Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smartphone med Leica dubbelkamera och FullView-display

Huawei P20 128GB Black

  Art.nr: 1003008
  • 5,8" Full HD+-skärm i 18,7:9-format
  • Hisilicon Kirin 970 + 4 GB RAM
  • 128 GB lagring
  • 20 + 12 mp-kameror på baksidan
  • 24 mp-frontkamera

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Huawei P20 är Huaweis senaste smartphone som utmanar konkurrenternas stora flaggskepp och visar upp riktigt imponerande specifikationer som bakre dubbelkamera från Leica, 5,8" FullView-display, snabb processor med Artificiell intelligens och en 24-megapixels frontkamera. Huawei P20 förenar ledande kamerateknik med smart och intelligent prestanda förpackat i lyxig och modern design.

Modern design

Det första som du slås av när du får Huawei P20 i handen är den otroligt vackra FullView-displayen som sträcker sig från kant till kant med en liten flärp för frontkamera och sensorer upptill samt en liten panel för hemknappen med inbyggd fingeravtrycksläare nedtill.

Fram- och baksida har ett hölje tillverkat av härdade, välvda 2,5D-glaspaneler som möts i en metallram och förenar elegans med hållbarhet. Välvningen tillverkas med största precision så att enheten ligger bekvämt i handen samtidigt som det ger telefonen en modern och lyxig design. P20 är ultratunn och lätt - endast 7,6 mm tunn och väger endast 165 gram.

Uppslukande FullView-display

Få mer och se mer skärm utan onödigt stor mobiltelefon. LCD-displayen har en diagonal på 5,8" i bildformatet 18,7:9 som ger större, högre skärm utan att göra telefonen onödigt bred. När displayen dessutom är nästintill ramlös och fyller ut nästan hela framsidan får du mer av det som räknas i ett behändigt format och en mobil som ligger bra i handen. 

Upplösningen på 1080 x 2280 pixlar, även kallad Full HD+, återger hela färgskalan på ett överlägset och verklighetstroget sätt. Den heltäckande skärmen ger en uppslukande och fängslande upplevelse, lika bra för film och spel som för surf och sociala medier.

Fritt skärmbyte i tre månader på Huawei P20

Fritt skärmbyte inom tre månader

Registrera ditt köp av Huawei P20 inom 30 dagar från inköpsdatum för att ta del av Huaweis premium-servicetjänst "Fritt skärmbyte".

Registrera ditt köp i den förinstallerade appen HiCare eller via Huaweis hemsida för ett kostnadsfritt skärmbyte inom tre månader. Erbjudandet gäller både fram- och baksida och oavsett anledning till att glaset har spruckit eller gått sönder.
Mer information finns på Huaweis supportsida.

AI-processor redo för AR

Innanför skalet i Huawei P20 Pro sitter en åttakärnig Kirin 970-processor och 4 GB RAM-minne som ger mobilen rapp respons, snabba appstarter, raska växlingar mellan appar och sömlös multitasking, blixtsnabba nedladdningar och tunga spel utan fördröjningar och lagg. Processorn är en mobil AI-plattform med dedikerad Neural-Network Processing Unit eller kort och gott NPU. Huawei P20 Pro har inbyggd artificiell intelligens som lär telefonen att prestera blixtsnabbt samtidigt som den förbrukar mycket mindre energi. Huawei försäkrar också att P20 Pro kommer hålla sig på topp, månad efter månad i upp till 18 månader utan att tappa hastighet.

Huawei P20 kommer med Android 8 tillsammans med Huaweis användargränssnitt EMUI 8.1 ovanpå. Telefonen stöder Google ARCore och gör det möjligt för användare att använda appar för Augmentet reality (förstärkt verklighet).

Lagringsutrymmet är på generösa 128 GB så det får plats mycket musik, appar, bilder och filmer. Telefonen har dubbla sim-kortplatser så du kan ha två mobilnummer till samma telefon.

Dubbla kameror signerade Leica

Huawei fortsätter sitt samarbete med Leica och ger P20 dubbla kameralinser signerade just Leica vilket garanterar mobilkamera i högsta klass. Den nya generationens dubbelkamera från Leica på Huawei P20 levererar tydliga och detaljerade bilder av proffskvalitet.
P20 har en industriledande sensor med pixelstorlek på 1,55 mikrometer (µm) som är större än hos de flesta konkurrenternas mobilkameror. Större sensorpixlar ger bättre ljusinsläp vilket i sin tur ger tydligare, mer detaljerade bilder av överlägsen kvalitet även i dåliga ljusförhållanden.

Huawei P20 med dubbla bakre kameror av Leica

De bakre kamerasensorerna består av en 12 megapixels RGB-sensor med bländare ƒ/1.8 och en 20 megapixels monokrom-sensor med ƒ/1.6-bländare som samarbetar för att ge bilder med oslagbar skärpa, färgnoggrannhet, fokus och kontrast i varje bild med häpnadsväckande detaljer och svärta.

