Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Användarvänlig diktafon med lågpassfilter, perfekt för intervjuer

Olympus VN-733PC

  Art.nr: 200341
 • Inbyggt ställ
 • 4 GB flashminne
 • Brusreducering
 • Lågpassfilter
 • Problemfri laddning med nätdrift

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • BigBoy 2015-03-04

  Helt ok

  Köpte denna produkt för att använda till en intervju med 6st deltagare. Fungerar som förväntat. Har direkt inget att anmärka på, ljudet var helt ok. Väldigt känslig och spelar exempelvis in "prassel" när man vänder papper i ett block, även om man försöker att genomföra detta tyst och även om jag ställde ner känsligheten. Hur som så är jag nöjd med köpet.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Thomas63 2015-02-03

  Telefoninspelning ett skämt

  Olympus mörkar hur telefoninspelningar är tänkta att ske. Nämligen med mikrofoninspelning från luren! Alltså 60-talsteknik eller ännu sämre. Anledningen är sannolikt olika juridiska förhållanden i varje land och då har man lagt sig på lägsta nivån för att slippa anpassa produkten. Men det fula är hur man mörkar denna info. I den medföljande manualen står t.ex. inte ett ord om detta. Det här ställer till problem för oss konsumenter och det ställer till problem för återförsäljarna.

  I övrigt är säkert produkten utmärkt.

  Beträffande värdena under produktvärdering. Man var tvungen att fylla i något. Har gjort det utifrån att jag köpt produkten för att kunna spela in telefonsamtal som den ju delvis att tillverkad för. Annars hade sannolikt värdena hamnat runt snittet eller högre.

  Eller
  Avbryt
 • kickisunshine 2014-12-25

  super

  En liten men med superkvalite'.Väldigt nöjd med den

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • QMARY 2014-10-17

  Lätt att använda

  Bra med den tydliga displayen med det stora teckensnittet. Enkel att använda med väldigt bra ljudåtergivning och perfekt om du behöver lagra mycket som föreläsningar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Gjord för nybörjare. Lika perfekt för avancerade användare

Med två olika displaylägen, tycker även nybörjare att denna diktafon är lätt att använda. Det enkla läget visar bara viktig information med stora teckensnitt och begränsar menyalternativen till de funktioner som används mest, medan de avancerade användarna kan använda Normal-läget som ger alla tillgängliga menyfunktioner.

Utformad att fånga varje ton

En stor, heltäckande och lågbrusig mikrofon spelar in ljud från alla riktningar. Med mindre brus och mindre andningsljud är den här diktafonen perfekt för till exempel intervjuer.

Bekvämlighet och klarhet i varje inspelning

Ett inbyggt ställ på baksidan av diktafonen gör det ännu lättare att göra bordsinspelningar. Det bidrar till att minska ytbrus och håller inspelningarna tydliga och fri från störande ljud.

Optimerade inställningar för bästa resultat

Se till att din inspelning blir felfri genom att välja det scenval du vill spela ni i. Dikatfonen ställer sedan direkt in de optimala inspelningsparametrarna. Telefoninspelning och Duplicering kan användas i kombination med enkla tillbehör för perfekt resultat.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Olympus Olympus VN-733PC V405251BE000 Gjord för nybörjare. Lika perfekt för avancerade användareMed två olika displaylägen, tycker även nybörjare att denna diktafon är lätt att använda. Det enkla läget visar bara viktig information med stora teckensnitt och begränsar menyalternativen till de funktioner som används mest, medan de avancerade användarna kan använda Normal-läget som ger alla tillgängliga menyfunktioner.Utformad att fånga varje tonEn stor, heltäckande och lågbrusig mikrofon spelar in ljud från alla riktningar. Med mindre brus och mindre andningsljud är den här diktafonen perfekt för till exempel intervjuer.Bekvämlighet och klarhet i varje inspelningEtt inbyggt ställ på baksidan av diktafonen gör det ännu lättare att göra bordsinspelningar. Det bidrar till att minska ytbrus och håller inspelningarna tydliga och fri från störande ljud.Optimerade inställningar för bästa resultatSe till att din inspelning blir felfri genom att välja det scenval du vill spela ni i. Dikatfonen ställer sedan direkt in de optimala inspelningsparametrarna. Telefoninspelning och Duplicering kan användas i kombination med enkla tillbehör för perfekt resultat. Diktafon 3,8 4 649 SEK 649 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Tillbehör
 3. Diktafon