Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Skärmrengöring för LCD- och plasma-skärmar!

HQ PROFESSIONAL DISPLAY CLEANING

  Art.nr: 162576
Skärmrengöring för LCD- och plasma-skärmar. Rengöringsvätskan innehåller speciella ingredienser som inte är skadliga för skärmen.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • HallonPajen 2013-02-23
  Produkttestare

  Overkill?

  Jag använde själv denna i över ett år för att rengöra min datorskärm och kan bara säga att det är en ganska onödig produkt.

  Sanningen är att den här produkten går väldigt enkelt att byta ut mot vilken vanlig trasa som helst.
  För den vardagliga användaren som kanske bryr sig lite mer om sin skärm kommer alltså inte att ha användning för denna produkt.

  Jag torkar nästan aldrig min skärm längre och om jag gör det så använder jag en torr microfiberduk för att få bort dammet.

  Eller
  Avbryt
 • bigjim 2012-06-26

  nja inget vidare

  Lämnar märken kvar på tvn....missnöjd.
  Skulle inte köpa den igen om den så kostade hälften så mycket.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Skärmrengöring för LCD- och plasma-skärmar. Vanliga rengöringskit kan skada dina skärmar, men detta professionella kitet innehåller rengöringsvätska med speciella ingredienser som inte är skadliga för din skärm. Spruta på och torka av med den milda putsytan på behållaren. Smidig förvaring.

HQ HQ PROFESSIONAL DISPLAY CLEANING CLP-042 Skärmrengöring för LCD- och plasma-skärmar. Vanliga rengöringskit kan skada dina skärmar, men detta professionella kitet innehåller rengöringsvätska med speciella ingredienser som inte är skadliga för din skärm. Spruta på och torka av med den milda putsytan på behållaren. Smidig förvaring. Rengöring 1,5 2 20 SEK 20 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Tillbehör
 3. Rengöring