Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Aktiv digitalantenn med LTE/4G-filter

Maximum DA-6100

  Art.nr: 192597
Aktiv antenn med inbyggt filter för att eliminera bort störningar från LTE/4G-nät. Kompakt, vattentät och UV-beständig. Kan användas både utomhus och inomhus, och monteras på vägg eller rör. Antennen ger riktigt bra mottagning även vid svåra förhållanden.
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(15 st)

 • Marve66 2016-01-21

  Köldkänslig

  Klarar inte kyla över -20° .Tappar kanaler och HD kanaler drabbas mest. Bytte till ny av samma modell men då kylan slog till igen så föll kanalerna bort. Så fort temperaturen stiger igen får jag bild igen. Felaktigt kalla den för utomhus antenn.

  Eller
  Avbryt
 • Greveholm666 2015-10-02

  Fungerande inomhusantenn

  Har sedan tidigare under ett par år använt en sådan här antenn som just inomhusantenn utan några som helst problem. Denna gången tänkte jag dock vara seriös och sätta upp den utomhus vilket jag snart skulle få ångra. Den första antennen jag köpte fick jag lämna tillbaka efter att ha konstaterat att den inte fungerade alls sedan följde en hel helg av misslyckade inställningsförsök. När jag till sist vridit på antennen så mycket att fästet gått av tröttnade jag och tog in även denna antenn. I ren frustration kastade jag ifrån mig antennen och lät den tills vidare bli hängande över en gardinstång och har sedan dess haft utmärkt mottagning på både tv 4 och tv6.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • jeep 2015-02-06

  usel

  höll på i 2 dagar med att hitta kanaler gav upp och köpte en ny billig antenn från annat företag då fick jag in alla kanaler. om våran var trasig vet ej ska skicka tillbaka den för kontroll.

  Eller
  Avbryt
 • Gfalk 2015-01-13

  Ibland är lösningar på problem lätta att Finna!

  Vi har haft problem med bilden från husets takantenn en tid, och eftersom ingen tekniker kunnat fixa det till belåtenhet pga. (såvitt vi kan förstå) fastighetsägarens ovilja att uppgradera utrustningen, så bestämde vi oss till sist för att inhandla en egen antenn. Vi valde den danska Maximum hos hos NetOnNet efter att ha läst positiva rapporter från andra köpare. Antennen står på en hylla inne på toaletten, ca 180 sm öh. riktad snett uppåt samt i riktning mot sändaren. Signalen ska passera två väggar innan den når antennen, men det funkar finfint, vi har bra signalstyrka och kvalitet på så gott som samtliga kanaler, som är ca 15 till antalet. Det är endast de krävande HD-kanalerna som dras med lite lägre siffror men ändå fullt tillräckligt: ca 75-80 i styrka samt mellan 50-65 i kvalitet - har inte finjusterat antennen ännu, det går förmodligen att få ännu lite bättre känns det som. Alla de övriga kanalerna ligger på 100/96 eller i vissa fall till och med 100/100. Vi bor visserligen bara 7-8 km ifrån sändaren, men det är ju ingen garanti för att ha en bra och pålitlig bild, inte med den utrustning som sitter på huset vi hyr i i varje fall - men nu är vi belåtna som två små barn som fått en särdeles rolig julklapp av tomten! Tack för det, NetOnNet!!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • kottten 2014-11-17

  Denna produkt är inte så bra som man tror.......

  Läste en hel del om denna produkten innan jag köpte den . Då jag köpt den var jag helt övertygad om att detta
  var en bra produkt , MEN det var det inte .

  Lämnade tillbaka den och köpte sedan andersson outdoor antenna .DEN FUNGERADE MYCKET BÄTTRE . Bättre än vad jag trodde den skulle göra .
  Hade jag vetat det , så hade jag köpt den direkt istället .

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • La205 2015-02-21
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Det beror på din teve och antennen du använder. För just denna antenn, om din teve har aktiv strömförsörjning för teveantenn behöver du inte ha en power inserter.

   SebastianNetOnNet 2015-02-25
 • Måste jag ha en 5 volts spänningsinsats till Maximum DA-6100? Hur kopplar jag in den?Jag har ingen digitalbox. Har vanlig marksändning.

  malte50 2014-03-24
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja, den måste matas med 5 volt. Det ingår nätadapter så saknar du box är detta inget problem.

   chicke 2014-06-06
  • Det följer med en nätadapter!

   zofty 2014-08-04
  • Det följer med en "power inserter" i kartongen som du monterar på "TV-sidan" mellan TV:n och resten av antennkabeln. Den strömförsörjs via ett vanligt eluttag. Fungerar perfekt med vanlig TV med "inbyggd box".

   KingenKongen 2014-09-02

Teknisk specifikation

Typ UHF/VHF, digital
Kanal Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fram/Back dB -
Element -
Längd i mm Information saknas
Mastfäste Ja (vägg- och maströrsfäste)
Storlek (BxHxD) 250 x 120 x 40 mm (huvudenhet)

Produktbeskrivning

Aktiv antenn avsedd för det digitala marknätet (DVB-T/T2) som med fördel både kan monteras utomhus eller inomhus.

Antennen monteras ute på väggen eller maströr där signalen blir som starkast. Lämpligast är att montera antennen på första våningsplanet och helst i riktning från gator och vägar som kan störa signalen.

För konstant, perfekt återgivning har Maximum DA-6100 inbyggt skydd mot störningar av t.ex. LTE/4G-nät tack vare att man begränsar mottagningen i UHF-bandet till kanal 60 istället för kanal 69 som äldre UHF-antenner går till.

Snygg diskret design med vattentätt och anti-UV chassi.
Mottagningsområde: 470 - 790 MHz (UHF), 47-230 MHz (VHF).
Gain: 20 ± 3 dB
Stöd för 5V-styrning via kompatibel digital-TV-mottagare.

Medföljande tillbehör:
Vridbart fäste, Montagepaket för vägg (plugg x4, skruv x4), Montagepaket för rör (U bult x2, vingmutter x4), Koaxialkabel(F hane till IEC hona) x 1, DC inserter, AC adapter x1, IEC hane till IEC hona koaxialkabel x1, Användarmanual

Maximum Maximum DA-6100 18829 Aktiv antenn avsedd för det digitala marknätet (DVB-T/T2) som med fördel både kan monteras utomhus eller inomhus. Antennen monteras ute på väggen eller maströr där signalen blir som starkast. Lämpligast är att montera antennen på första våningsplanet och helst i riktning från gator och vägar som kan störa signalen. För konstant, perfekt återgivning har Maximum DA-6100 inbyggt skydd mot störningar av t.ex. LTE/4G-nät tack vare att man begränsar mottagningen i UHF-bandet till kanal 60 istället för kanal 69 som äldre UHF-antenner går till. Snygg diskret design med vattentätt och anti-UV chassi. Mottagningsområde: 470 - 790 MHz (UHF), 47-230 MHz (VHF). Gain: 20 ± 3 dB Stöd för 5V-styrning via kompatibel digital-TV-mottagare. Medföljande tillbehör: Vridbart fäste, Montagepaket för vägg (plugg x4, skruv x4), Montagepaket för rör (U bult x2, vingmutter x4), Koaxialkabel(F hane till IEC hona) x 1, DC inserter, AC adapter x1, IEC hane till IEC hona koaxialkabel x1, Användarmanual Antenner 3,9 15 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Tillbehör
 3. Antenner