Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Våtrengöringsdukar, 50-pack

HQ CLEANING WIPES, 50 pc.

  Art.nr: 103130
50-pack rengöringsdukar för allmän rengöring av dator- och elektronikprodukter. Perfekt för rengöring av fjärrkontroller, mobiltelefoner, hörlurar, tangentbord m.m.

Recensioner

Snittbetyg
(2 st)

 • TorraLasen 2014-11-17

  Sämsta köp någonsin

  Snus torra våtservetter, helt värdelösa. Det blir dyrare att köra och byta än kasta dom.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt
 • barzky 2013-01-06

  Rengöring

  Efter att jag har använt dessa och rengjort original skivor så lämnar det fläckar, inget som gör spår i skivan men det blir inte blanka skivor.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

50-pack rengöringsdukar för allmän rengöring av dator- och elektronikprodukter.

Perfekt för rengöring av fjärrkontroller, mobiltelefoner, tangentbord, hörlurar eller vad man nu kan tänka sig behöva rengöra.

Titta även på

Andersson Cleaning Kit
(10 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

HQ HQ CLEANING WIPES, 50 pc. 50-pack rengöringsdukar för allmän rengöring av dator- och elektronikprodukter. Perfekt för rengöring av fjärrkontroller, mobiltelefoner, tangentbord, hörlurar eller vad man nu kan tänka sig behöva rengöra. Rengöring 2 2 19 new InStoreOnly
 1. Ljud & Bild
 2. Tillbehör
 3. Rengöring