Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Peach Högtrycksluft spray 400 ml

Peach PA100

  Art.nr: 123673
Tryckluft på burk. Blåser bort damm och smutspartiklar i trängda områden på alla olika elektroniska produkter t. ex datorer, tangentbord och skrivare.
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(17 st)

 • JoeyBBB 2016-09-16

  Persika?

  Det var ett av dessa säljtekiner som användas, att de ska smaka persika?!

  Tror jag dragit i mig halva flaskan snart, och har inte något smak av persika i munen.
  Men det funkar också och göra rent datan med, så den två får stjärnor!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Carlitos 2016-08-04
  Topp 250 skribent

  Peach PA100

  Bra produkt till en bra pris och som vanligt snabb leverans.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Skuggsvans 2016-05-19

  Helt okej

  Som många andra nämnt så måste man hålla den upprätt för att det inte ska komma ut vätska. Jag har inte stor erfarenhet av liknande produkter men trycket var rätt bra och kombinerat med en mjuk tandborste så fick jag bort nästan allt dam i datorn. Något att tänka på om du köper tryckluftsburkar är att de inte ska skakas för då trycket sjunkit utan bara låta värmas upp till rumstemperatur igen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Tankred 2015-07-31

  En redig burk med blås

  Minns jag brukade köpa samma typ av burkar som både var mindre och kostade mer, så jag tyckte den här var ett sanslöst bra köp! Önskar dock att dom på Peach kunde ha försökt fixa problemet med att det kommer flytande gas om man inte håller den exakt rätt. Förvisso är det ofarligt (protip: rengör ALDRIG din dator under levade ljus!) men det gör att den tar slut snabbare och lämnar ibland en vitaktig hinna på plast och metall.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • JBooze 2015-04-02

  kommer ut för mycket av "vätskan"

  även om den dunstar direkt så får man se till att skaka noga, och hålla den spikrakt, spruta åt sidan lite, sedan kommer det torr tryckluft. råkar man vinkla den lite sprutar den ut lite av vätskan. så skall du rengöra cpu fläkt eller gpu fläkt så se till att ha allt avstängt och i exakt 90 grader vilket inte är så enkelt alltid.

  men detta är ett problem med de flesta trycklufts burkar men denna va sämst av de jag prövat.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Tryckluft på burk. Blåser bort damm och smutspartiklar i trängda områden på alla olika elektroniska produkter t. ex datorer, tangentbord, skrivare, digitala kameror, skrivare och mobiltelefoner. Variabel spraystyrka och tunt spray-munstycke för kraft och precision. Innehåller ej CFC eller HCFC. Volym 400 ml.

Trycksatt behållare. Håll borta från direkt solljus och skall inte utsättas för temperaturer över +50°C. Får ej brännas efter användning. Håll utom räckhåll för barn. Spraya inte på en öppen låga eller glödande yta.

Peach Peach PA100 PA100 Tryckluft på burk. Blåser bort damm och smutspartiklar i trängda områden på alla olika elektroniska produkter t. ex datorer, tangentbord, skrivare, digitala kameror, skrivare och mobiltelefoner. Variabel spraystyrka och tunt spray-munstycke för kraft och precision. Innehåller ej CFC eller HCFC. Volym 400 ml. Trycksatt behållare. Håll borta från direkt solljus och skall inte utsättas för temperaturer över +50°C. Får ej brännas efter användning. Håll utom räckhåll för barn. Spraya inte på en öppen låga eller glödande yta. Rengöring 4,1 17 89 SEK 89 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Tillbehör
 3. Rengöring