Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Väldoftande våtrengöringsdukar

Andersson Cleaning Wipes

  Art.nr: 167100
Gör rent tangentbord, mobiler, hörlurar, fjärrkontroller och mycket mer med dessa väldoftande våtrengöringsdukar. Innehåller 100 stycken dukar.

Recensioner

Snittbetyg
(4 st)

 • Annelie64 2016-03-29

  våtrengöringsdukar

  bra pris fungerar jättebra att rengöra dator med blir rent direkt med dessa dukar

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • mrbrix 2014-10-26

  bästa rengörningsservetterna

  Köpte Andersson Cleaning Wipes för ett tag sen och dom funkar hur bra som helst. Hade inga problem med att hitta början på servetterna, det gäller bara att man är försiktig när man drar ut dom första gången. Fungerar klockrent på våran Plasma och laptop och stationära skärm.
  Mycket nöjd, kan helt klart rekommendera dessa.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • haldaariin 2014-10-16

  Tveksamt

  Kan inte säga att jag uppskattade dessa jättemycket. Delvis pga sättet dem är gjorda. Dem har typ "sytt ihop" dukar med snören, så när man drar dem ur burken så lossnar snörena ibland vilket är rätt störande om man inte fått ut den ordentligt. Tycker även att storleken på själva dukarna kunde vara större. Men denna produkten var ju väldigt billig, så den lever väl upp till uttrycket " man får det man betalar för" men annars är dem faktiskt bra för rengöring!

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Avbryt
 • Johansson 2014-07-24

  Bra men inte så bra som man hoppas på

  Har köpt olika servetter till elektronik och dessa är inte de sämsta men absolut inte de bästa.

  För det första så är det väldigt svårt att hitta ändan när man har öppnat förpackningen så man kan dra ut genom hålet så man får det snyggt och enkelt.
  Hittade bara den yttersta ändan och det är igentligen fel eftersom man ska börja med den i mitten för det ska bli bra.

  Det andra att det känns konstigt, det känns som det är tyg man har i handen, känns inte så bra att ha det nära elektroniken samt har man dåliga naglar så fastnar det ofta.

  Är en ok produkt men jag kan personligen inte rek denna till någon annan när jag vet det finns liknande produkt till nästan samma pris som är bättre.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Gör rent tangentbord, mobiler, fjärrkontroller och mycket mer med dessa väldoftande våtrengöringsdukar. Innehåller 100 styck våtrengöringsdukar.

Andersson Andersson Cleaning Wipes Gör rent tangentbord, mobiler, fjärrkontroller och mycket mer med dessa väldoftande våtrengöringsdukar. Innehåller 100 styck våtrengöringsdukar. Rengöring 4 4 39 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Tillbehör
 3. Rengöring