Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

König DVB-T Bordsantenn för inomhusbruk!

König KN-DVBT-IN20

  Art.nr: 150966
Passiv inomhusantenn för mottagning av DVB-T-signaler (digitala marksändningar). Enkel att installera. Lämplig för alla digitala markmottagare.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • PappiJO 2014-08-18

  En antenn som kan få in det mest oväntade

  Oavsett antenn beror allt på var man befinner sig. Avstånd till mast etc men med denna anten som nu sägs vara en inomhusantenn fick jag inte in något alls inomhus tills...

  Jag tog med den till husbilen (ställde mig på ÖN, Limhamn/Malmö) och tryckte upp den mot ena fönsterrutan alternativt hängde ut den genom fönstret mot havet, mot Danmark.

  BAAAM så hade 22 tillgängliga okodade kanaler varav SVT 1,2, Kunskap 4:an 6.an någon Malmö Lokal kanal och en väldans massa olik danska, DK1, Zulu och om inte det vore nog: Både superbild och sen på natten kom det ganska grov avancerad Vuxen TV, dansk så klart. Hovedstads kanalen eller nått sånt. Lite raffigt mitt i natten i en Svensk husbil.

  Om detta bero på bra eller dålig anten låter vi vara osagt men efter det med husbilen på andsra platser har jag haft ytterst svårt att få in bild och kanaler över huvudtaget.

  Så nu måste jag köpa ny antenn trots allt! Troligtvis med någon form av förstärkare i 12 Volt.

  Eller
  Avbryt
 • babaveto 2013-11-22

  dålig antenn!

  antennen funkar inte alls, den tar inte emot signaler och är för liten och för klen-slöseri med pengar!

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Passiv inomhusantenn för mottagning av DVB-T-signaler (digitala marksändningar). Enkel att installera. Lämplig för alla digitala markmottagare.

Frekvensområde
VHF: 174 ~ 230 MHz
UHF: 470 ~ 862 MHz
Koaxkabel: 1,2 m

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

König König KN-DVBT-IN20 KN-DVBT-IN20 Passiv inomhusantenn för mottagning av DVB-T-signaler (digitala marksändningar). Enkel att installera. Lämplig för alla digitala markmottagare. Frekvensområde VHF: 174 ~ 230 MHz UHF: 470 ~ 862 MHz Koaxkabel: 1,2 m Antenner 1 2 79 SEK 79 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Tillbehör
 3. Antenner