Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Universalfjärrkontroll för 3 enheter

One For All Simple 3

  Art.nr: 189439
 • Universalfjärrkontroll som styr upp till 3 enheter
 • Stöd för över 6000 olika varumärken
 • Batteritid på upp till 12 månader
 • Inlärningsfunktion från befintlig fjärrkontroll
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • 2013-12-25

  Mycket nöjd!

  Jag har ägt tre-fyra universalfjärrkontroller tidigare men det här är definitivt den första jag varit riktigt nöjd med. Mycket prisvärd och ligger överraskande bra i handen. Använder den till tre enheter:
  - Ljudanläggning (Sony, 2011)
  - Bluray-spelare med Netflix app (Sony, 2013)
  - TV (Andersson, 2012)

  Började med en standardinstallation förkodade enheter och samtliga apparater funkade, men med flera stumma knappar som ju så ofta är fallet... Men här kommer fjärrkontrollen till sin rätt: kopiera från originalkontrollen!

  Instruktionerna var ganska tydliga men jag kan upprepa dem här i alla fall:
  1) Håll in 'Copy' tills 'TV' blinkar
  2) Välj vilken enhet som ska kopieras till
  3) Tryck på knapp som ska kopieras till (lampan på kontrollen blinkar nu snabbt)
  4) Rikta originalkontrollen mot enheten och tryck på önskad knapp (den blinkande lampan slocknar)
  5) [Valfritt] Upprepa 3-4
  6) Håll in 'Copy' tills kontrollen blinkar till för att spara.

  (Om en knapp bara funkar ibland kan det lösas genom att dedikera två knappar till denna funktion. För mig gällde detta zoom-funktionen på TV:n. Misstänker att det är något skumt med Anderssons sätt att hantera just den knappen på originalkontrollen men det kan vara värt att testa om man stöter på problem. Kolla även batterierna i originalkontrollen om kopieringen inte lyckas.)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

One For All Simple 3 är en smidig universalfjärrkontroll som styr upp till tre andra enheter (TV, digital-TV-mottagare och DVD/Blu-ray-spelare). Fjärrkontrollen har stöd för över 6000 olika varumärken och över 300 000 enskilda hemelektronikenheter.

Multifjärrkontrollen är utrustad med CombiControl som gör att du kan styra din TV och digital-TV-mottagare som om de vore en enda enhet. Dessutom utrustad med Direct Copy-knapp vilket ger dig som användare möjlighet att lära din nya fjärrkontroll funktioner från din originalfjärrkontroll.

Klicka här för att ladda ner bruksanvisning och kodlista för One For All Simple 3 (.pdf, svenska och norska, ca 12MB)

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

One For All One For All Simple 3 URC 6430 One For All Simple 3 är en smidig universalfjärrkontroll som styr upp till tre andra enheter (TV, digital-TV-mottagare och DVD/Blu-ray-spelare). Fjärrkontrollen har stöd för över 6000 olika varumärken och över 300 000 enskilda hemelektronikenheter. Multifjärrkontrollen är utrustad med CombiControl som gör att du kan styra din TV och digital-TV-mottagare som om de vore en enda enhet. Dessutom utrustad med Direct Copy-knapp vilket ger dig som användare möjlighet att lära din nya fjärrkontroll funktioner från din originalfjärrkontroll. Klicka här för att ladda ner bruksanvisning och kodlista för One For All Simple 3 (.pdf, svenska och norska, ca 12MB) Fjärrkontroll 5 1 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Tillbehör
 3. Fjärrkontroll