Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stabil utomhusantenn för UHF/VHF-mottagning

Andersson ODA 3.0

  Art.nr: 164927
 • UHF/VHF-Antenn
 • 32 element
 • Förstärkning: 12 dB
 • Enkel montering
 • Klarar långa avstånd till mast

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • KentP 2015-07-14

  Överraskande prestanda!

  Behövde en antenn till sommarstället och trots sitt låga pris levererar denna antenn långt över förväntan. Använder den tillsammans med Boxer Flex 16 och den ger en knivskarp bild. Täcker in alla UHF och VHF kanaler man behöver.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Monogam 2014-07-09

  En prisvärd och enkel Antenn

  Anledningen till köpet var att sändaren flyttat några av mina kanaler till VHF och behövde en Kombi-antenn. En släkting rekommenderade denna och jag beställde.
  Förutom att jag fick tillbaka kanalerna så blev bilden bättre, speciellt på HD-kanalerna

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Toyeman 2016-06-22

   Köpte denna antenn till en plats där det verkligen är dåliga mottagningsförhållanden, men blev glatt överraskad eftersom det funkade prickfritt med Boxer. Kan varmt rekommendera denna.

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej, har ni några mått på antennen? Vikten vore också intressant men jag förstår om den kanske är okänd?

  Pascual 2015-11-29
  Eller
  Avbryt
 • Hej! Jag köpte en Andersson ODA 3.0 (art nr 164927) av er+ en antennsladd (art nr 165042 Antenna-cable 20m) och de passar inte ihop. Jag fick även med en F-connector. Vad ska jag har för övergång att få antennkabeln att passa på antennen?

  IaIa 2013-06-11
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det följer med en injector som ger högre spänning mot de vanliga 5volt som tex sitter i boxerboxarna. Antennen funkade extremt dåligt med 5volt, funkade bättre med medföljande injektor! Det är vanlig antennkontakt för uteantenner, det följer med en tät sladd antenn-tv. Jag provade med 20meter sladd med denna antenn med EXTREMT dåligt resultat, kör nu vanlig sprötantenn och en förstärkare kopplad på kabeln med full funktion.

   hackspetten 2014-04-21

Produktbeskrivning

Andersson ODA 3.0

Antenn i snygg aluminiumkonstruktion speciellt framtagen mottagning av TV/HDTV via marksänd digital-TV på UHF/VHF-kanalerna.

Med starten av HDTV-kanaler i det digitala marknätet kommer vissa orter i Sverige att börja sända i VHF-bandet igen. Detta innebär att om man bor på en av dessa orter och vill se på HDTV-kanalerna kommer man att behöva en antenn som kan ta emot både UHF-bandet och VHF-bandet.

Glöm inte att köpa till antennkabel och kontakter.

- Polarisering: Horisontal & Vertikal
- 32 element
- Förstärkning: 12 dB
- Kanaler UHF: 21-69
- Kanaler VHF: 5-12
- Frekvens UHF: 470 - 862 MHz
- Frekvens VHF: 174 - 230 MHz
- Impedance: 75 ohm

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Maximum Combo 212 LTE
(0 st)

Utomhus UHF och VHF antenn för mottagning av digitala signaler. Mycket enkel att montera.

699:-

Andersson Andersson ODA 3.0 LPD-UV32N Andersson ODA 3.0Antenn i snygg aluminiumkonstruktion speciellt framtagen mottagning av TV/HDTV via marksänd digital-TV på UHF/VHF-kanalerna.Med starten av HDTV-kanaler i det digitala marknätet kommer vissa orter i Sverige att börja sända i VHF-bandet igen. Detta innebär att om man bor på en av dessa orter och vill se på HDTV-kanalerna kommer man att behöva en antenn som kan ta emot både UHF-bandet och VHF-bandet.Glöm inte att köpa till antennkabel och kontakter.- Polarisering: Horisontal & Vertikal- 32 element- Förstärkning: 12 dB- Kanaler UHF: 21-69- Kanaler VHF: 5-12- Frekvens UHF: 470 - 862 MHz- Frekvens VHF: 174 - 230 MHz- Impedance: 75 ohm Antenner 5 2 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Tillbehör
 3. Antenner