Kameran är snabbt redo att fotografera. Dubbeltryck på volymknappen och ta kort på 0,3 sekunder, även när skärmen är låst.

Fotografering med Artificiell intelligens

Huawei P20 kan känna igen och identifiera 19 olika scener och objekt i realtid; exempelvis katt, hund, livsmedel, närbild, porträtt, fyrverkeri, solnedgång, strand med flera. Kameran optimerar dina bilder genom att automatiskt anpassa ljusstyrka och andra inställningar efter det aktuella motivet.

Fotografera dygnet runt

Fotografera även när solen gått ner och inomhus utan blixt. Super Night Mode låter dig ta kort med längre exponering utan stativ genom att digitalt stabilisera bilderna. 

Huawei P20

Kom närmare med zoom

Huawei P20 har 2x optisk zoom som låter dig komma närmare ditt motiv, perfekt när du vill fånga objekt på långt håll.

4D-fokus

Livet går inte att sätta på paus när du vill ta en bild, så kameran i P20 hänger med i livets tempo istället. Fånga rätt ögonblick och få skarpa detaljer på rörliga motiv och föreviga korta stunder av lycka med skärpan på rätt ställe. Huawei P20 4D förutseende fokus som beräknar hur motiv i rörelse rör sig och förfokuserar för att ge skarpa och tydliga bilder på rörliga objekt. 

Sakta ner tiden

Få den vanligaste vardagshändelsen att bli spektakulär. Huawei P20 Pro kan sakta ner tiden och låter dig se snabba händelseförlopp eller actionsekvenser på ett helt nytt sätt. Super Slow Motion filmar livets snabba stunder i otroliga 960 bildrutor per sekund och spelar upp dem så du kan se vartenda detalj.

Högupplösta selfies

När du vänder uppmärksamheten mot dig själv och ska ta en selfie så gör du det med en frontkamera som har generösa 24 megapixlar. Oavsett ljusförhållande och avstånd tar P20 levande och skarpa självporträtt. 

Enastående ljud

Huawei P20 är utrustad med ett ljudsystem som bryter ny mark i fråga om ljudet på smarttelefoner. Huawei Audio är en ny standard som skyddar ljudkvaliteten via Bluetooth så att du kan njuta av riktig HiFi-ljudkvalitet helt trådlöst.

Mer kraft under längre tid

Huawei P20 har ett effektivt batteri som laddas ultrasnabbt och håller längre. Det kraftfulla batteriet har en kapacitet på 3400 mAh.

