Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Allt-i-ett-rengöring för alla slags skärmar

DMTECH Screen Cleaner

  Art.nr: 181882
Effektiv allt-i-ett-rengöring med spray och fibersvamp för att avlägnsa damm, fingeravtryck och annat smuts.Perfekt för surfplattor, TV- och datorskärmar, mm!
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(13 st)

 • Troglodyter 2015-03-16

  Bra produkt

  Enkel att använda, gör rent och lämnar inga ränder.
  (Om man gör rätt)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Gittan58 2014-10-05

  Bästa fungerande på marknaden

  Köpt den enda på marknaden
  fungerande screen cleaner på uppdrag av min sambo...

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • HardstyleAlex 2014-05-02
  Produkttestare

  Jätte dåligt blev stora ränder....

  - blev stora ränder och fläckar på Tv:n så jag skickade tillbaka den,så dom skickade en ny utifall det om det var felet,men så blev det andra gången med....

  Eller
  Avbryt
 • HakanS 2014-04-10

  Hyfsat bra.

  Lite otymplig. Allt i ett lösning är kanske inte det optimala.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Zitram 2014-04-07
  Topp 250 skribent

  Fixar rubbet!

  Barnet här hemma hade kladdat ordentligt på TVn, trodde aldrig att den skulle gå att få ren igen, hade försökt med fuktig trasa mm, men löste inget.
  Nu såg jag denna produkt och såg att omdömet var toppen så testade också. Fungerade kanon verkligen! Den tog bort alla fläckar! Underbart med en ren skärm igen!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

DMTECH Screen Cleaner

Damm som flyger omkring och fastnar på datorskärmen, barn som lämnar fingeravtryck på TV'n eller smuts som hamnat på surfplattan ger ingen fin skärm eller bra bild. Denna effektiva Screen Cleaner från DMTech är lösningen på alla de problemen!

Allt-i-ett-lösning

DMTech Screen Cleaner är en allt-i-ett-lösning med både effektivt rengöringsmedel och en mikrofibersvamp som rengör alla typer av skärmar, stora som små. Det är bara att spraya över skärmen och sedan torka rent med svampen.

Genomtänkt konstruktion

Sprayflaskan är fixerad i hållaren vilket gör att även fibersvampen sitter där den ska. Detta förhindrar att du av misstag råka repa skärmen/displayen med hållaren. Fibersvampen är löstagbar och vändbar. För mindre skärmar, till exempel mobiltelefoner och GPS'er, rekommenderas att spraya på svampen istället för direkt på skärmen.

DMTECH Screen Cleaner
 • Anti-statisk effekt och ingen risk för repor tack vare microfiber
 • Vattenbaserad rengöringsvätska utan gifter och alkohol
 • Passar för CRT, LCD, LED, TFT, plasma, glas- och plastskärmar
 • Flaskan rymmer 20 ml
 • Löstagbar och vändbar fibersvamp
 • Plastskydd för fibersvampen

Titta även på

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

DMTECH DMTECH Screen Cleaner HN4111 DMTECH Screen Cleaner Damm som flyger omkring och fastnar på datorskärmen, barn som lämnar fingeravtryck på TV'n eller smuts som hamnat på surfplattan ger ingen fin skärm eller bra bild. Denna effektiva Screen Cleaner från DMTech är lösningen på alla de problemen! Allt-i-ett-lösning DMTech Screen Cleaner är en allt-i-ett-lösning med både effektivt rengöringsmedel och en mikrofibersvamp som rengör alla typer av skärmar, stora som små. Det är bara att spraya över skärmen och sedan torka rent med svampen. Genomtänkt konstruktion Sprayflaskan är fixerad i hållaren vilket gör att även fibersvampen sitter där den ska. Detta förhindrar att du av misstag råka repa skärmen/displayen med hållaren. Fibersvampen är löstagbar och vändbar. För mindre skärmar, till exempel mobiltelefoner och GPS'er, rekommenderas att spraya på svampen istället för direkt på skärmen. Anti-statisk effekt och ingen risk för repor tack vare microfiberVattenbaserad rengöringsvätska utan gifter och alkoholPassar för CRT, LCD, LED, TFT, plasma, glas- och plastskärmarFlaskan rymmer 20 mlLöstagbar och vändbar fibersvampPlastskydd för fibersvampen Rengöring 4,1 13 29 SEK 29 NewCondition InStoreOnly
 1. Ljud & Bild
 2. Tillbehör
 3. Rengöring