Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Philips Wake-Up Light väcker dig på ett naturligt sätt!

Philips HF3505/01

  Art.nr: 192721
 • Vakna successivt med långsamt stigande ljus
 • Upplev soluppgången varje morgon
 • Välj mellan 2 olika väckningsljud inspirerade av naturen
 • Sängbelysning med 10 ljusinställningar
 • Snooze-funktion

Tillbehör

Andersson Socket 3 way with Switch
(4 st)
 • 3-vägs grendosa
 • Jordad
 • Strömbrytare

9:-

Recensioner

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Funktioner
Inbyggda högtalare Ja
Alarm Ja
Alarm Alarmsignal
Snooze Ja
Insomningstimer Nej
Wake up-light Ja
3,5 mm ljudingång Nej
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Display
Display Ja
Skärmteknik LCD
Klocka Ja
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Nej
Förval Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 180,0 mm
Höjd 180,0 mm
Djup 115,0 mm
Vikt 290 gram
Övrigt
Färg Vit
Strömförsörjning Strömkabel
Back up-batteri Nej
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Philips Wake-Up Light väcker dig på ett naturligt sätt. Med Philips Wake-Up Light vaknar du av ett naturligt ljus och ljud som gör att kroppen mår bättre hela dagen. Philips har tagit fram en unik kombination av ljus och ljud för att du enklare ska komma ur sängen och göra dig redo för dagens utmaningar. Utrustad med en Snooze-funktion går den att anpassa till alla olika typer, morgontrötta och morgonpigga.

Prova i 60 dagar

Om du köpt en produkt som omfattas av Philips Nöjdhetsgaranti får du i lugn och ro prova den hemma i upp till 60 dagar. Skulle du inte vara nöjd skickar du tillbaka den till Philips och de betalar tillbaka samma belopp som du har betalat för produkten.

Ladda ned PDF här.

Utvecklad av Philips, experter på belysning

Philips grundades för över 100 år sedan och har alltid haft en stark fot på hemelektroniks marknaden. Något som Philips alltid haft varmt om hjärtat är tillverkningar och försäljning av glödlampor. Under 100 år har Philips växt och blivit innovativa inom en massa områden, och för att fortsätta förbättra och förnya sina kunskaper om ljus har man tagit fram Wake-Up Light. För att föra arvet vidare genom expertis och kunskap av världens mest kända belysnings expert.

Vakna med en bra känsla i kroppen

För närvarande är Philips Wake-Up Light den enda enhet vars funktion är helt kliniskt bevisad. Philips har har utfört en mängd olika studier för att göra Wake-Up Light så bra som möjligt, allt för att du ska vakna natruliga med massor av energi för att klara av dagen. Studierna har genomförts i oberoende kliniska anläggningar där Wake-Up Lights effekter har studerats och sedan bevisats fungera. Att Philips Wake-Up Light väcker dig mer naturligt, ger dig mer energi och förbättrar ditt morgonhumör är alltså ingen myt.

Du väcks gradvis av ett naturligt ljus

Ljuset ökar gradvis under 30 minuter, precis som vid en riktigt soluppgång tills rummet är fyllt med ett klart gult ljus. Processen med att vakna till en soluppgång får kroppen att vakna mer naturligt. När ljuset har fyllt hela rummet spelas ett av dom medföljande naturliga ljuden, som du har valt, upp för att fullända uppvakningsprecessen. När du vaknar är redo för allt vad dagen har att erbjuda.

Komplettera ditt köp

Andersson Socket 3 way with Switch
(4 st)
 • 3-vägs grendosa
 • Jordad
 • Strömbrytare

9:-

Titta även på

Philips HF3510/01
(4 st)
 • Gradvist ökande ljus i 30 min. innan väckningstid
 • Soluppgångssimulering
 • Kliniskt bevisad effekt

890:-

Philips Philips HF3505/01 Philips Wake-Up Light väcker dig på ett naturligt sätt. Med Philips Wake-Up Light vaknar du av ett naturligt ljus och ljud som gör att kroppen mår bättre hela dagen. Philips har tagit fram en unik kombination av ljus och ljud för att du enklare ska komma ur sängen och göra dig redo för dagens utmaningar. Utrustad med en Snooze-funktion går den att anpassa till alla olika typer, morgontrötta och morgonpigga. Prova i 60 dagar Om du köpt en produkt som omfattas av Philips Nöjdhetsgaranti får du i lugn och ro prova den hemma i upp till 60 dagar. Skulle du inte vara nöjd skickar du tillbaka den till Philips och de betalar tillbaka samma belopp som du har betalat för produkten.Ladda ned PDF här. Utvecklad av Philips, experter på belysningPhilips grundades för över 100 år sedan och har alltid haft en stark fot på hemelektroniks marknaden. Något som Philips alltid haft varmt om hjärtat är tillverkningar och försäljning av glödlampor. Under 100 år har Philips växt och blivit innovativa inom en massa områden, och för att fortsätta förbättra och förnya sina kunskaper om ljus har man tagit fram Wake-Up Light. För att föra arvet vidare genom expertis och kunskap av världens mest kända belysnings expert.Vakna med en bra känsla i kroppenFör närvarande är Philips Wake-Up Light den enda enhet vars funktion är helt kliniskt bevisad. Philips har har utfört en mängd olika studier för att göra Wake-Up Light så bra som möjligt, allt för att du ska vakna natruliga med massor av energi för att klara av dagen. Studierna har genomförts i oberoende kliniska anläggningar där Wake-Up Lights effekter har studerats och sedan bevisats fungera. Att Philips Wake-Up Light väcker dig mer naturligt, ger dig mer energi och förbättrar ditt morgonhumör är alltså ingen myt.Du väcks gradvis av ett naturligt ljusLjuset ökar gradvis under 30 minuter, precis som vid en riktigt soluppgång tills rummet är fyllt med ett klart gult ljus. Processen med att vakna till en soluppgång får kroppen att vakna mer naturligt. När ljuset har fyllt hela rummet spelas ett av dom medföljande naturliga ljuden, som du har valt, upp för att fullända uppvakningsprecessen. När du vaknar är redo för allt vad dagen har att erbjuda. Väckarklocka 790,0000 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Väckarklocka