Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Strömma ljud eller musik trådlöst via Bluetooth

Andersson BHR 2.0

  Art.nr: 174578
 • Trådlös ljudöverföring
 • Bluetooth
 • Enkel installation
 • 3,5 mm stereoutgång
 • Ljudkablar medföljer
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(56 st)

 • Sorban 2016-06-23
  Topp 250 skribent

  helt ok BT överföring

  Köpte den som veckans deal för sjuttionio kr och till det priset är den helt kanon. parningen är lite bökig, jag behöver tima det rätt eller starta om (dra ur sladden) men när den är parad funkar den hur bra som helst. Men vill man bya enhet ofta så kan nog parningen upplevas osmidig. Testat med LG G4 och Lenovo Tab2 bla. Räckvidden vid "fri sikt" är god men man bör inte ha väggar mellan lur o BTmottagaren.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mac92 2016-04-26

  Dålig räckvidd men ändå prisvärd

  Datorn/telefonen räcker ca 3 meter från receivern. Om behovet inte är att kunna vara på ett längre avstånd än 3m så funkar denna fint.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • iZem 2016-04-25

  Helt ok!

  Köpte den för att använda i bilen och det fungerar hur bra som helst.

  Lite bökigt att ansluta till den, speciellt när man kommer på efter att man kört iväg att man glömt koppla upp sig.

  Den är nog inte tänkt till bilen, men fungerar spm sagt bra även där.

  Positivt.
  -Billigt
  -Fungerar att använda 12V-uttaget i bilen som strömförande.

  Negativt
  -Bökigt att koppla upp sig.
  (Håller ner startknappen i ett par sekunder, sedan efter någon sekund så trycket man på den knappen igen så blir den synlig på enheten som man vill ansluta med. Ansluter och klart. ) i bilen för man göra det varje gång den inte blir försedd med ström.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • T1234 2016-01-03

  Mycket bra

  Är kanon att ha hemma slipper sladden mellan surf plattan och förstärkaren.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Krille2 2015-12-26
  Topp 1000 skribent

  Utmärkt

  Funkar klockrent.
  Enkel att koppla in.
  Kristallklart ljud.
  Går genom tre väggar (trä) utan att ljudet hackar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • 2016-01-02
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Ja, denna funkar att koppla in till en receiver! Det finns även receivers med bluetooth inbyggt. // Filiph

   FiliphP 2016-06-09
 • Philips tv-BOSElur

  Hasjos 2014-06-11
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Nej, detta är endast en mottagare.

   Mattias000 2014-06-13
  • Den här typen utav mottagare är ämnad för tex Telefoner, plattor eller annan form utav musik / ljudutrustning, t ex från telefon till en aktiv högtalare i ett annat rum, alt koppla in blåtand till en befintlig HIFI anläggning som saknar blåtand, den kan inte skicka signal bara ta emot!

   Deejay 2014-11-11
 • Hej! fungerar denna att koppla i bilen om man kopplar denna till en 3,5mm uttag? tänkte jag skulle försöka modernisera min bil lite med bluetooth och istället för att lägga 1000 tals kronor så vore denna riktigt grym om den fungerade!

  2014-05-30
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Den borde funka fint i en bil så länge du kan förse den med ström, tänk på att du måste starta den varje gång du startar bilen vilket tar ca 5 sek.

   Mattias000 2014-06-13
  • Har inte testat själv, men läst på nätet om andra som har den i bilen och att det fungerar bra. Notera dock att den kräver 5V likström matad i micro-USB-uttag. Enda utgången är RCA som du sedan får leda in i bilstereon på något sätt. Om du är lite händig så borde detta inte vara något problem

   Balthazaaaar 2014-09-03
  • Det går utmärkt dock måste du ha en anpassad adapter för bil som klarar av att driva produkter för hemmet. Sen är frågan vad som går och vad som är förenligt med lämpligt i det här fallet! Den är anpassad för hem i första hand men går även att ha i bilen,. jag har min BM10 kopplad till min anläggning då blåtanden har starkare signal än mobila produkter.

   Deejay 2014-11-11
 • Hej. Om jag har två BHR 2.0 och en Iphone, kan jag få båda att ta emot samma signal?

  Micke443 2013-05-29
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Tveksamt. I inställningarna för Bluetooth på en iPhone måste du ju välja en mottagare. Tror inte du kan välja två samtidigt.

   DocEon 2013-07-11
 • Hej! Jag försöker koppla ihop BHR2.0 till min dators Bluetooth men den vägrar. Datorn hittar enheten men det blir en gul varningstriangel på den och det står att jag bör installera drivrutiner. Det finns ju inga sådana? Bluetoothsadaptern är köpt på Netonnet också. König CMP-BLUEKEY32 Stödjer inte den musik kanske? /Dejan

  Serbas 2013-05-20
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Fick samma fel , och det visade sig att datorns Bluetooth drivisar var till fel version av Bluetooth kort. de rätta hittade jag hos dator tillverkaren.

   KalleG 2014-01-08

Produktbeskrivning

Andersson BHR 2.0

Strömma musik trådlöst till dina favorithögtalare. Andersson BHR 2.0 strömmar musik och andra ljud från din smartphone-mobil eller surfplatta via trådlös Bluetooth-anslutning.

Enkel installation

Anslut enheten via bluetooth och du är redo att uppleva trådlös frihet. Ingen programvara krävs och du kan i princip koppla in vilka nätanslutna högtalare som helst. Enheten kopplar du till dina högtalare med någon av de inkluderade kablarna (RCA eller 3,5 mm).

Paketet innehåller

Specifikationer

Titta även på

Andersson BHR 2.1
(0 st)
 • Trådlös ljudöverföring via Bluetooth
 • NFC för snabb ihopkoppling
 • Enkel installation

249:-

Andersson Andersson BHR 2.0 Andersson BHR 2.0Strömma musik trådlöst till dina favorithögtalare. Andersson BHR 2.0 strömmar musik och andra ljud från din smartphone-mobil eller surfplatta via trådlös Bluetooth-anslutning.Enkel installationAnslut enheten via bluetooth och du är redo att uppleva trådlös frihet. Ingen programvara krävs och du kan i princip koppla in vilka nätanslutna högtalare som helst. Enheten kopplar du till dina högtalare med någon av de inkluderade kablarna (RCA eller 3,5 mm).Paketet innehållerSpecifikationer Trådlös överföring 4,1 56 79 SEK 79 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Tillbehör
 3. Trådlös överföring