka på knappen för repeterande larm var nionde minut tills du slutligen stänger av larmet helt.

Insomningsfunktion

Med insomningsfunktionen bestämmer du hur länge du vill lyssna på radio innan den stängs av. Du ställer helt enkelt in tiden (högst en timme) och väljer den radiostation du vill lyssna på medan du slappnar av.

Titta även på

Philips DS1155/12
(6 st)
 • Docka för iPhone 5
 • Kompakt utförande
 • Lightning-kontakt

749:-

Philips Philips AJ3400 AJ3400/12 Klockradio med stor display och dubbla larmAJ3400 från Philips är en klockradio med digital FM-mottagare och riktigt tydlig skärm. Med reservbatteri behöver du inte oroa dig för att ett strömavbrott ska få dig att försova dig. AJ3400 är utrustad med dubbla larmtider så att du och din partner kan ställa in väckning på olika tider.Dubbla larmKlockradion har möjlighet att ställa två olika larmtider. Ställ in en larmtid för att väcka dig och den andra för att väcka din partner.Snooze-funktionUndvik att försova dig med snoozefunktionen. När larmet ljuder och du vill sova lite längre trycker du helt enkelt på snoozeknappen och somnar om. Efter nio minuter startar larmet igen. Du kan fortsätta trycka på knappen för repeterande larm var nionde minut tills du slutligen stänger av larmet helt.InsomningsfunktionMed insomningsfunktionen bestämmer du hur länge du vill lyssna på radio innan den stängs av. Du ställer helt enkelt in tiden (högst en timme) och väljer den radiostation du vill lyssna på medan du slappnar av. Väckarklocka 4,3 11 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Väckarklocka