Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vrid- och tiltbart väggfäste i vit design!

Vogels THIN 345 - White

  Art.nr: 169777
 • Bästa väggfästet 2011- Red dot design
 • VESA upp till 600 x 400 millimeter
 • Max 25 kilo
 • 3,5 centimeter från väggen
 • Livstids garanti!

Tillbehör

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • PolarIce 2014-01-31

  Fantastisk lösning

  Valde en dyrare lösning för stativ för vägg TVn (55 tum), med den här lösningen kan vi flytta TV i sidled och djupled. Det gör att vi kan både sitta vid frukostbordet, vardagsrumsdelen samt när vi står i barköket och kockar. Jag rekommenderar den varmt. Kostar lite mer men ger mycket mer funktion. Den är dessutom diskret och snygg. Det gör inget att man ser stativet när man har vinklat ut den i rummet.

  Jag rekommenderar en kabel "orm" för att fånga in alla kablar mellan stativet och TV uttagen. //Per Nöjd kund

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Vogels THIN345

Ett universalt väggfäste med flexibilitet och exklusiv vit design. Passar skärmstorlekar på 40 till 65 tum.

Enkel montering
Vogels THIN345 ger en elegant touch till ditt rum och underhållningssystem. Enkel att montera med det inbyggda vattenpasset. Fästet är så gott som osynligt, med bara 3,5 cm (1,4 tum) utrymme mellan TV: n och väggen. Dessutom är fästet utrustad med ett kabelinlägg sin håller dina kablar dolda.

Flexibel så att du kan vrida fästet 180 grader (90 grader vänster och 90 grader till höger) och luta skärmen upp till 20 grader framåt så att man får en perfekt bild oavsett sittplats!

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Vogels Vogels THIN 345 - White Vogels THIN345 Ett universalt väggfäste med flexibilitet och exklusiv vit design. Passar skärmstorlekar på 40 till 65 tum. Enkel montering Vogels THIN345 ger en elegant touch till ditt rum och underhållningssystem. Enkel att montera med det inbyggda vattenpasset. Fästet är så gott som osynligt, med bara 3,5 cm (1,4 tum) utrymme mellan TV: n och väggen. Dessutom är fästet utrustad med ett kabelinlägg sin håller dina kablar dolda. Flexibel så att du kan vrida fästet 180 grader (90 grader vänster och 90 grader till höger) och luta skärmen upp till 20 grader framåt så att man får en perfekt bild oavsett sittplats! Vägg & Takfästen 5 1 2695,0000 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Tillbehör
 3. Vägg & Takfästen