Huawei P20 128 GB
1003008 Huawei Huawei P20 128GB Black 51092EKC Huawei P20 är Huaweis senaste smartphone som utmanar konkurrenternas stora flaggskepp och visar upp riktigt imponerande specifikationer som bakre dubbelkamera från Leica, 5,8" FullView-display, snabb processor med Artificiell intelligens och en 24-megapixels frontkamera. Huawei P20 förenar ledande kamerateknik med smart och intelligent prestanda förpackat i lyxig och modern design. Modern design Det första som du slås av när du får Huawei P20 i handen är den otroligt vackra FullView-displayen som sträcker sig från kant till kant med en liten flärp för frontkamera och sensorer upptill samt en liten panel för hemknappen med inbyggd fingeravtrycksläare nedtill. Fram- och baksida har ett hölje tillverkat av härdade, välvda 2,5D-glaspaneler som möts i en metallram och förenar elegans med hållbarhet. Välvningen tillverkas med största precision så att enheten ligger bekvämt i handen samtidigt som det ger telefonen en modern och lyxig design. P20 är ultratunn och lätt - endast 7,6 mm tunn och väger endast 165 gram. Uppslukande FullView-display Få mer och se mer skärm utan onödigt stor mobiltelefon. LCD-displayen har en diagonal på 5,8" i bildformatet 18,7:9 som ger större, högre skärm utan att göra telefonen onödigt bred. När displayen dessutom är nästintill ramlös och fyller ut nästan hela framsidan får du mer av det som räknas i ett behändigt format och en mobil som ligger bra i handen.  Upplösningen på 1080 x 2280 pixlar, även kallad Full HD+, återger hela färgskalan på ett överlägset och verklighetstroget sätt. Den heltäckande skärmen ger en uppslukande och fängslande upplevelse, lika bra för film och spel som för surf och sociala medier. Fritt skärmbyte inom tre månader Registrera ditt köp av Huawei P20 inom 30 dagar från inköpsdatum för att ta del av Huaweis premium-servicetjänst "Fritt skärmbyte". Registrera ditt köp i den förinstallerade appen HiCare eller via Huaweis hemsida för ett kostnadsfritt skärmbyte inom tre månader. Erbjudandet gäller både fram- och baksida och oavsett anledning till att glaset har spruckit eller gått sönder.Mer information finns på Huaweis supportsida. AI-processor redo för AR Innanför skalet i Huawei P20 Pro sitter en åttakärnig Kirin 970-processor och 4 GB RAM-minne som ger mobilen rapp respons, snabba appstarter, raska växlingar mellan appar och sömlös multitasking, blixtsnabba nedladdningar och tunga spel utan fördröjningar och lagg. Processorn är en mobil AI-plattform med dedikerad Neural-Network Processing Unit eller kort och gott NPU. Huawei P20 Pro har inbyggd artificiell intelligens som lär telefonen att prestera blixtsnabbt samtidigt som den förbrukar mycket mindre energi. Huawei försäkrar också att P20 Pro kommer hålla sig på topp, månad efter månad i upp till 18 månader utan att tappa hastighet. Huawei P20 kommer med Android 8 tillsammans med Huaweis användargränssnitt EMUI 8.1 ovanpå. Telefonen stöder Google ARCore och gör det möjligt för användare att använda appar för Augmentet reality (förstärkt verklighet). Lagringsutrymmet är på generösa 128 GB så det får plats mycket musik, appar, bilder och filmer. Telefonen har dubbla sim-kortplatser så du kan ha två mobilnummer till samma telefon. Dubbla kameror signerade Leica Huawei fortsätter sitt samarbete med Leica och ger P20 dubbla kameralinser signerade just Leica vilket garanterar mobilkamera i högsta klass. Den nya generationens dubbelkamera från Leica på Huawei P20 levererar tydliga och detaljerade bilder av proffskvalitet.P20 har en industriledande sensor med pixelstorlek på 1,55 mikrometer (µm) som är större än hos de flesta konkurrenternas mobilkameror. Större sensorpixlar ger bättre ljusinsläp vilket i sin tur ger tydligare, mer detaljerade bilder av överlägsen kvalitet även i dåliga ljusförhållanden. De bakre kamerasensorerna består av en 12 megapixels RGB-sensor med bländare ƒ/1.8 och en 20 megapixels monokrom-sensor med ƒ/1.6-bländare som samarbetar för att ge bilder med oslagbar skärpa, färgnoggrannhet, fokus och kontrast i varje bild med häpnadsväckande detaljer och svärta. Kameran är snabbt redo att fotografera. Dubbeltryck på volymknappen och ta kort på 0,3 sekunder, även när skärmen är låst. Fotografering med Artificiell intelligens Huawei P20 kan känna igen och identifiera 19 olika scener och objekt i realtid; exempelvis katt, hund, livsmedel, närbild, porträtt, fyrverkeri, solnedgång, strand med flera. Kameran optimerar dina bilder genom att automatiskt anpassa ljusstyrka och andra inställningar efter det aktuella motivet. Fotografera dygnet runt Fotografera även när solen gått ner och inomhus utan blixt. Super Night Mode låter dig ta kort med längre exponering utan stativ genom att digitalt stabilisera bilderna.  Kom närmare med zoom Huawei P20 har 2x optisk zoom som låter dig komma närmare ditt motiv, perfekt när du vill fånga objekt på långt håll. 4D-fokus Livet går inte att sätta på paus när du vill ta en bild, så kameran i P20 hänger med i livets tempo istället. Fånga rätt ögonblick och få skarpa detaljer på rörliga motiv och föreviga korta stunder av lycka med skärpan på rätt ställe. Huawei P20 4D förutseende fokus som beräknar hur motiv i rörelse rör sig och förfokuserar för att ge skarpa och tydliga bilder på rörliga objekt.  Sakta ner tiden Få den vanligaste vardagshändelsen att bli spektakulär. Huawei P20 Pro kan sakta ner tiden och låter dig se snabba händelseförlopp eller actionsekvenser på ett helt nytt sätt. Super Slow Motion filmar livets snabba stunder i otroliga 960 bildrutor per sekund och spelar upp dem så du kan se vartenda detalj. Högupplösta selfies När du vänder uppmärksamheten mot dig själv och ska ta en selfie så gör du det med en frontkamera som har generösa 24 megapixlar. Oavsett ljusförhållande och avstånd tar P20 levande och skarpa självporträtt.  Enastående ljud Huawei P20 är utrustad med ett ljudsystem som bryter ny mark i fråga om ljudet på smarttelefoner. Huawei Audio är en ny standard som skyddar ljudkvaliteten via Bluetooth så att du kan njuta av riktig HiFi-ljudkvalitet helt trådlöst. Mer kraft under längre tid Huawei P20 har ett effektivt batteri som laddas ultrasnabbt och håller längre. Det kraftfulla batteriet har en kapacitet på 3400 mAh. Mobiltelefoner 5989 SEK 5989 NewCondition Discontinued
  1. Mobiltelefoner