Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Skicka musik trådlöst till din musikanläggning!

Belkin Bluetooth Music Receiver

  Art.nr: 138228
Bluetooth-mottagare för trådlöst ljud. Kompatibel med alla A2DP-enheter, t.ex. iPhone eller andra mobiltelefoner.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Trust Bluetooth 4.0-adapter
(12 st)
 • Bluetooth 4.0
 • EDR med A2DP
 • Bakåtkompatibel

199:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(32 st)

 • Deniz 2015-02-25

  Super grej...

  Hur bra som helst!!! Har den gömd i ett skåp och den fungerar utmärkt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 90510 2015-01-20

  Dålig räckvidd

  Oerhört dålig täckning max 2-3 meter sen klipper den. Så sladd direkt är ju då ett billigare alternativ

  Eller
  Avbryt
 • pimochhedda 2014-07-21

  Klockren

  Fungerar utan beskymmer. Har kopplat den till en äldre kompaktstereo och kör musik via Ipad och spotify.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ontresserad 2014-04-01

  Rätt ok

  Visste inte om jag skulle rekommendera den eller inte men väljer att göra det trots allt. Den är rätt billig, liten, diskret och lätt att sätta igång; en sladd in i stereon, en sladd in i vägguttaget, koppla upp med mobil eller iPad: klart.

  Ljudet streamat från mobilen är bra tycker jag (4,5 av 5), läste att folk haft problem med detta, inget som jag haft problem med när jag kört Samsung s4 och iPhone 4S på den. Däremot när jag kopplade upp datorn (iMac) så blev det riktigt dåligt ljud. För min del spelar det ingen roll då det är med mobilen jag kommer köra och det funkade perfekt. Kan kanske vara en inställning på datorn men jag tror inte det.

  Räckvidden är dåligt även om den faktiskt överensstämmer med det som angetts, 3-4 m klar sikt annars hackar det och Ibland märkte jag att den även tappade kontakt med mobilen utan att jag rört den. Den går tydligen att "trimma" rätt enkelt, genom att plocka bort metalltyngden i den som bara är där för att den ska kännas mer gedigen (se youtube ang hur). Har ej gjort så själv men det verkar enkelt så jag funderar på att göra detta men då ryker ju givetvis garantin.

  Så sammanfattningsvis, liten, smidig med bra ljud för mobila enheter men dålig och ibland osäker räckvidd och med sämre ljud från datorn. Som alternativ kan jag rekommendera er intresserade att kolla upp Logitechs bluetoothmottagare för 50-100 spänn mer.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • SebbeK 2014-01-17

  Smidig pryl

  Funkar bra. Enkel att koppla upp.
  Snygg, stilren design.

  Det som drar ner betyget något, är den dåliga mottagningen. Man kan inte gå iväg mer än 3-4 meter med sin bluetoothenhet innan ljudet påverkas.

  Dock prisvärd i mitt tycke.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Måste det vara Bluetooth i båda enheterna eller fungerar den som en fm-sändare?

  Jyss 2014-12-11
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Denna mottagare ansluts till en stereo. För att man ska kunna sända ljud till denna behöver man ha en bluetooth-enhet. Det denna enhet gör är att den tar emot bluetooth-signal/ljud och sedan omvandlar denna signal till ljud som en stereo/receiver/förstärkare kan förstå.

   SebastianNetOnNet 2015-01-11
 • Går den att använda som en trådlös skarvsladd för mitt headset från datorn om den har bluetooth?

  JohAlex 2014-11-22
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, dessvärre inte. Denna mottagare fungerar på det sättet att den tar emot signal från valfri portabel enhet, och sänder vidare denna signal till ljudanläggningen via USB. Alltså medför det en fördröjning i ljudet, och skarvmetoden hade fungerat på ett sätt som är mindre än tillfredsställande.

   SebastianNetOnNet 2014-11-26
 • Behöver denna separat strömförsörjning också för att fungera? Detta framgår inte nånstans. Om ja, kan den få ström genom det s.k. cigarettuttaget i bilen?

  Valle2000 2013-11-19
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det medföljer en strömadapter att sätta i vägguttaget. Vet inte vad den har för drivspänning, tyvärr.

   SebbeK 2014-01-17
  • Ja den behöver separat strömförsörjning, det är en vanlig adapter till väggen som följer med. Jag ser i dagsläget inte att det finns någon USB koppling till den som gör att du automatiskt kan koppla in det hela i t.ex en bil då du behöver ett vägguttag.

   ontresserad 2014-04-01
  • Ja medföljer adapter

   90510 2015-01-20

Produktbeskrivning

Bluetooth-mottagare för trådlöst ljud
Strömma musik direkt från din iPhone till musikanläggningen, bara anslut mottagaren till din stereoanläggning och koppla sedan din enhet till mottagaren trådlöst för att lyssna på, dela och kontrollera din musik.Bluetooh-mottagare Bluetooth 2.0 med EDR
Mottagaren använder sig av Bluetooth 2.0 med EDR för överlägsen prestanda, och är kompatibel med alla enheter som har stöd för A2DP Stereo Bluetooth, t.ex. iPhone eller andra mobiltelefoner. Mottagaren har inbyggt minne för upp till sex ihopkopplade enheter och räckvidd upp till 10 meter.

Levereras komplett med 2 standardkablar för flexibel inkoppling till din musikanläggning (3.5mm-RCA och 3.5mm-3.5mm).

Komplettera ditt köp

Trust Bluetooth 4.0-adapter
(12 st)
 • Bluetooth 4.0
 • EDR med A2DP
 • Bakåtkompatibel

199:-

Belkin Belkin Bluetooth Music Receiver F8Z492cw Bluetooth-mottagare för trådlöst ljud Strömma musik direkt från din iPhone till musikanläggningen, bara anslut mottagaren till din stereoanläggning och koppla sedan din enhet till mottagaren trådlöst för att lyssna på, dela och kontrollera din musik. Bluetooth 2.0 med EDR Mottagaren använder sig av Bluetooth 2.0 med EDR för överlägsen prestanda, och är kompatibel med alla enheter som har stöd för A2DP Stereo Bluetooth, t.ex. iPhone eller andra mobiltelefoner. Mottagaren har inbyggt minne för upp till sex ihopkopplade enheter och räckvidd upp till 10 meter. Levereras komplett med 2 standardkablar för flexibel inkoppling till din musikanläggning (3.5mm-RCA och 3.5mm-3.5mm). Trådlös överföring 3,2 32 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Tillbehör
 3. Trådlös överföring