Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

iPhone X - Heltäckande skärm och Face ID

Apple iPhone X 64GB Silver

  Art.nr: 247684
 • 5,8-tums Super Retina HD-skärm med HDR
 • Vattentålig design i glas och rostfritt stål
 • Dubbel 12 MP-kamera med dubbel OIS
 • Face ID
 • Trådlös laddning
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

iPhone X. Du har aldrig sett något liknande. Och den har aldrig sett någon som du. 

iPhone X har en heltäckande 5,8-tums Super Retina HD-skärm med HDR och True Tone (1). Designad med det starkaste glaset någonsin i en smartphone och ett rostfritt stålband av kirurgisk kvalitet. Laddas trådlöst (2). Står emot vatten och damm (3). Dubbel 12 MP-kamera med dubbel optisk bildstabilisering för snygga bilder i svagt ljus. TrueDepth-kamera med porträttläge för selfies och den nya funktionen porträttljus (4). 

Avancerad teknik för ansiktsigenkänning låser upp iPhone X på ett säkert sätt med bara ett ögonkast. Drivs av A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet någonsin i en smartphone. Stöder förstärkt verklighet i appar och spel. iPhone X är början på en ny era för iPhone.

De viktigaste funktionerna 

 • 5,8-tums Super Retina HD-skärm med hdr och True Tone (1) 
 • En design helt i glas och rostfritt stål som står emot vatten och damm (3) 
 • Dubbel 12 MP-kamera med dubbel OIS, porträttläge, porträttljus och video i 4K (upp till 60 bilder/s) (4) 
 • 7 MP-kamera med TrueDepth, porträttläge och porträttljus4 
 • Face ID för säker autentisering 
 • A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet i en smartphone 
 • Trådlös laddning (kompatibel med Qi-laddare) (2)
Apple iPhone X

Juridisk information 

 1. Skärmen på iPhone X har rundade hörn. Uppmätt som en rektangel är skärmen 5,85 tum diagonalt. Den faktiska visningsarean är något mindre. 
 2. Laddningsplatta krävs, säljs separat. 
 3. iPhone X står emot vatten, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529. Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normal användning. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Vätskeskador täcks inte av garantin. 
 4. Porträttljus finns i betaversion.

Teknisk information

Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/

247684 Apple Apple iPhone X 64GB Silver MQAD2QN/A iPhone X. Du har aldrig sett något liknande. Och den har aldrig sett någon som du.  iPhone X har en heltäckande 5,8-tums Super Retina HD-skärm med HDR och True Tone (1). Designad med det starkaste glaset någonsin i en smartphone och ett rostfritt stålband av kirurgisk kvalitet. Laddas trådlöst (2). Står emot vatten och damm (3). Dubbel 12 MP-kamera med dubbel optisk bildstabilisering för snygga bilder i svagt ljus. TrueDepth-kamera med porträttläge för selfies och den nya funktionen porträttljus (4).  Avancerad teknik för ansiktsigenkänning låser upp iPhone X på ett säkert sätt med bara ett ögonkast. Drivs av A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet någonsin i en smartphone. Stöder förstärkt verklighet i appar och spel. iPhone X är början på en ny era för iPhone. De viktigaste funktionerna  5,8-tums Super Retina HD-skärm med hdr och True Tone (1) En design helt i glas och rostfritt stål som står emot vatten och damm (3) Dubbel 12 MP-kamera med dubbel OIS, porträttläge, porträttljus och video i 4K (upp till 60 bilder/s) (4) 7 MP-kamera med TrueDepth, porträttläge och porträttljus4 Face ID för säker autentisering A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet i en smartphone Trådlös laddning (kompatibel med Qi-laddare) (2) Juridisk information  Skärmen på iPhone X har rundade hörn. Uppmätt som en rektangel är skärmen 5,85 tum diagonalt. Den faktiska visningsarean är något mindre. Laddningsplatta krävs, säljs separat. iPhone X står emot vatten, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529. Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normal användning. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Vätskeskador täcks inte av garantin. Porträttljus finns i betaversion. Teknisk information Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/ Mobiltelefoner 4,5 4 10490 SEK 10490 NewCondition Discontinued
 1. Mobiltelefoner